Accessoires

Accessoires

De leukste accessoires voor bij je badjas!

Op dit moment bestaat deze catergorie slechts uit een aantal pyjama's en een leuk verpakkingstas voor je badjas. Zo wordt een cadeau geven nog leuker & makkelijker. Badjasparadijs.nl is het adres als je een badjas cadeau wilt geven.

Een badjas is een leuk en betaalbaar cadeau voor jong en oud! Een dag zonder badjas is een dag zonder glimlach.

Niet alleen een winterse dag wordt warm met een badjas uit onze badjassen collectie. Ook een dagje sauna wordt een belevenis met de juiste badjas. Let bij de aanschaf van een badjas niet alleen op de gewenste print of kleur. Vooral het verschil in materiaal is bepalend voor het moment dat je de badjas wenst te gebruiken.

Sauna badjas kopen

Zo is een fleece badjas, de badjas bij uitstek voor thuisgebruik. Direct warm, draagt licht & valt soepel. Op zoek naar een kinderbadjas voor na de zwemles; dan kies je, naar ons idee, het beste een badjas van katoen. Ben je een frequent sauna bezoeker. Bekijk dan ons grote aanbod aan sauna badjassen .

Borduren van badjassen

Wij zijn groot in het borduren van badjassen . Velen tevreden klanten gingen je voor. Wij personaliseren badjassen en garanderen een mooi resultaat en een snelle levering.