Kinderbadjassen met opvallende patroontjes

Kinderbadjassen met opvallende patroontjes

Een kinderbadjas is altijd handig om in huis te hebben als je kinderen hebt. Het is alleen niet altijd even makkelijk om je kind te overtuigen de badjas ook echt te dragen. Zeker kleuters hebben nogal een sterke wil, haha. Het helpt vaak als je een leuke kinderbadjas met een opvallend patroontje hebt!

Verkleed je als een wild beest

Veel kinderen zijn gek op dieren en dat is niet zo vreemd. Dieren zijn stoer, schattig, interessant… en als het gaat om badjassen ook nog eens heel zacht! Een badjas met een dierenprint is dus altijd een populaire keuze voor kinderbadjassen. We hebben bijvoorbeeld al heel lang een badjas met tijgerprint in ons assortiment.

Ook panterprint is een patroon waar je bij het zoeken naar een badjas niet omheen komt. We hebben panterprintjes in verschillende kleuren: klassiek bruin, maar ook roze en natuurlijk de grijs/witte sneeuwluipaard! Houdt je kind niet zo van grote katten? Dan kun je ook nog een superleuke koeienbadjas bij ons kopen. Allemaal natuurlijk lekker zacht en warm.

Kinderbadjassen met schattige dierenprints
  1. Roze kinderbadjas panter - fleece
    Roze kinderbadjas panter - fleece
    € 22,95
  2. Draagbare deken met capuchon & mouwen - kind - Cats & Dog
    Draagbare deken met capuchon & mouwen - kind - Cats & Dog
    € 30,00
  3. Draagbare deken met capuchon & mouwen - kind - katjes groen
    Draagbare deken met capuchon & mouwen - kind - katjes groen
    € 30,00
  4. Draagbare deken met capuchon & mouwen - kind - Wolf
    Draagbare deken met capuchon & mouwen - kind - Wolf
    Speciale prijs € 30,00 Normale prijs € 33,00
  5. Draagbare deken met capuchon & mouwen - kind - Zebra
    Draagbare deken met capuchon & mouwen - kind - Zebra
    € 30,00
  6. Draagbare deken met capuchon & mouwen - kind - Alpaca
    Draagbare deken met capuchon & mouwen - kind - Alpaca
    € 30,00

Kijk deze krabben cute zijn

Oh, over dieren gesproken: een van mijn favo badjassen in het assortiment voor kinderen is de krabben-badjas van het merk Playshoes . Deze badjas is blauw met een lichtblauw patroontje van golfjes. Daarop staan plaatjes van krabben met hartjeszonnebrillen op. Ik weet niet precies waarom, maar die krabben brengen altijd een glimlach op mijn gezicht, haha.

Playshoes is sowieso een leuk merk als je een kinderbadjas zoekt met een opvallend patroontje. Dit Duitse merk heeft bijvoorbeeld ook badjassen met voetballen erop, voor de sportieve kids. Als de krabben te schattig zijn, kun je kiezen voor een badjas met vissen of zelfs haaien. Ze hebben ook een superschattige badjas met hartjes. Zo zit er voor elk kind wel iets tussen!

Playshoes badjassen zijn leuke kinderbadjassen
  1. Voetbal badjas kind - oranje
    Voetbal badjas kind - oranje
    € 25,50
  2. Kinderbadjas krab
    Kinderbadjas krab
    € 25,50
  3. Hartjes kinderbadjas met capuchon
    Hartjes kinderbadjas met capuchon
    € 25,50
  4. playshoes kinderbadjassen van fleece met capuchon
    Kinderbadjassen met print
    € 25,50
  5. Rode kinderbadjas met voetballen
    Rode kinderbadjas met voetballen
    € 25,50
  6. Playshoes kinderbadjas met stippen
    Kinderbadjas stip
    € 25,50

Voor de echte gamers

Houdt jouw kind van gamen? Dan heb ik ook een assortiment van badjassen voor hem of haar! We hebben al een tijdje twee badjassen met game-termen in huis. Deze zijn gemaakt van fleece en zijn te krijgen in het zwart en donkerblauw. Sinds kort hebben we nog een paar andere badjassen met een game-thema. Zo is er bijvoorbeeld een zwarte tienerbadjas met grijze plaatjes van controllers erop.

De nieuwste game-badjas die wij in huis hebben is een zwarte kinderbadjas met een patroon van vierkantjes, driehoekjes, rondjes en x-jes. Natuurlijk hebben deze de kleuren die je verwacht op een game controller. Deze is ook gemaakt van fleece, waardoor hij lekker zacht en warm is. Het is de ideale badjas om te dragen als je lang stil zit, bijvoorbeeld tijdens het gamen… of gewoon tijdens je huiswerk.

Badjassen voor jonge gamers
  1. Zwarte kinderbadjas spelcomputer - fleece
    Zwarte kinderbadjas spelcomputer - fleece
    € 29,95
  2. Draagbare deken kinderen - met naam borduren
    Draagbare deken kinderen - met naam borduren
    € 42,50
  3. Draagbare deken met capuchon & mouwen - kind - Alpaca
    Draagbare deken met capuchon & mouwen - kind - Alpaca
    € 30,00
  4. Tiener badjas zwart controller – fleece
    Tiener badjas zwart controller – fleece
    € 27,95
  5. Game kinderbadjas – fleece
    op = op
    Game kinderbadjas – fleece
    € 25,95
  6. Tiener badjas borduren - fleece
    Tiener badjas met naam - fleece
    € 42,50

Magisch als een eenhoorn

Ik wilde zeggen “even helemaal in een andere richting”, maar eenhoorns zitten eigenlijk best vaak in games, toch? Hoe dan ook, we gaan het hebben over badjassen met een eenhoornprint. Hier hebben we twee verschillende van. Beide unicorn badjassen hebben een leuk versierde capuchon met een snoetje, oortjes, manen en natuurlijk hun hoorn – anders ben je geen echte eenhoorn, toch?

Het verschil tussen de twee badjassen zit hem in het patroon. De ene is mintgroen en heeft een printje van allerlei andere eenhoorns. Deze hebben zelf ook weer vrolijke kleuren, waardoor het een super kleurrijke badjas is. De andere badjas heeft felgele, blauwe en roze strepen met witte sterretjes. De oortjes van deze badjas kunnen ook bewegen, waardoor de badjas nog schattiger wordt!

Eenhoornbadjassen voor kids van alle leeftijden
  1. Unicorn damesbadjas capuchon - fleece
    Unicorn damesbadjas capuchon - fleece
    € 49,95
  2. Unicorn kinderbadjas capuchon - fleece
    Unicorn kinderbadjas capuchon - fleece
    € 28,50
  3. Unicorn damesbadjas
    Unicorn damesbadjas
    € 49,95
  4. fleece badjas kind unicorn print motief
    Unicorn kinderbadjas met capuchon - fleece
    € 28,50

Lekker kleurrijk met regenboogjes

Oh, over kleurrijk gesproken: we hebben ook nog een badjas met allemaal regenboogjes erop. Deze heeft een lichtblauwe achtergrond met cartoony regenboogjes. De badjas is van het merk Rebelle , dat altijd een jeugdige, schattige stijl heeft. Rebelle maakt niet alleen kinderbadjassen. Je kunt deze vrolijke regenboog-badjas ook als volwassene kopen!

Deze badjas van Rebelle heeft nog een extra voordeel: hij is dik gevoerd met sherpa. Dat is net als fleece een synthetische stof, maar het voelt aan als schapenwol. Zowel fleece als sherpa is lekker warm, dus een badjas die van beide stoffen gemaakt is, is echt ideaal om te dragen op koude dagen. Veel kinderen hebben het ook koud als ze moe worden. Voor zulke momenten is een lekker dikke badjas perfect om in de buurt te hebben.

Regenboogbadjassen
  1. Vlinders badjas kind - roze- fleece - capuchon - Playshoes
    Kinderbadjas Vlinders - capuchon badjas kind - Playshoes
    € 25,50
  2. Damesbadjas regenboog met capuchon  - luxe fleece
    Damesbadjas regenboog met capuchon - luxe fleece
    € 59,99
  3. Kinderbadjas regenboog met capuchon  - luxe fleece
    Onze keuze
    Kinderbadjas regenboog met capuchon - luxe fleece
    Normale prijs € 34,99 Speciale prijs € 30,00
  4. Limegroene kinderbadjas
    Kinderbadjas met capuchon - katoen - limegroen - Badrock kids
    € 22,95

Fleecedekens met mouwen

Ik heb het nu steeds alleen over onze badjassen gehad, maar als je echt wilt relaxen in kleding met een opvallende patroon, dan kun je ook onze fleecedekens met mouwen niet over het hoofd zien. Deze oversized hoodies zijn geweldig om mee op de bank te hangen, te gamen, huiswerk te maken, of om je na een drukke schooldag in te verstoppen en even een momentje voor jezelf te nemen.

We hebben plaids met mouwen in heel veel verschillende kleuren en patroontjes. Je kunt voor een wat rustiger design kiezen met een effen kleur, maar de meeste kinderen zijn juist gek op leuke thema’s. We hebben allerlei verschillende dierenthema’s zoals zebra’s, alpaca’s, wolven, ijsberen, honden, katten… Verder zijn er ook nog meer abstracte prints, zoals felgekleurde sterretjes of een tie-dye look met mooie kleuren.

De draagbare dekens worden verkocht in twee verschillende kindermaten en één maat voor volwassenen. Ondanks dat passen ze bijna iedereen wel, omdat ze toch bedoeld zijn om heel groot te vallen. Je kunt een plaid met mouwen en capuchon dus prima op de groei kopen. Als je kind nog klein is, kan hij of zij zich er helemaal in verstoppen. Later valt hij dan meer als gewoon een grote trui.

Groetjes!

SAS