Cyber Monday

Hier onze Cyber Monday aanbiedingen! 

Tot volgend jaar.....

Welkom op badjasparadijs.nl, de nr. 1 in badjassen. Sinds 2008 bieden wij een rijke collectie badjassen aan voor het hele gezin. We zijn altijd vernieuwend als het om assortiment en bestelgemak voor onze klanten gaat. Echter gaat online ondernemen nog verder. Middels Social Media hebben wij gedurende het hele jaar supergave badjassen acties en op dagen als Black Friday, Single’s day en dus óók Cyber Monday is het feest! Het feest van de grootste badjassen deals. Jij profiteer dus van kortingen tot 50% op de meest gave badjas modellen!

badjassen cyber monday badjasparadijs

Wat is Cyber Monday eigenlijk?

Waarschijnlijk heb jij als online shopper al het e.e.a. meegekregen op Black Friday. Black Friday is de dag dat er gestunt wordt met de hoogste kortingen in stenen winkels, maar ook online. Waar Black Friday zorgt voor ellenlange rijen in de winkelstraten van Amerika, is dit op Cyber Monday niet het geval. Cyber Monday is gekoppeld aan het bekende Amerikaanse feest ‘Thanksgiving’ en enkel online stunten webwinkels op deze dag. De maandag na ‘Thanksgiving’ is het Cyber Monday. Feitelijk is het een marketingactie van de online ondernemers tegen de drukste periode van het jaar, de kerstdagen. Het is voor ondernemers niet alleen een leuke, energierijke tijd, maar ook een periode van uitdagingen. De juiste voorraden inkopen, afgestemd op de wensen van de klant. Omdat een beetje te sturen én natuurlijk om klanten te stimuleren is Cyber Monday in het leven geroepen. En wij bij Badjasparadijs doen natuurlijk ook mee voor onze klanten!

Cyber Monday & badjassen – We hopen dat je nu iets meer weet van de oorsprong van deze feestdag! Je bent natuurlijk in onze mooie webwinkel terecht gekomen omdat je op zoek bent naar een badjas met korting! Nou, die hebben wij bij badjasparadijs.nl. We hebben op Cyber Monday voor jou een selectie gemaakt van de mooiste kinder,- heren & dames badjassen met megakortingen. Omdat iedereen een andere smaak en maat heeft is ons aanbiedingenaanbod divers. Dus of je nu op zoek bent naar een mooie dames badjas met bloemen, een effen heren badjas of een superzachte kinderbadjas… shop lekker rond en pak je kans! Met trots presenteren we supergave badjas modellen van topkwaliteit.

badjas aanbieding cyber monday

Cyber Monday aanbiedingen badjassen

Badjas met naam? Wil je jouw badjas met korting ook nog laten borduren met een naam? Onze borduurafdeling borduurt op professionele wijze de mooiste namen in moderne lettertypen op jouw badjas! Een badjas met naam borduren is een persoonlijk & origineel cadeau. Zie jij jouw  badjas cadeau met naam al onder de boom liggen? Wij wel. Vandaag besteld = morgen verstuurd!

Tip van Sint: een

!

Mocht je nog vragen hebben over de Cyber Monday aanbiedingen of over je productkeuze? Onze vriendelijke klantenservice staat altijd voor je klaar.

Veel shopplezier!