Klaar voor de winter met deze badjas van Pastunette

Klaar voor de winter met deze badjas van Pastunette

Ah yeah, we hebben weer nieuwe badjassen in ons assortiment en er zit er eentje tussen die ik even extra in het zonnetje wil zetten. Het is buiten nog hartstikke lekker weer, maar met deze badjas van Pastunette ben je alvast klaar voor de winter. Het gaat om een badjas met rits en Noors motief.

Bajas met Noors motief
  1. Rits damesbadjas met capuchon - Noors dessin
    Lekker warm
    Rits damesbadjas met capuchon - Noors dessin
    € 69,99

Wat is een Noors motief?

Ik moet zeggen, als iemand tegen mij zou zeggen dat iets een ‘Noors motief’ heeft, dan zou ik waarschijnlijk niet direct weten wat dat betekent. Toch, als je de badjas ziet zul je meteen begrijpen wat we bedoelen. Deze badjas is qua looks namelijk geïnspireerd op de gebreide truien die je in Noorwegen overal tegenkomt. De patronen van de badjas zien eruit als mooie breipatronen, wat de badjas meteen een hele warme uitstraling geeft.

Nog iets anders wat typisch Noors is: een bontkraag. Natuurlijk willen we bij Badjasparadijs geen echt bont verkopen, dus deze zachte, witte kraag is gewoon gemaakt van pluizig fleece. Geen zorgen dus voor de dierenliefhebbers! Maar zo’n witte kraag steekt wel heel mooi af bij de donkere kleuren van de rest van de badjas. Als ik ooit nog op zoek ben naar een Dark Academia badjas, dan weet ik in ieder geval alvast één kandidaat.

Chillen in een fleece badjas

Deze badjas met rits is, zoals ik al zei, gemaakt van 100% fleece en dat betekent dat het een superzachte en superwarme badjas is. Het merk Pastunette levert altijd hoge kwaliteit, dus je mag ervan uitgaan dat het fleece ook na een paar wasbeurten nog steeds heerlijk aanvoelt. Dit is trouwens niet zomaar een badjas van fleece , hij heeft een heel bijzonder design, wat hem echt ideaal maakt om thuis te dragen.

Zo zijn de mouwen van deze badjas niet wijd, zoals gebruikelijk is, maar worden ze afgesloten met elastische boorden. Is dat een voordeel? Ja, wel als je je badjas wilt dragen terwijl je iets aan het eten bent, of klusjes doet in huis. Wijde mouwen blijven regelmatig hangen, of vallen per ongeluk in je yoghurt, haha. De rits is ook chill als je veel aan het bewegen bent. Een badjas met ceintuur valt nog wel eens open, maar met een rits heb je dat probleem niet.

Badjas om in te breien?

De winter is voor veel mensen het ideale moment om lekker binnen te zitten, iets warms te drinken en in je vrije tijd lekker met rustige hobby’s bezig te zijn. Aangezien er voor deze badjas duidelijk inspiratie is gehaald uit breipatronen, is het denk ik heel toepasselijk om de badjas ook te dragen als je aan het breien of handwerken bent. Lekker warm in een luie stoel – ik wilde zeggen ‘kat op schoot’, maar met een bolletje wol weet ik die niet zo zeker, haha!

Groetjes!

SAS