Badjas voor Sinterklaas!

Sinterklaas – het leukste kinderfeest van het jaar!

Gezellig dat je de Sinterklaas pagina van Badjasparadijs.nl bekijkt. Kijk jij ook zo uit naar weer een gezellige Sinterklaas avond met lekkernijen en gezellige sinterklaasliedjes die de woonkamer vullen­­? Wij bij badjasparadijs.nl ook! Ieder jaar is het weer de vraag waar je je kinderen, familie of vrienden mee gaat verblijden. Menig jutezak is jaarlijks gevuld met sokken, chocoladeletters, een boek of kaarsen. Dat wordt wel een beetje eentonig. Wat dacht je ervan om dit jaar eens de zak van Sinterklaas te vullen met een cadeau wat én zeer betaalbaar is én waar de ontvanger elke dag van kan genieten? Precies, een badjas van badjasparadijs.nl natuurlijk: hét paradijs van de mooiste heren, dames & kinderbadjassen. De chill pieten beamen dit en hebben badjasparadijs.nl de opdracht gegeven om zoveel mogelijk gezinnen in Nederland te informeren over onze badjas aanbiedingen. Volg ons via Facebook en mis niets!

sinterklaas shopt bij badjasparadijs

De oorsprong van Sinterklaas

Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje… Dit wordt ieder jaar luidkeels gezongen door alle kinderen. Door de bekende Sinterklaasliedjes hebben wij massaal de conclusie getrokken dat Sinterklaas ook in Spanje is geboren. Deze conclusie is niet juist. Nee, Sint Nicolaas is rond 280 in de plaats Antalya geboren, in Turkije. Sinterklaas is 62 jaar geworden en stierf op 6 december in 342. Sinterklaas reisde wel regelmatig af naar Spanje om daar lekkernijen (sinaasappelen) te halen. In de loop der eeuwen is de figuur Sinterklaas geëvalueerd van beschermheilige van de kinderen naar boeman en van hardhandige pedagoog naar warme kindervriend. In de tijd dat Sinterklaas ‘een boeman’ was boezemde hij kinderen schrik in, dat hing samen met religieuze redenen. In het protestante westen was er namelijk een verbod om katholieke heiligen uit te beelden. In de late 18e eeuw veranderde dit en kreeg Sinterklaas en kreeg het kinderfeest het doel om kinderen op een positieve manier gehoorzaamheid en ijver bij te brengen. En in de 19e werd Sinterklaas bekend in de maatschappij, hiervoor was hij enkel een mythisch figuur voor vele. En nu, in deze eeuw zijn er toch nog wat sporen achtergebleven van de boeman; denk maar eens aan de bekende uitdrukking: ben je wel lief geweest? Anders ga je mee naar Spanje in de zak van Sinterklaas. Dat maakt het vrolijke kinderfeest vandaag de dag nog een beetje spannend! En iedereen weet natuurlijk dat in deze tijd de zak van Sinterklaas als doel heeft om prachtige geschenken te vervoeren. Dit gebeurt door de Sint en zijn pieten zorgvuldig dus u hoeft niet bang te zijn dat uw mooie badjas zoek raakt komende 5 december!

Zonder pieten geen écht Sinterklaasfeest

Tot de 19e eeuw had Sinterklaas geen vaste helper en deed alles alleen. Hij kon het simpelweg niet meer bolwerken alleen en in 1850 kreeg de Sint hulp van een gekleurde jongeman. Een zogeheten knecht. Het bleef niet bij één piet, in 1880 waren dit er al twee. Na de tweede wereldoorlog  organiseerde Canadese militairen een sinterklaasfeest met een massa pieten. En de grote groep pieten zijn er natuurlijk nog steeds. In tegenstelling tot de statige houding van Sinterklaas zijn pieten vaak acrobaten en maken ze grappen. En onder leiding van de hoofdpiet heeft iedere piet natuurlijk zijn eigen taak. Met als gezamenlijk doel om op 5 december alle kinderwensen te vervullen. Sinterklaasavond, wie houdt er nu niet van?

badjas voor sinterklaas

Een kinderbadjas als sinterklaascadeau

Wist je dat wij op badjasparadijs naast onze rijke collectie dames & heren badjassen waanzinnig leuke kinderbadjassen hebben? Of je nu op zoek bent naar een knuffelzachte fleece badjas voor jouw zoon of dochter of een katoenen badjas voor na het douchen of zwemmen, wij hebben het allemaal. En dat allemaal tegen scherpe prijzen. Leuke 

hoeven niet duur te zijn. Onze fleece kinderbadjassen hebben we in supergave prints. Denk hierbij aan een stoere kinderbadjas met voetballen dessin, een hippe kinderbadjas met sterren, een roze kinderbadjas met bloemen en nog veel meer. In de categorie kinderbadjassen vind je alle kinderbadjassen met gave prints op een rij. Erg geliefd onder onze klanten zijn onze effen Badrock kinderbadjassen in 5 frisse kleuren. Deze velours (kort geschoren katoen) kinderbadjassen zijn voorzien van capuchon en dat is natuurlijk een topcadeau voor jouw kind op 5 december. En wil je je kind nu echt blij maken op het allerleukste kinderfeest van het jaar? Bestel dan een kinderbadjas met de naam van je eigen kind er op geborduurd. Een eigen badjas is natuurlijk wel héél stoer he?

Voor de mooiste heren- en

ben je bij ons op het juiste adres!

Shop lekker rond en badjasparadijs.nl wenst jou en je familie een heel fijn Sinterklaasfeest!

Hint van Sint:

Geef een badjas cadeau !

Sint heeft badjasparadijs.nl ontdekt,

en voelt zich hier helemaal op zijn plek!

Steel dus op pakjesavond de show,

met een badjas, als fantastisch cadeau.

 Liefs Sint en Piet.

Badjas voor Sinterklaas

Badjas bestelling voor 22:00 besteld worden dezelfde werkdag nog verstuurd. * m.u.v. badjassen met naam.

Verras vrienden of familie met een badjas voor Sinterklaas. Een badjas is een leuk cadeau voor jong en oud.

Bestel je  badjas cadeau voor 22:00, morgen in huis!

Al jaren zijn wij groot in het borduren van badjassen . Maar nieuw is het borduren van een naam of tekst met GLOW in the Dark garen. Dit garen is wit en licht op in het donker! Het dragen van een kinderbadjas was al leuk maar wordt op deze manier echt een feest!