High-end badjassen


High-end badjassen zijn  badjassen die uitblinken op werkelijk elk gebied. Ze bevinden zich in het hogere segment en zijn gemaakt van luxueuze kwaliteitsstoffen. High-end badjassen worden vaak geproduceerd door bekende badjasmerken. Welke high-end badjassen vind je terug bij Badjasparadijs.nl? We vertellen je graag alles over de merken die high-end badjassen maken. Ook weet jij zo meteen precies welke high-end badjassen wij verkopen.


High-end badjassen

High-end badjassen

Cawo
 1. cawo herenbadjas met capuchon sauna katoen
  Cawo herenbadjas donkergrijs - met capuchon
  Normale prijs € 129,90 Speciale prijs € 89,90
 2. Kimono heren katoen - Cawo
  Kimono heren katoen - Cawo
  Normale prijs € 149,90 Speciale prijs € 129,90
 3. Kimono heren katoen - denim
  Premium kwaliteit
  Kimono heren katoen - denim
  Normale prijs € 119,90 Speciale prijs € 89,95
 4. Cawo heren badjas met rits - wit
  op = op
  Cawo rits badjas voor heren - wit
  Normale prijs € 139,90 Speciale prijs € 79,90
 5. Cawo rits badjas voor heren - antraciet
  Cawo rits badjas voor heren - antraciet
  € 139,90
 6. Cawo heren badjas met rits - grijs
  Cawo heren badjas met rits - grijs
  € 139,90


High-end badjas: wat is dat eigenlijk?

In de marketing worden producten al snel als high-end geadverteerd. De verkoper van zo’n product wil ons dan eigenlijk zeggen dat dit product echt het beste in zijn soort is. Het is duurder, van betere kwaliteit en vaak ook van een gedegen merk. Helaas wordt de kreet “high-end” tegenwoordig te pas en te onpas gebruikt, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Wij doen dat niet. In onze webshop vind je badjassen die wat betreft kwaliteit, materiaal en draagcomfort écht uitblinken in hun soort. Deze badjassen worden door bekende  badjasmerken in het betere segment geproduceerd.

Dat houdt niet in dat al onze badjassen high-end zijn. Natuurlijk voldoen alle badjassen die je bij ons kunt kopen aan strenge kwaliteitseisen, maar voor je het stickertje “high-end” ergens op mag plakken moet het product aan nog meer eisen voldoen. Maak kennis met onze high-end badjassen: stijlvolle exemplaren die een draagcomfort bieden dat je nog nooit eerder hebt ervaren. Ervaar de luxe materialen op je huid. Let wel op: het gevaar bestaat dat je na het dragen van een high-end  badjas geen genoegen meer neemt met een “gewoon” exemplaar.Welke merken maken high-end badjassen?

Niet elk merk maak high-end badjassen. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat high-end badjassen de enige goede exemplaren zijn. Er zijn genoeg badjasmerken die geweldige badjassen produceren die heerlijk comfortabel op je huid aanvoelen. Maar voor een product high-end kan worden genoemd moet er sprake zijn van een aantal extra’s. Zo zijn high-end badjassen vaak exclusiever dan standaard exemplaren. Dure merken maken kleding in een minder grote oplage dan gewone merken. Kies je voor een high-end badjas? Dan zul je dus niet zo snel iemand tegenkomen (bijvoorbeeld in de sauna) die dezelfde badjas draagt.

Daarnaast worden er vaak duurdere grondstoffen gebruikt bij het vervaardigen van de badjassen. Het materiaal wordt lokaal ingekocht en niet in een derdewereldland waar sprake is van slechte arbeidsomstandigheden of zelfs uitbuiting van kinderen of slavernij. Er wordt soms een andere weeftechniek gebruikt bij het maken van high-end badjassen, waardoor de badjas een andere luchtdoorlatendheid of een andere textuur krijgt. High-end badjassen kunnen zowel van katoen als van satijn of fleece zijn. Maar welke merken maken nu precies high-end badjassen? Dat vertellen we je graag!

De bekendste speler op het gebied van high-end badjassen is het Duitse merk Cawö . Dit merk staat al sinds jaar en dag bekend als de maker van badtextiel van zeer hoge kwaliteit. Van origine is Cawö een familiebedrijf. Nog steeds worden alle badjassen in geproduceerd in hun Duitse fabriek. Alle badjassen van Cawö zijn ecologisch verantwoord. Het merk heeft oog voor onze aarde en het veranderende klimaat. Wanneer je dit belangrijk vindt, is Cawö zeker een geschikt merk voor je. Voor een duurzame high-end badjas kun je eens rustig een kijkje nemen bij onze badjassen van Cawö.

Cawö is echter niet het enige merk dat high-end badjassen maakt. Ook  Paul Hopkins staat erom bekend herenbadjassen te maken die door kunnen gaan voor high-end. Het leuke aan deze exemplaren is dat ze bijzonder betaalbaar zijn in vergelijking met de gemiddelde high-end badjas. Ook de merken Vandyck en Fynn Collection maken high-end badjassen. Natuurlijk zijn er nog veel meer fantastische badjasmerken te vinden die fraaie kwaliteitsbadjassen produceren, maar als je echt op zoek bent naar een high-end exemplaar zijn dit jouw go-to merken.


Hoe herken ik een high-end badjas?

Meestal kun je een high-end badjas herkennen aan het prijskaartje wat eraan hangt. Niet zelden zijn high-end badjassen duurder dan 100 euro in aanschaf. Er zijn uitzonderingen, maar over het algemeen kun je wel op deze prijs rekenen. Dat lijkt misschien een groot bedrag voor een badjas, maar niets is minder waar. Een high-end badjas blijft langdurig mooi, zacht en kleurvast. Ook wanneer je ‘m veelvuldig wast of draagt. Je doet dus langer met een high-end badjas dan met elk ander exemplaar. Geen budget voor een high-end badjas? Geen nood! Alle badjassen in onze webshop zijn duurzaam en van uitmuntende kwaliteit.

High-end badjassen zijn zeer geschikt wanneer je een exemplaar zoekt dat langdurig meegaat. Ook het gevoel wat deze badjassen oproepen bij de dragers telt mee. In een high-end badjas voel je jezelf soms zekerder en fijner over jezelf. Niet alleen door het draagcomfort, maar ook door de designs waarin deze badjassen komen. Het is namelijk zo dat high-end badjassen vrijwel altijd een bijzonder design hebben. Dat wil niet zeggen dat de badjassen per se opvallend zijn, maar ze hebben wel een fraaie afwerking en ze zijn gemaakt van soepele stoffen die je lichaam op fantastische wijze omhullen.

 1. Legerprint badjas petrol - unisex
  40% korting
  Legerprint badjas petrol - unisex
  Normale prijs € 99,95 Speciale prijs € 59,95

High-end badjas kopen

Wanneer je een high-end badjas wil kopen ben je bij Badjasparadijs.nl aan het juiste adres. Bij ons kun je een mooie selectie van high-end badjassen van diverse merken vinden. Ben je niet specifiek op zoek naar een high-end badjas? Dan kun je natuurlijk ook eens een kijkje nemen bij onze andere mooie badjasmerken. Ieder merk heeft zo z’n charme. Zo is er het geweldige merk Badrock, dat  badjassen voor dames , heren en kinderen maakt. Niet alleen heeft 

in de mooiste kleuren, modellen en designs, maar ook is het draagcomfort dat deze badjassen bieden optimaal.

Heb je nog vragen over onze high-end badjasmerken? Of wil je meer weten over onze andere badjassen? Misschien wil je wel een badjas laten bedrukken , of ben je op zoek naar een grote oplage badjassen. In al deze gevallen kun je altijd contact met ons opnemen. We zijn telefonisch bereikbaar, maar je kunt ons ook mailen of via de website met ons chatten. We vertellen je graag alles over onze geweldige badjassen, of het nu om de high-end exemplaren gaat of niet!