De zoektocht naar de perfecte badjas

Je ouders vieren een trouwjubileum. Dat mag uiteraard niet ongemerkt voorbij gaan. Wat is nu echt een bijzonder cadeau voor zo'n speciaal moment? Eens kijken, een hotelovernachting in een luxe setting? Komt in de buurt. Als je eens flink wilt uitpakken en hen gewoon een onvervalste reis cadeau wilt geven, dan begint het grote wegstrepen. Wat wordt het wel en wat wordt het vooral niet? Vaders is een echte kou & natuurliefhebber. Mams houdt ook van wandelen en van avontuurlijke reizen. Het mag wat kosten. Warme oorden is aan hen niet besteed, dus Azië; dat wordt hem niet. Uiteindelijk kom je uit in .. IJsland! Het sprookjesachtige eiland van vulkanen en geisers. En natuurlijk van de Blue Lagoon.

IJsland, het land van de sauna's

IJslanders weten als geen ander te na te genieten van een dag in de natuur; dit vier je in één van de vele natuurlijke sauna's die het eiland rijk is. De aller, áller bekendste "openluchtsauna" mag je toch wel de Blue Lagoon noemen. Het hete water komt rechtstreeks uit een van de vele heetwaterbronnen. Doordat IJsland een vulkanisch eiland is (met een actieve vulkaan), zijn er de nodige geisers aanwezig en heetwaterbronnen. Zwemmen, dobberen, of gewoon stilletjes genieten van het natuurlijk warme, tot hete water van de Blue Lagoon, is met recht te omschrijven als een overweldigende ervaring, in één van 's werelds meest befaamde heetwaterbaden. Dit is genieten met een hoofdletter G! Dit is een jubileumcadeau wat ongeëvenaard is, en wat wel in de smaak moét vallen bij je ouders.

IJsland, het land van de sauna's

Geen bezoek aan IJsland zonder badjas!

Is de reis geboekt? Dan begint nu de speurtocht naar een zeer persoonlijke badjas op maat. Want wat is nu leuker dan een kuurreis cadeau te geven, waarbij men alle kanten uit kan en hierbij ook nog een onmisbare badjas, voorzien van eigen initialen, te ontvangen?! Je shopt hem zeker niet bij de Hema of H&M bij elkaar. Tenzij je houdt van minimale keuze uit een witte of blauwe badjas. Een saunabadjes met initialen shop je bij ons!

Onnodige zoektocht!

Wil je zelf bepalen in welke kleur of materiaal jij een badjas koopt? Wil je tenminste volop de keuze hebben uit alle soorten en maten? En wil je optioneel ook de keuze hebben uit een geborduurde naam op je badjas? Dan heten wij je graag welkom in onze badjassen webshop, want hier bepaal jij wat je koopt. Iedere badjas is volledig te personaliseren, omdat wij ook een borduurservice bieden. Bij ons koop jij je favoriete badjas cadeau!

alle info over een badjas met bedrukking vind je hier:  Badjas met bedrukking - Badjasparadijs.nl   

alle info over een geborduurde badjas vind je hier: Badjas met borduring

Onnodige zoektocht!