Aegean Apparel

Je hebt zakelijke badjassen, praktische badjassen, badjassen met een leuk patroontje of versierinkje en helemaal aan het uiterste van dat spectrum staat Aegean Apparel. Dit badjassenmerk maakt leuke, meisjesachtige badjassen voor meiden van alle leeftijden!

Wat voor merk is het?

Aegean Apparel is een kledingmerk dat een heleboel verschillende soorten kleding ontwerpt, maar hun belangrijkste focus ligt op het maken van kleding zoals badjassen, pyjama’s en sokken. Kortom: kleding die je vooral thuis draagt en waar je je comfortabel in wilt voelen. Het fijne aan een merk dat zo gespecialiseerd is in comfortabele kleding, is dat ze er in het algemeen heel goed in zijn en bij Aegean Apparel is dat zeker het geval. Wij zouden deze badjassen niet verkopen als ze niet van hoge kwaliteit waren. Daarnaast is de stijl van deze badjassen ook gewoon heerlijk.

Aegean Apparel maakt badjassen in allerlei verschillende stijlen, maar bij Badjasparadijs hebben we ervoor gekozen om vooral hun schattige, meisjesachtige badjassen te verkopen. Deze hebben zachte kleuren en opgenaaide applicaties in allerlei verschillende, leuke vormen. Die stijl is uniek voor badjassen van Aegean Apparel en daarom hebben we ervoor gekozen om deze ook in onze webshop te verkopen. We willen graag een breed publiek cateren, van de meest serieuze herenbadjassen tot de schattigste meisjesbadjassen. Met Aagean Apparel zit je behoorlijk aan het uiteinde van dat spectrum, maar juist daarom vinden veel vrouwen het geweldige badjassen.

Aegean Apparel is trouwens niet als eerste door ons ontdekt (verrassing). Ook in verschillende films en televisieseries is dit badjassenmerk te vinden. Zo draagt de hoofdpersoon in de beroemde chickflick Legally Blonde een blauwe badjas van Aegean Apparel met wolkjes erop. Ook in de musical van K3 en zelfs in de soap Goede Tijden Slechte Tijden zijn badjassen van Aegean Apparel te vinden. Niet zo gek, want het zijn nogal opvallende badjassen met een uitgesproken stijl. Heel geschikt dus om een typetje mee neer te zetten. Ook als last minute kostuum voor een toneelvoorstelling kunnen deze badjassen geweldig werken.

Schattige badjassen voor jong en oud

Hoewel de badjassen van Aegean Apparel er allemaal wel uitzien alsof het kinderbadjassen zouden kunnen zijn, verkopen we in onze webshop voornamelijk damesbadjassen van dit merk. Ons assortiment is wat dat betreft dus vooral bedoeld voor vrouwen die zich graag weer even jong voelen. Wel zijn het korte badjassen en kunnen ze met de ceintuur makkelijk wat strakker gemaakt worden. Als je (bijna) tienerdochter dus verliefd wordt op een van de damesbadjassen in onze catalogus, is de kans vrij groot dat ze erin past. Het is zeker het proberen waard en anders kun je hem natuurlijk nog ruilen voor een andere.

We hebben ook een echte kinderbadjas van Aegean Apparel in ons assortiment. Grappig genoeg heeft deze juist een meer jongensachtig thema: het is een witte badjas met piratenplaatjes erop. Leuk voor stoere jongens, maar ook voor stoere meisjes! Deze badjas is gemaakt van 100% katoen, wat hem ideaal maakt om aan te trekken na het douchen of na een bad. Kinderen zijn vaak te ongeduldig om zich echt goed af te drogen na het douchen, waardoor een badjas vaak een ideale oplossing biedt. Een badjas met leuke plaatjes is natuurlijk helemaal geweldig.

Aegean Apparel in de sauna?

De badjassen van Aegean Apparel zien er misschien niet direct uit alsof ze geschikt zijn als sauna badjassen, maar puur praktisch gezien kan dit best. De badjassen zijn gemaakt van 100% katoen, wat betekent dat ze goed water opnemen en daarom ook geschikt zijn om te dragen op een vochtige huid. Het voordeel van zo’n opvallende badjas is dat je nooit bang hoeft te zijn dat je hem kwijtraakt. Aan een kapstok vol witte badjassen, valt een badjas in een andere kleur goed op en met de extra applicaties is hij helemaal gemakkelijk te herkennen.

Voor mensen die het leuk vinden om op te vallen, kan zo’n saunabadjas precies goed zijn, maar we kunnen ons ook voorstellen dat dat niet voor iedereen geldt. Wie liever geen aandacht naar zich toe wil trekken, kan beter kiezen voor een badjas met een iets minder opvallend design, en de Aegean Apparel badjas lekker als ochtendjas gebruiken. Daarnaast zijn de badjassen van Aegean Apparel vrij kort. Heel fijn als je houdt van bewegingsvrijheid, of graag je benen laat zien, maar er zijn genoeg mensen die liever een lange badjas naar de sauna dragen.

Aegean Apparel badjas kopen

De Aegean Apparel badjassen in onze catalogus hebben een duidelijke stijl die wel of niet je smaak kan zijn. Mocht jij bij de groep horen die helemaal weg is van deze schattige badjassen, dan hebben we goed nieuws voor je: het is heel gemakkelijk om zo’n badjas online te bestellen. Typ ‘Aegean Apparel’ in bij de zoekbalk om in één keer alle badjassen van dit merk bij elkaar te zien, of scrol lekker door onze catalogus heen als je zin hebt om uitgebreid te shoppen. Je kunt er zo veel tijd aan besteden als je zelf wilt.

De meeste van onze badjassen zijn in verschillende maten te koop. Die van Aegean Apparel zijn one size. Dit betekent dat ze gemaakt zijn op mensen met een gemiddeld postuur. Aangezien je een badjas strakker of losser kan doen met het ceintuur, is dit meestal niet zo’n probleem, maar als je een grote (of juist heel kleine) maat hebt, kan het zijn dat de badjas niet goed past. Wij hebben een retourtermijn van 30 dagen na de levering van je bestelling. Mocht je dus twijfelen of een badjas wel past, of dat je hem mooi vindt, dan kun je hem altijd uitproberen.

Zolang we onze badjassen op voorraad hebben, kunnen we ze meestal binnen één werkdag leveren. Zelfs als je last minute een mooie badjas nodig hebt, kun je dus bij Badjasparadijs terecht. Heb je vragen over onze diensten of producten? We hebben een hele uitgebreide Q&A! Als je vraag daar niet tussen staat, kun je natuurlijk ook altijd contact opnemen met de klantenservice.