Wow, kijk deze positieve reacties!

Wow, kijk deze positieve reacties!

Er zijn verschillende sites waar klanten reviews achter kunnen laten over hun ervaringen met onze webshop. Eén ervan is zelfs gelinkt op de site, zodat je gemakkelijk kunt zien welke reacties mensen allemaal plaatsen. Natuurlijk lees ik die reacties wel, maar pas deze week drong eigenlijk tot me door hoeveel positieve berichten daartussen staan! Blijkbaar doen we echt iets goed.

Not to toot my own horn…

Ga ik deze hele blog gebruiken om te vertellen hoe geweldig we wel niet zijn bij Badjasparadijs? Dat lijkt me een beetje zinloos, haha. Onze klanten doen dat toch al voor ons! Ik overdrijf niet, uit meer dan 3000 reacties is zo’n beetje iedereen positief. 100% van de klanten raadt onze webshop aan! We scoren hoger dan een 9/10 op bestelgemak, snelle levering en klantvriendelijkheid.

Ik voel me een beetje alsof ik een awardshow-speech moet schrijven nu, waarin ik zo veel mensen wil bedanken, haha. Nee, maar even serieus, ik ben wel echt trots op ons team. Onze webshop is ontstaan uit de frustratie dat ik in 2007 geen leuke badjas kon kopen in Nederland en kijk eens hoe ver we ondertussen gekomen zijn! En ik wil onze klanten bedanken dat ze de tijd nemen om hun positieve ervaringen te delen. Veel mensen klimmen pas in de pen (of het toetsenbord) als ze ergens boos om zijn, dus bedankt!

Gaat altijd alles goed?

Het leukste om te lezen vind ik de positieve ervaringen met onze klantenservice. Badjasparadijs wordt gerund door mensen, dus natuurlijk wordt er wel eens een foutje gemaakt, of ontstaat er een miscommunicatie. Ik vind het superfijn om dan van klanten terug te krijgen hoe goed onze klantenservice dat oppakt en meedenkt om samen met de klant een goede oplossing te vinden.

Ook de reacties over onze borduurservice zijn top om te zien. We hebben natuurlijk de optie om een badjas met naam te laten borduren, maar als je iets anders wilt, zoals een logo, dan is dat ook mogelijk. Een van onze klanten heeft in een reactie beschreven hoe ze na een paar mails heen en weer precies in huis kreeg wat ze wilde hebben, ook al had ze een vrij ingewikkeld design voor ogen.

Op deze badjassen kunnen we je naam borduren!
  1. Badjas met borduring - katoen -  4 kleuren
    Cadeau TIP!
    Badjas met borduring - katoen - 4 kleuren
    Normale prijs € 57,50 Speciale prijs € 47,50
  2. Draagbare deken kinderen - met naam borduren
    Draagbare deken kinderen - met naam borduren
    € 42,50
  3. Sauna kimono met naam borduren – 9 kleuren
    Sauna kimono met naam borduren – 9 kleuren
    € 55,50
  4. Satijnen kimono dames ruffle borduren – 4 kleuren
    Satijnen kimono dames ruffle borduren – 4 kleuren
    € 46,50
  5. Baby badjas met naam – katoen – 5 kleuren
    incl. slabber
    Baby badjas met naam – katoen – 5 kleuren
    € 29,50
  6. Velours badjas met kroon + naam borduring
    nieuw
    Velours badjas met kroon + naam borduring
    € 79,50

Zo trots!

Oké, ik ga hier geen lange blog van maken, anders voel ik me wel heel erg alsof ik alleen maar mijzelf en mijn team aan het ophemelen ben, haha. Maar ik voel me wel echt ontzettend trots als ik deze reacties lees. We werken achter de schermen keihard bij Badjasparadijs en het is super fijn om te merken dat dat harde werk ook echt ergens toe leidt. Laten we vooral zo doorgaan!

Groetjes!

SAS