Badjas met naam

Het personaliseren van een badjas is onze specialiteit. Wij voorzien badjassen met tekst en logo vanaf onze start in 2008. De mogelijkheden zijn enorm. Wij proberen met recht de Nr1 in badjassen te zijn.

Badjas met naam

Voor al uw badjas wensen is badjasparadijs.nl het online adres. Vanaf 1 stuk heeft u de mogelijkheid verschillende badjassen te voorzien van een borduring.

Capuchon badjas met naam

Nieuw is de mogelijkheid om ook een badjas met capuchon te voorzien van een naam. Let hierbij wel op de rugborduring. Deze kan mogelijk wat wegvallen onder de capuchon. Wij vermelden dit er graag bij om teleurstelling te voorkomen. Een capuchon geeft de badjas wel direct een wat stoerdere uitstaling. Alle andere badjassen die wij voorzien van borduring zijn alle badjassen met sjaalkraag.

Bestelt u vandaag een badjas met naam ?

Binnen enkele dagen heeft u de badjas geleverd. Bij een grote aanvraag (zakelijk of prive) kunnen we u mogelijk een scherper tarief bieden. Zoals gezegd is het personaliseren van badjassen, met jarenlange ervaring, voor ons geen probleem. Stuur ons je wensen en u ontvangt binnen 24 een ontwerp en prijs voorstel. ( Gepersonaliseerde badjassen kunnen helaas niet worden geretourneerd)

badjas met naam

Badjassen met naam als huwelijksgeschenk

Dit gebeurt op het moment erg veel. Een badjas voor hem & haar voorzien van een leuke tekst. Ook kunt u denken aan initialen of een (trouw)datum.

badjas met naam