Shop nu nog relaxter met AfterPay

Shop AfterPay

Als ik een blog schrijf over iets nieuws op onze site, gaat het meestal om een nieuw badjassenmerk , of een model waar ik heel enthousiast over ben. Deze keer wil ik het over iets anders hebben, namelijk AfterPay. Vanaf nu ook te gebruiken op onze site!

Badjas rood
  1. Badrock badjassen unisex rood
    Favoriet
    Badjas rood
    € 57,95

Eerst passen, dan kopen

We hadden eerder al een manier om achteraf te betalen, maar via AfterPay gaat dat veel gemakkelijker. Het concept is simpel: je bestelt je  badjas en  accessoires bij ons en geeft aan dat je met AfterPay wilt betalen. Je hebt dan 14 dagen de tijd om te betalen. Dat is niet alleen handig als je op dit moment wat krap bij kas zit, maar ook als je niet helemaal zeker bent of je wel de goede maat hebt, of twijfelt tussen twee kleuren badjassen . Met AfterPay kun je gemakkelijk een  badjas bestellen, passen en daarna betalen, of terugsturen als je toch liever een andere hebt.

Blauwe badjas - Sleep Squad

Eigenlijk maakt AfterPay online shoppen dus nog meer zoals shoppen in een echte winkel. Daar neem je ook vaak een paar kledingstukken, of verschillende maten mee het pashokje in, voordat je kiest welke je daadwerkelijk naar de kassa gaat brengen. Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat een badjas in het echt wat groter of kleiner uitvalt dan je verwacht had, of dat de kleur op je beeldscherm anders leek dan hij in het echt blijkt te zijn. Als zoiets gebeurt, is het handig als je hem kunt omruilen voor een andere, zonder dat je hoeft na te denken over de prijs.

Rits badjas panterprint
  1. Rits badjas panterprint
    Favoriet
    Rits badjas panterprint
    € 49,95

Volgende week stufi, nu al een badjas

Het is natuurlijk ook mogelijk dat je snel een badjas nodig hebt, bijvoorbeeld voor een vakantie of een saunadagje, maar je loon of stufi (heet dat tegenwoordig nog zo?) pas over een week krijgt. Ook dan is AfterPay ideaal. Je kunt nu vast je badjas kopen en hem pas betalen als je het geld ervoor in huis hebt. Uiteraard moet je hiermee wel uitkijken en zeker weten dat je het geld de volgende maand niet voor iets anders nodig hebt. Een badjas is bedoeld om in te ontspannen – niet om juist voor extra stress te zorgen!

Damesbadjas roze panterprint

AfterPay kan shoppen dus nog wat meer ontspannen maken, doordat je je niet direct zorgen hoeft te maken om geld. Scrol gerust eens door ons assortiment heen om te kijken welke jij zou willen passen. Misschien haal je op die manier wel je droombadjas in huis! Bij Badjasparadijs hebben we in ieder geval genoeg badjassen van verschillende merken, in verschillende kleuren en natuurlijk in heel veel verschillende maten. Of je nu op zoek bent naar een mooie damesbadjas , een  herenbadjas of een kinderbadjas , bij ons kun je het vinden.

Als AfterPay voor jou niet de handigste optie is, dan kun je natuurlijk ook op andere manieren betalen, zoals via iDeal, Pay Pal of gewoon met je creditcard. Door het betalen zo gemakkelijk mogelijk te houden, zorgen we dat je je tijd vooral kunt besteden aan het leuke deel van online shoppen: het assortiment bekijken!