Charlie Choe badjassen glanzen zo mooi!

Charlie Choe badjassen

Het is een merk dat relatief nieuw in onze catalogus hebben en dat ik daarom ook nog niet zo vaak in mijn blogs heb genoemd. Toch zijn de badjassen van Charlie Choe echt de moeite waard om wat meer aandacht aan te besteden. Dat doe ik dus vandaag!

Damesbadjas fleece zwart met capuchon - Charlie Choe
  1. Damesbadjas fleece zwart/donkergrijs met capuchon - Charlie Choe
    Cadeau TIP!
    Damesbadjas fleece zwart/donkergrijs met capuchon - Charlie Choe
    € 59,99

Ken jij het merk Charlie Choe al?

Charlie Choe is een merk dat sinds 2011 bestaat en als filosofie heeft dat bij ‘happy moments’ ook bijpassende, comfortabele nachtkleding hoort. Het merk is oorspronkelijk opgericht door twee dames en dat is ook goed terug te zien in de prachtige pasvormen van dit merk. De  damesbadjassen van Charlie Choe hebben aan de achterkant elastiek, waardoor ze je taille heel mooi accentueren.

Dat gezegd hebbende: een tip voor iedere dame die een badjas van Charlie Choe wil kopen. Het is bij dit merk altijd handig om de  badjas een maatje groter te kopen dan je normaal zou doen. Deze  badjassen vallen namelijk wat kleiner dan je misschien verwacht – of in ieder geval wat strakker om je taille. Als je de juiste maat te pakken hebt, dan vallen ze perfect om je lichaam.

Damesbadjas fleece oudroze met capuchon

Prachtige stof en mooie kleuren

De pasvorm van de badjassen van Charlie Choe is heel mooi, maar waar ik zelf ook enorm van onder de indruk ben, is de stof die dit merk gebruikt. Want ja, de badjassen zijn ‘gewoon’ gemaakt van fleece, maar kijk eens hoe mooi die stof glanst! Het geeft de badjassen gelijk een ontzettend fancy look. Als je zo’n badjas draagt, wil je eigenlijk de hele tijd met de stof spelen, om te zien hoe het licht erop valt, haha.

De kleuren van de badjassen helpen daar trouwens ook aan mee. Charlie Choe kiest voor kleuren die lekker opvallend zijn, maar er toch luxueus uitzien. Zo hebben ze een mooie badjas in koperkleur, maar ook mooi donkerblauw of oudroze. Het zijn heel modieuze kleuren die bij heel veel dames prachtig staan.

Damesbadjas fleece blauw met capuchon - Charlie Choe
  1. Damesbadjas fleece blauw met capuchon - Charlie Choe
    op = op
    Damesbadjas fleece blauw met capuchon - Charlie Choe
    Normale prijs € 59,99 Speciale prijs € 45,00

Lange of korte ochtendjas?

Voor dames zijn er twee verschillende modellen in het assortiment van Charlie Choe: lange en korte ochtendjassen. Beide modellen sluiten met een ceintuur en hebben een capuchon, waardoor de lengte echt het enige verschil is. Wat zijn nu de voordelen van een lange of een korte badjas ? Dat ligt er een beetje aan wat je zelf lekker vind zitten.

Een  lange badjas bedekt natuurlijk meer van je lichaam. Als je een  ochtendjas wilt die je goed warm houdt, dan is een lange ochtendjas waarschijnlijk de beste keuze. Ben je iemand die graag veel beweegt? Dan heb je in een korte ochtendjas wat meer vrijheid om dat ook te doen. Een korte ochtendjas kun je natuurlijk goed combineren met een pyjamabroek of joggingbroek.

Roze meisjes badjas met rits en capuchon
  1. Roze meisjes badjas met rits en capuchon
    Roze meisjes badjas met rits en capuchon
    Normale prijs € 34,99 Speciale prijs € 29,95

Kinderbadjassen met rits: super handig!

Charlie Choe maakt trouwens niet alleen damesbadjassen. Dit mooie merk heeft ook een paar leuke badjassen voor kinderen . Deze worden gemaakt van dezelfde stoffen als de damesbadjassen en zijn daardoor net zo fancy. Het model van deze badjassen is iets anders: ze gaan namelijk dicht met een rits. Dat kan super handig zijn!

Een groot voordeel van een  badjas met rits is dat de sluiting goed dicht blijft zitten. Jonge kinderen spelen soms wild en een badjas met ceintuur kan gemakkelijk openvallen. Dat is natuurlijk onhandig als je wilt dat je kinderen het gewoon lekker warm hebben. Een rits gaat een stuk minder snel open als kinderen veel bewegen, waardoor een ochtendjas met rits ideaal is voor kinderen die druk spelen.

Charlie Choe badjas kind met rits - koperkleur
  1. Charlie Choe badjas kind met rits - koperkleur
    Charlie Choe badjas kind met rits - koperkleur
    Normale prijs € 39,99 Speciale prijs € 35,00

Matchen met je dochter

Wat natuurlijk helemaal leuk is aan deze badjassen, is dat je als moeder en dochter kunt matchen! Doordat de badjassen van hetzelfde merk zijn en van dezelfde stoffen gemaakt worden, is het heel makkelijk om een matchend setje te kopen.

Er zijn Charlie Choe damesbadjassen en kinderbadjassen in het zwart, koperkleurig en oudroze. De marineblauwe heeft op het moment dat ik dit schrijf nog geen kinderbadjas-variant, maar wie weet komt die er binnenkort ook aan! Als jij het dus leuk vind om twinsies te zijn met je dochter, dan is Charlie Choe zeker een goed merk om eens te bekijken.

Groetjes!

SAS