Singles Day - Uiteraard doet badjasparadijs ook mee!

Vrijgezellen opgelet! Het is vandaag jullie dag. Het lijkt wel of we in Nederland alles vieren. Alsof we niet genoeg hebben aan onze eigen feestdagen, wat vaak al als ‘commercieel’ bestempeld wordt, vieren we steeds meer feestdagen uit andere werelddelen. Stiekem houden we er toch wel van als die speciale feestdag over ons gaat. Of het nu Vaderdag, Moederdag of je eigen verjaardag is… het draait deze dag toch om jou. Dus ben je vrijgezel? Zie niet enkel de mindere kanten van het vrijgezelle bestaan, maar er is dus ook een feestdag speciaal voor jou overgewaaid uit China!

Hier onze Singles Day aanbiedingen!

Tot volgend jaar.....

Singles Day, de dag om jezelf te trakteren!

Badjasparadijs.nl doet uiteraard ook mee aan Singles day.

badjas singles day

De oorsprong van Singles day

Aan het feit dat Single’s day één van de grootste online winkeldagen is geworden is natuurlijk wat vooraf gegaan. Deze Chinese feestdag is ontstaan in 11993. Deze dag kreeg de naam vrijgezellendag dankzij de vier enen in de datum. Vrijgezellendag of Single’s day biedt vrijgezellen de mogelijkheid om dit met vrijgezelle vrienden te vieren. Er bestaan twee theorieën over het ontstaan van deze dag: de ‘slaapzaal’ cultuur, studenten van een Chinese universiteit wisselden in de nacht op de slaapzaal ideeën uit over hoe ze aan een vrouw konden komen. Dit is de meest voor de handliggende theorie. Deze traditie namen ze van de slaapzaal mee de ‘’echte’ maatschappij in en de invloed van deze feestdag werd dus eigenlijk steeds groter. Ook door de media. De tweede theorie was een liefdesverhaal. Een tragedie. Een student verloor zijn geliefde en hierdoor ontstond het ‘Guang Gun Festival’. Nu genoeg over de oorsprong, want waarschijnlijk ben je op deze info pagina beland om te profiteren van megadeals!

Singles day en badjassen Badjasparadijs is de nr.1 van Nederland als het om badjassen gaat. En dat betekent dat wij mee gaan met onze tijd. Dat is niet alleen merkbaar in het ruime badjassen assortiment maar ook op het gebied van Social Media, supergave Facebook acties gedurende het hele jaar en natuurlijk zijn wij actief op bijzondere feestdagen. Zo hebben wij superleuke vader- & moederdag acties en tegen de kerstperiode zet ons badjassenteam zich dagelijks voor tweehonderd procent in om alle badjas cadeau’s de volgende werkdag te leveren. Single’s day hoort hier ook bij. Dus ben je een happy single en ga je binnenkort toch daten omdat je weer openstaat voor een nieuwe liefde? Dan wil je natuurlijk niet wakker worden naast je vlam om je vervolgens te omhullen in een oude verwassen badjas. Nou, wij kunnen je helpen. Of je nu op zoek bent naar een capuchon badjas, een badjas met rits, een spannende velours badjas, een korte badjas, een warme fleece badjas of een badstof badjas…

Wij hebben het allemaal. En wil je nu echt indruk maken op je vlam.. kies dan voor een badjas in een supergave kleur of met een prachtig dessin. En vandaag op Single’s day kun je badjassen kopen tegen de allerlaagste prijs.

Wees extra lief voor jezelf vandaag! Het mag. Deze dag is er voor jou.

Klik hier voor ons volledige 

& trakteer jezelf! Vandaag mag het!

Mocht je nog vragen hebben over je productkeuze? Bel of mail dan onze vriendelijke klantenservice . Zij helpen je jouw droombadjas te vinden!

Hier onze Singles Day aanbiedingen!

Volg ons ook op Facebook  zodat je geen leuke actie mist!

Veel shopplezier!