Wanneer heb je een nieuwe badjas nodig?

Wanneer heb je een nieuwe badjas nodig?

Als ik mensen vertel dat mijn webshop badjassen verkoop, dan krijg ik best vaak de vraag: wanneer heb je een nieuwe badjas nodig? Veel mensen herinneren zich de laatste keer niet dat ze een nieuwe badjas hebben gekocht. Mijn antwoord is dan meestal: nou, nu, blijkbaar, haha.

Als je nog geen badjas hebt

Oké, even serieus. Als je nog geen badjas hebt, dan is dit het ideale moment om er wel een te kopen. Sterker nog, als je deze webshop gevonden hebt, dan ben je waarschijnlijk al naar je mooie, nieuwe badjas op zoek. Dat kan ik alleen maar toejuichen, want een badjas is op heel veel momenten handig om te hebben! Met een fijne fleece ochtendjas kun je bijvoorbeeld super relaxed opstaan zonder het koud te krijgen.

Heb je een saunabezoek in de planning staan, of zoek je gewoon iets om na het douchen te dragen? Dan kun je beter kiezen voor een badjas van katoen . Die kan een hoop gedoe schelen als je bijvoorbeeld met huisgenoten samenwoont en een badkamer deelt. Even douchen, badjas aan en dan in je kamer je kleding voor de dag uitkiezen, zonder dat je de badkamer langer bezet houdt.

Katoenen badjassen zijn ideaal voor de sauna
  1. Cawo dames kimono met strepen – luxe katoen
    Cawo dames kimono met strepen – luxe katoen
    € 139,90
  2. D-Robe badjas met capuchon - groen (witte bedrukking)
    D-Robe badjas met capuchon - groen (witte bedrukking)
    Normale prijs € 149,95 Speciale prijs € 99,90
  3. D-Robe badjas met capuchon - panter - groen
    Limited edition
    D-Robe badjas met capuchon - panter - groen
    Normale prijs € 169,95 Speciale prijs € 99,90
  4. Badjas met borduring - katoen -  4 kleuren
    Cadeau TIP!
    Badjas met borduring - katoen - 4 kleuren
    Normale prijs € 57,50 Speciale prijs € 47,50
  5. D-Robe badjas met capuchon - panter
    Limited edition
    D-Robe badjas met capuchon - panter
    Normale prijs € 169,95 Speciale prijs € 99,90
  6. D-Robe badjas met capuchon - army
    D-Robe badjas met capuchon - army
    Normale prijs € 169,95 Speciale prijs € 99,90

Als je oude badjas versleten is

Een badjas gaat behoorlijk lang mee. Zeker als je hem niet elke dag draagt en niet vaker in de wasmachine doet dan nodig is, kun je echt wel jaren met een goede badjas doen. Toch zal er voor elke badjas een moment komen waarop hij echt op is. Misschien zit er een gat bij je elleboog, misschien heb je hem een keer te heet gewassen en past hij niet lekker meer, misschien voelt hij gewoon niet meer zacht aan.

Ik kan me best voorstellen dat als je een badjas al heel lang draagt, dat hij langzaam sentimentele waarde begint te krijgen. Toch is het belangrijkste van een badjas dat je er goed in kunt ontspannen. Als hij dus langzaamaan gewoon niet meer lekker zit, dan wordt het toch tijd om eens te kijken naar een nieuwe. Misschien hebben we toevallig wel precies dezelfde stijl in huis!

Als je toe bent aan een nieuwe stijl

Nou ja, of juist een hele andere stijl. De winkels tonen ieder seizoen weer nieuwe modekleuren en zelfs als je persoonlijk niet zo met de mode meegaat, is het alsnog leuk om af en toe gewoon een heel nieuw item aan je garderobe toe te voegen. Natuurlijk betekent dat niet per se dat je je oude badjas weg hoeft te doen – je kunt ze best afwisselen.

Als je een nieuwe stijl zoekt, een nieuwe kleur hebt gevonden die je graag draagt, of een patroon waar je fan van bent, dan is de kans best groot dat wij de ideale badjas voor je in huis hebben. Bij ons vind je badjassen in alle kleuren van de regenboog. Oh trouwens: dames kunnen ook prima op de herenafdeling shoppen en andersom. Badjassen zijn meestal uniseks, dus dat maakt je keuze nog groter!

Fleece badjassen zijn lekker zacht en warm
  1. Dames badjas fleece - Noors dessin - Pastunette
    Dames badjas fleece - Noors dessin - Pastunette
    € 59,99
  2. Draagbare deken met capuchon en mouwen – extra lang - dierenprints
    TIP
    Draagbare deken met capuchon en mouwen – extra lang - dierenprints
    € 49,00
  3. Oudroze damesbadjas met knopen
    Oudroze damesbadjas met knopen
    € 39,50
  4. Extra lange draagbare deken met capuchon & mouwen - animalprint
    Extra lange draagbare deken met capuchon & mouwen - animalprint
    € 45,00
  5. Sushi badjas met capuchon – luxe gevoerd
    TIP!
    Sushi badjas met capuchon – luxe gevoerd
    € 55,00
  6. Draagbare deken met capuchon & mouwen – EXTRA lang
    Draagbare deken met capuchon & mouwen – EXTRA lang
    € 49,00

Als je jezelf in de watten wilt leggen

Misschien heb je een drukke tijd gehad op je werk, is er iets emotioneels gebeurd in je leven, of heb je juist iets heel goeds gedaan waarvoor je jezelf wilt belonen. Wat de reden ook is, soms is het heerlijk (en belangrijk) om jezelf even goed te verwennen. Dat kan met een lekker zachte, warme nieuwe badjas. Natuurlijk is dat helemaal leuk als die badjas ook nog een kleur of patroon heeft waar je blij van wordt.

Wil je een ochtendjas waarmee je de dag lekker warm en knus kunt beginnen? Kies dan voor een badjas van fleece. Dat is een super zachte stof die geweldig aanvoelt op je huid. Juist op zoek naar een badjas die geschikt is om mee te nemen naar de sauna (of de badkamer)? Dan kun je een badjas van katoen kiezen. In beide gevallen hebben we heel veel keuzes in huis.

Cadeautip: deze badjassen kunnen we personaliseren!
  1. Badjas met borduring - katoen -  4 kleuren
    Cadeau TIP!
    Badjas met borduring - katoen - 4 kleuren
    Normale prijs € 57,50 Speciale prijs € 47,50
  2. Draagbare deken kinderen - met naam borduren
    Draagbare deken kinderen - met naam borduren
    € 42,50
  3. Sauna kimono met naam borduren – 9 kleuren
    Sauna kimono met naam borduren – 9 kleuren
    € 55,50
  4. Satijnen kimono dames ruffle borduren – 4 kleuren
    Satijnen kimono dames ruffle borduren – 4 kleuren
    € 46,50
  5. Baby badjas met naam – katoen – 5 kleuren
    incl. slabber
    Baby badjas met naam – katoen – 5 kleuren
    € 29,50
  6. Velours badjas met kroon + naam borduring
    nieuw
    Velours badjas met kroon + naam borduring
    € 79,50

Als je een cadeautje zoekt voor iemand

Kleding cadeau geven is soms best tricky, maar met een badjas zit je eigenlijk altijd wel goed. Een traditionele badjas in een kleur die de ontvanger vaak draagt is bijna altijd een hit. Ook op de maat hoef je niet zo precies te letten, want een badjas die iets te groot valt, is juist lekker warm. Om je cadeautje te personaliseren kun je zelfs op de badjas laten borduren. Een badjas met naam is altijd leuk om te krijgen.

Als je een cadeautje wilt geven aan iemand wiens maat je echt niet wilt gokken, of aan iemand die gewoon van schattige dingen houdt, dan kun je ook kiezen voor een fleecedeken met mouwen . Deze oversized hoodies zijn zo groot dat ze eigenlijk iedereen wel passen. Kleine en dunne mensen kunnen zich er helemaal in verstoppen, haha. We hebben superveel leuke kleuren en patroontjes in huis.

Als je een badjas ziet die je per se wilt hebben

Een laatste reden om een nieuwe badjas te kopen is natuurlijk als je er gewoon een tegenkomt die je heel graag wilt hebben. Je hebt niet altijd een reden nodig om iets nieuws voor jezelf of anderen te kopen. Soms is het gewoon leuk om iets nieuws in huis te halen.

Blader daarom vooral eens door ons assortiment heen. Misschien kom je wel precies die badjas tegen die helemaal past bij jouw stijl!

Groetjes!

SAS