Welke badjas is jouw favoriet?

Welke badjas is jouw favoriet?

De keuze voor een badjas is een heel persoonlijke keuze, meestal. Er zijn mensen (lees: mannen), die het niets uitmaakt welke badjas zij dragen, zo lang deze maar effen van kleur en .. lekker warm is (mannen gaan nu eenmaal vaak voor praktisch). De meeste vrouwen daarentegen hebben echt een uitgesproken voor- of afkeur voor een bepaalde badjas. In sommige badjassen wil je niet dood aangetroffen worden, terwijl de andere badjas jouw voorkomen naar een hogere level tilt (en laat dat nu net de bedoeling zijn). Kortom, welke badjas wordt het?

Lastige keuze?

Bedenk vooraf goed voor welke gelegenheid jij je badjas wilt dragen. Belangrijk is dat jij je lekker voelt in je badjas, ook wanneer je nieuwe partner voor de eerste keer bij je overnacht, maar ook tijdens een saunabezoek bijvoorbeeld. Badjassen draag je namelijk tijdens meer situaties dan je op het eerste gezicht verwacht. Een badjas kan fungeren als ochtendjas, waarvoor fleece badjassen uitstekend geschikt zijn! Want fleece badjassen zijn heerlijk warm en isoleren als een gek, hierdoor krijg jij het minder koud als je 's ochtends uitgebreid de krant doorneemt in je ochtendjas.

Lastige keuze badjas?

Drijfnat uit bad

Sommige mensen griezelen ervan, maar er zijn personen die drijfnat uit bad stappen om vervolgens direct een echte vochtabsorberende badjas aan te trekken (zonder eerst af te drogen ja ...). Hiervoor gebruik je uiteraard een katoenen badjas. Want alleen katoen absorbeert direct water. Vergeet dan niet allereerst de  katoenen badjas te wassen, want ongewassen katoen absorbeert maar moeizaam water.

Uitgesproken personen | uitgesproken badjassen!

Uitgesproken personen | uitgesproken badjassen!

Bij ons kun je je hart ophalen als het aankomt op badjassen, peignoirs, ochtendjassen of kamerjassen. Van chiq tot casual, van XXL sized tot kinder badjassen; al dan niet voorzien van rits. Natuurlijk zijn alle badjassen in effen kleur te bestellen. Is effen je veel te gewoontjes? Laat je dan inspireren door onze modieuze badjassen met kleurrijke dessins ... Of maak kennis met extreme varianten, zoals de trashy tijgerprint, of de ludieke koeprint badjas! (Toegegeven; dit moet je ding zijn). Onze  badjassen zijn er voor iedereen, want voor welke situatie je ook een bepaalde badjas zoekt: bij ons vind je hem. Niet alleen voor jezelf, maar ook als cadeau voor een ander!

Katoen of fleece?

Alvorens je een badjas bestelling plaatst is het slim even wat tijd te stoppen in het kiezen van het materiaal. We begrijpen als geen ander dat het oog ook wat wil en daarom bieden wij jou het breedste assortiment aan in badjassen. De keuze in materiaal soort is belangrijk voor het moment waarop jij de badjas wilt gebruiken. Lees hier meer over  katoen of fleece badjas .