Welke badjassen zijn uniseks?

Onze klanten vragen zich soms af waarom we onze badjassen opgedeeld zijn in damesbadjassen en herenbadjassen . Een badjas is toch gewoon een badjas? Ons antwoord is dat er soms echt wel verschillen tussen damesbadjassen en herenbadjassen zitten, maar natuurlijk bestaan er ook uniseks badjassen. Welke badjassen in ons assortiment zijn uniseks?


Uniseks badjas kopen

Welke badjassen zijn uniseks?

 1. Taupe badjas wafel
  Taupe badjas pique
  € 49,95
 2. Witte fleece badjas met capuchon
  Witte fleece badjas met capuchon unisex
  € 39,95
 3. badjas aquablauw badrock
  Badjas aquablauw
  € 57,95
 4. badjassen in grote maten
  Wafel badjas wit - Grote maten badjas tot 10XL
  € 89,95
 5. Badjas met naam / geborduurde badjas
  Favoriet
  Badjas met naam / geborduurde badjas
  € 65,50

Een saunabadjas voor iedereen

De meest logische plaats om een uniseks  badjas te dragen is natuurlijk in de sauna. De badjassen die je huurt bij de sauna zijn eigenlijk altijd uniseks en ook als mensen hun eigen badjas meenemen, is dat vaak een uniseks badjas . Niet zo gek, je gaat immers niet naar de sauna om een modeshow te geven, maar om lekker een dagje te ontspannen. Een onopvallende badjas van een licht en goed absorberend materiaal, zoals wafelstof, is daarom ideaal om mee te nemen naar de sauna. Deze badjassen kunnen natuurlijk gedragen worden door zowel mannen als vrouwen.

In onze catalogus zijn verschillende mooie, uniseks  saunabadjassen te vinden, zowel van wafelstof als van badstof. We hebben deze in verschillende kleuren en uiteraard ook in een heleboel verschillende maten. Sommige saunabadjassen verkopen we zelfs tot maat 10XL! Zo proberen we voor iedereen een geschikte, comfortabele saunabadjas aan te bieden, want iedereen heeft recht op een ontspannen momentje. Ons assortiment aan kleuren is groot: je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een witte of beige saunabadjas, maar ook voor een saunabadjas die felrood is of kobaltblauw. Kies een badjas die past bij jouw stijl.

 1. Kimono katoen wafelstructuur sauna
  Sauna badjas wafelstof
  € 49,95

Na het sporten

De sauna is natuurlijk niet de enige plaats waar je een badjas draagt. Veel mensen vinden het prettig om na een flinke work-out hun badjas aan te trekken, zodat ze even rustig kunnen afkoelen. Na het sporten zul je bezweet zijn of juist even snel gedoucht hebben en het is daarom zeker aan te raden om ook voor een  sportbadjas te kiezen voor een badjas die goed is in het absorberen van vocht. Wafelstof doet misschien iets te veel denken aan de sauna, waardoor badstof waarschijnlijk het beste materiaal is voor een sportbadjas.

Voor het sporten zijn juist onze badjassen in felle, opvallende kleuren populair. Sportkleding heeft vaak opvallende kleuren. Een rode, fuchsia of felgroene badjas is dan ook een prima keuze. Sportbadjassen worden ook veel gedragen door zwemmers die tussen hun wedstrijden door of in de rust warm willen blijven. Wist je dat je bij Badjasparadijs op een badjas kunt borduren ? Dit is een heel populaire optie bij zwemteams of andere sportgroepen die badjassen dragen. Wij kunnen de naam of zelfs het logo van de vereniging op badjassen borduren.

 1. Petrol badjas pique
  Petrol badjas pique - unisex
  € 49,95

Ochtendjassen

Niet al onze badjassen zijn gemaakt van katoen. Onze  fleece badjassen zijn heel populair als ochtendjassen en worden ook uniseks gemaakt. Fleece is een heerlijk materiaal om te dragen als ochtendjas . Het is licht, maar wel lekker warm en het voelt zacht aan. Ochtendjassen zijn in alle kleuren van de regenboog te vinden. In onze uniseks collectie hebben we voornamelijk verschillende soorten blauwe ochtendjassen . Een ochtendjas is fijn om ’s ochtends te dragen als je net uit bed komt, maar is ook het ideale kledingstuk om aan te trekken na een dag hard werken.

Uiteraard kun je als ochtendjas alles dragen wat je wilt, dus ook een  badjas van badstof (of zelfs van wafelstof) kan geschikt zijn als ochtendjas. Veel mensen dragen graag een badjas na het douchen of badderen. Een  badjas met capuchon kan dan handig zijn, zeker als je lang haar hebt. Zo komt je vochtige haar nergens tegenaan. Voor een ochtendjas maakt het helemaal niet uit wat voor model je kiest, zolang je er zelf maar blij van wordt. Je draagt hem immers toch alleen thuis, dus doe lekker wat je zelf wilt.

 1. capuchon badjas marineblauw unisex
  Marineblauwe badjas met capuchon
  € 54,95

Uniseks badjas met naam

We noemden het net al even: een badjas met borduursel erop. Bij Badjasparadijs kun je heel gemakkelijk je naam, initialen, een datum of iets anders op je badjas laten borduren. Op onze site hebben we een handig menu waar je kunt kiezen voor een kleur badjas, een lettertype, de kleur van je letters en natuurlijk het woord dat je wilt borduren. Wij borduren zowel op de rug als op de borst van de badjas. Een  badjas met naam is heel leuk als je op zoek bent naar een meer persoonlijke badjas en het is natuurlijk ook een prachtig cadeau.

We kunnen ook badjassen in grotere oplage leveren of met een aangepaste borduring. Dat is handig als je badjassen nodig hebt voor een sauna, hotel, B&B of als relatiegeschenken. We kunnen bijvoorbeeld een logo borduren of de naam van het bedrijf. Bel ons op of stuur een mailtje om erachter te komen wat wij voor je kunnen betekenen. Uniseks badjassen zijn ideaal voor grote oplagen, omdat je daarbij minder hoeft na te denken over wie de badjassen precies zullen gaan dragen. Elders in onze Q&A is meer informatie te vinden over badjassen bestellen in grote oplagen.

 1. Badjas met naam / geborduurde badjas
  Favoriet
  Badjas met naam / geborduurde badjas
  € 65,50

Welke badjassen zijn niet uniseks?

De meeste badjassen kunnen wel door dames en door heren gedragen worden, maar toch delen we onze catalogus op in een dames- en herenafdeling. Waarop baseren we die keuze? Voor een deel ligt dit aan het model van de badjassen. Damesbadjassen zijn vaak wat korter dan herenbadjassen en de schouders zijn soms wat smaller. Ook zijn er badjassen met speciale ontwerpen die duidelijk gericht zijn op dames of heren, zoals de fancy ochtendjassen van  Pastunette bij de dames en de coole badjassen van Fynn Collection, die een speciaal ontwerp voor dames en voor heren hebben.

Ook kijken we vaak naar de kleur en het patroon op de badjas. We hebben natuurlijk alle respect voor iedereens smaak, maar over het algemeen zoeken vrouwen eerder dan mannen naar een  roze badjas met paarse hartjes. Andersom zijn heren vaak fan van badjassen met een eenvoudig ontwerp en donkere kleuren. Het fijne aan badjassen is dat je ze in principe altijd wel past, omdat ze niet form fitting zijn. Vind jij je ideale badjas dus bij de categorie voor het andere geslacht? Geen probleem! Als je de juiste maat te pakken hebt, weten we zeker dat de badjas goed zit.

 1. Badjas glow in the dark
  Badjas GLOW in the dark
  Normale prijs € 49,99 Speciale prijs € 39,95