De allerleukste duo badjassen

allerleukste-duo-badjassen

Regelmatig ontvangen we de vraag wat de allerleukste badjassen voor duo’s zijn. Want hoe leuk is het als jij en je eega een matchende badjas kunnen dragen tijdens jullie ontspannen avondje op de bank? Of misschien wil je kind wel dezelfde badjas als mama of papa dragen. Gelukkig zijn er voldoende keuzemogelijkheden op dit gebied. We showen je graag onze leukste duo badjassen! Al deze badjassen zijn verkrijgbaar in onze webshop.

Badjas met dierenprint voor jou & je spruit

Hoe leuk is deze Little Wild Thing badjas van het merk Badrock? Het allerleukste is natuurlijk nog dat deze badjas met tijgerprint verkrijgbaar is als kinderbadjas én als badjas voor volwassenen. Zo kan je spruit er net zo fashionable uitzien als mama (of natuurlijk papa)! Deze badjas is gemaakt van flanel fleece: een materiaal dat het optimale draagcomfort biedt voor alle leeftijden. Een beautydagje met dochterlief maak je helemaal compleet met deze gave badjas. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon gezellig samen een filmpje kijken op de bank. Wat je ook doet: deze fraaie badjas maakt je dag helemaal goed!

Badrock is een toonaangevend merk op het gebied van badjassen. Het merk staat voor kwaliteit, duurzaamheid en stijl. Badrock maakt badjassen voor dames, heren en kinderen. Deze badjassen bieden altijd het hoogst mogelijke comfort. In deze badjas blijf je lekker warm. Het zachte materiaal voelt aan als een weldaad voor je huid. Was deze badjas met dierenprint op maximaal 30 graden om hem mooi te houden.

De ultieme badjas voor het gamende koppel

Zijn jij en je eega fervente gamers? Dan zul je zeker enthousiast worden van onze Fortnite-badjas. Het model is ontworpen voor zowel hem als haar, dus je kunt gezellig matchen met je wederhelft. Een middagje gamen was niet eerder zo leuk. Als je deze geweldige game badjas draagt, maakt het toch eigenlijk niet meer uit wie er wint? Als je klaar bent met gamen, hoef je deze badjas nog lang niet uit. Dan kruip je samen lekker op de bank om nog even heerlijk te ontspannen. Deze badjas wil je immers niet meer uit wanneer je eenmaal kennisgemaakt hebt met dit niveau van comfort.

De kwaliteit van dit model is hoog. Dat zul je merken wanneer je de badjas draagt. Het materiaal voelt zacht aan op je huid en houdt je lichaam lekker warm op wat frissere dagen of avonden. De Fortnite-badjas is verkrijgbaar van maat XS t/m maat XXXL. Wil je deze badjaslook compleet maken? Bestel er dan een paar heerlijk warme Fortnite-sokken bij!

Matchen in de sauna

Deze luxueuze saunabadjas van wafelkatoen is uitgevoerd in een unisex model. Leuk voor stelletjes die willen matchen in de sauna! Laat jullie namen op de badjas borduren om de look helemaal af te maken. Ook kun je kiezen voor een andere tekst, bijvoorbeeld “Beauty” voor haar en “Beast” voor hem. Eigenlijk kun je alle kanten op! Een badjas met borduring is helemaal hip en maakt het nóg eenvoudiger om lekker te matchen. Zo weet iedereen in de sauna dat jullie bij elkaar horen. Daar komt niemand meer tussen! Deze badjas van 100% katoen is luchtdoorlatend en heeft een hoog absorberend vermogen.

Koop je liever geen duo badjas, of staat jouw ideale exemplaar er niet tussen? Kijk dan eens rond in onze webshop. We hebben ontzettend veel unisex badjassen waarmee je eindeloos kunt mixen & matchen!