De badjas als cadeau: hier let je op


Heb je ooit overwogen iemand een badjas cadeau te doen? Nee? Zonde! De  badjas is namelijk zeer geschikt als cadeau voor diverse gelegenheden. Bijvoorbeeld voor de verjaardag van een dierbare. Of wat dacht je van een babybadjas met naam als kraamcadeau? Natuurlijk kun je ook een kersvers echtpaar twee luxueuze badjassen met (achter)naam schenken. Of je geeft een badjas als relatiegeschenk aan cliënten wanneer je een eigen bedrijf hebt. De opties zijn eigenlijk eindeloos. Maar waar let je op als je iemand een badjas cadeau geeft?


De badjas als cadeau kopen

De badjas als cadeau: hier let je op

Badjas met naam
 1. Draagbare deken kinderen - met naam borduren
  Draagbare deken kinderen - met naam borduren
  € 42,50
 2. Sauna kimono met naam borduren
  Sauna kimono met naam borduren – 9 kleuren
  € 55,50
 3. Satijnen kimono dames ruffle borduren – 4 kleuren
  Satijnen kimono dames ruffle borduren – 4 kleuren
  € 46,50
 4. Baby badjas met naam – katoen – 5 kleuren
  incl. slabber
  Baby badjas met naam – katoen – 5 kleuren
  € 29,50
 5. Velours badjas met kroon + naam borduring
  nieuw
  Velours badjas met kroon + naam borduring
  € 79,50
 6. draagbare deken met borduring
  Draagbare deken met naam borduren
  € 57,50


De juiste badjas voor de persoon

Een  badjas is een persoonlijk cadeau dat goed moet passen bij de ontvanger. Zorg dus dat je de juiste maat badjas aanschaft, maar ook dat de kleur van het exemplaar goed in de smaak valt bij degene die de badjas ontvangt. Vaak heb je wel een indruk van de stijl van de persoon: je kent hem of haar immers al wat langer. Draagt hij of zij vaak zwart, antraciet, marineblauw of andere stemmige kleuren? Dan kun je de badjas hier het beste op afstemmen. Zorg er wanneer je een  badjas cadeau doet altijd voor dat je kiest voor een luxueus exemplaar van hoge kwaliteit.

Een badjas die op fraaie wijze is afgewerkt en is vervaardigd van hoogwaardig materiaal (of dat nu katoen is of fleece) valt altijd goed in de smaak. De badjas kan voorzien zijn van mooie details en voelt zijdezacht aan. Daarnaast is hij kleurvast en blijft een kwaliteitsbadjas daarnaast langdurig mooi. Ook wanneer hij veelvuldig gedragen en gewassen wordt. Denk ook aan waar de ontvanger de badjas gaat dragen. Is hij of zij groot fan van de sauna? Dan kun je daar het beste op inspelen door een  saunabadjas cadeau te geven. Iemand die graag thuis bezig is kun je beter een exemplaar van fleece geven.

Kortom: de badjas moet goed passen bij degene die het cadeau ontvangt. Iemand die een hekel aan de sauna heeft en nooit de kleur grijs draagt zul je hoogst waarschijnlijk geen plezier doen met een grijze saunabadjas. Iemand met een flamboyante kledingstijl maak je meestal ook niet blij met een stemmige badjas met weinig bijzondere details en een saai design. Kies dus voor degelijkheid, maar houd wel rekening met de persoonlijke smaak van degene die de badjas ontvangt.Badjas met naam als cadeau

Om de badjas als cadeau helemaal af te maken is het leuk om deze te laten voorzien van de naam van degene die hem ontvangt. Badjasparadijs.nl biedt de optie om een badjas te laten voorzien van een professionele borduring. Ook kun je jouw bedrijfslogo op de badjas laten borduren: zo kun je de  badjas met naam prima aan relaties cadeau doen. Of wat dacht je van een  babybadjas met de naam van de pasgeborene erop? Zo kom jij zeker aan met het meest originele kraamcadeau . Ook wanneer je de badjas cadeau doet voor de verjaardag van een dierbare is het leuk om deze te laten borduren met naam.

Het lettertype waarin de naam op de badjas wordt geborduurd kun je in onze webshop zelf uitkiezen. Hetzelfde geldt voor het lettertype. Houd er wel rekening mee dat je maximaal 14 karakters op de badjas kunt laten plaatsen. De borduring kan op de borstzijde van de badjas worden geplaatst, maar ook op de rugzijde of allebei.

 1. Capuchon badjas borduren
  Capuchon badjas met borduring - 9 kleuren
  € 62,50

Hoe pak ik de badjas in?

Ook de presentatie van de badjas als cadeau is belangrijk. Je kunt natuurlijk een luxe cadeautas aanschaffen in onze webshop, maar ook andere opties zijn mogelijk. Zo kun je de badjas in cadeaupapier inpakken, al is dit niet altijd even handig. Een luxe cadeaudoos is natuurlijk ook een idee. Zorg ervoor dat ook de verpakking van de badjas goed past bij de ontvanger. Zo geef je hem of haar de complete beleving van de bijzondere gift. Je ontvangt bij je bestelling in onze webshop overigens een wellness cadeaukaart ter waarde van 75 euro. Die kun je heerlijk zelf gebruiken of bij de badjas cadeau doen!

Dat valt zeker in de smaak bij saunaliefhebbers. Heb je nog vragen aan ons voordat je een  badjas online koopt? Of je ‘m nu voor jezelf of voor een dierbare koopt: we beantwoorden graag al je vragen. Ook kunnen we met je meedenken welke badjas het meest geschikt is om cadeau te geven. We hebben immers heel wat jaartjes ervaring op dit gebied. Je kunt telefonisch contact met ons opnemen, maar we zijn ook via e-mail bereikbaar. Op bepaalde tijden kun je zelfs live met ons chatten op onze website. We wensen je veel plezier met het aanschaffen van een mooie nieuwe kwaliteitsbadjas.