De allerbeste roze badjassen

De allerbeste roze badjassen

We kunnen er niet meer onderuit: roze is hip & happening. Ook in badjasland is de kleur roze een heuse trend. Of het nu knalroze, zalmroze, zachtroze of ergens daartussenin is: in een roze badjas wil je gezien worden. Wij lichten graag de allerbeste roze badjassen voor je uit. Wees gewaarschuwd: er is een ware run op roze badjassen momenteel. Wees er dus snel bij als je jouw roze droombadjas wilt scoren!

Roze damesbadjas met hartjes
Roze damesbadjas met hartjes

Roze damesbadjas met hartjes

Deze kekke, roze damesbadjas met witte hartjes is nieuw in ons assortiment. Hoe lang we deze badjas nog kunnen leveren is echter maar de vraag: hij is immers bijzonder populair onder jonge vrouwen. Het betreft een roze badjas op kuitlengte. Het exemplaar is vervaardigd van hoogwaardig katoen. Niet voor niets is deze katoensoort momenteel zo populair: de stof is luchtdoorlatend en ademend en heeft een hoog absorberend vermogen. De buitenkant van de badjas is van velours katoen. Dat is precies wat deze liefdevolle badjas die luxueuze uitstraling geeft. In deze badjas verover je zeker ieders hart!

Deze roze badjas is in onze webshop verkrijgbaar voor slechts 59,95 in de maten S tot en met XL. Het exemplaar is voorzien van een mooie sjaalkraag en een handige bindceintuur. In deze badjas krijg je een lieflijke, zachte uitstraling. Draag je ‘m vooral wanneer je alleen bent? Dan beloven wij je dat je weer helemaal verliefd op jezelf zult worden in deze schitterende roze hartjesbadjas!

Roze damesbadjas met capuchon & witte accenten
Roze damesbadjas met capuchon & witte accenten

Roze damesbadjas met capuchon & witte accenten

Deze roze badjas met capuchon is gemaakt van fleece. Ideaal voor de wat frissere zomeravonden of natuurlijk wanneer het winter is. Fleece voelt heerlijk zacht aan op je huid. Het kwaliteitsfleece waarvan deze badjas is vervaardigd tilt zachtheid echter naar een ongekend hoog niveau: als je deze roze badjas aantrekt, wil je ‘m hoogst waarschijnlijk niet snel meer uit. Draag hem binnenshuis tijdens een ontspannen avondje op de bank of natuurlijke op een luie zondagochtend wanneer je de dag rustig aan opstart. Deze roze badjas heeft witte accenten: de biezen en bindceintuur zijn wit. Heel origineel!

Voor slechts 54,95 is deze roze damesbadjas met capuchon voor jou. Het exemplaar is verkrijgbaar in de maten S/M en L/XL. Het betreft een langer model op kuitlengte: de roze badjas is zo’n 130 centimeter lang.

Roze Aegean Apparel damesbadjas ‘Cocktail Night’
Roze Aegean Apparel damesbadjas ‘Cocktail Night’

Roze Aegean Apparel damesbadjas ‘Cocktail Night’

De naam van deze roze damesbadjas van het merk Aegean Apparel zegt het al: in deze badjas kom je helemaal in de cocktailstemming! Neem deze knalroze badjas mee op vakantie of beleef zwoele zomeravonden in het exemplaar: het is helemaal aan jou. Deze kwaliteitsbadjas wordt gekenmerkt door een fraaie afwerking en een fantastische kwaliteit. Dat is ook waar dit Amerikaanse topmerk voor staat. Leuk feitje: badjassen van het merk Aegean Apparel zijn uitermate geliefd in Hollywood. Niet voor niets worden badjassen van dit merk regelmatig in populaire series en films gedragen!

Voor slechts 59,95 is deze gave roze badjas helemaal van jou. Je kunt ‘m natuurlijk ook cadeau doen aan je beste vriendin, je zus of je buurvrouw. De badjas is kort, waardoor jouw mooie benen perfect uitkomen. Daarnaast is het model geschikt om in de zomer te dragen: het is immers van katoen gemaakt. Bestel jouw exemplaar snel in onze webshop, want op = op!

Lichtroze damesbadjas
Lichtroze damesbadjas

Lichtroze damesbadjas

Ook de kleur lichtroze (ook wel zachtroze genoemd) is momenteel helemaal hip in fashionland. Ook badjassen in deze kleur zijn op dit moment bijzonder populair. De lichtroze kleur staat bij iedereen fantastisch en haalt het beste in je naar boven. Daarom lichten we graag een badjas voor je uit die deze kleur heeft. Deze lichtroze damesbadjas is gemaakt van hoogwaardig fleece. Hierin krijg je het in ieder geval niet snel koud! Daarnaast voelt het materiaal zo zacht aan op je huid, dat het een ware traktatie is. Kwaliteitsfleece is een van de fijnste stoffen om je in te wikkelen na een lange werkdag.

De lengte van dit exemplaar is 120 centimeter. De lichtroze damesbadjas is verkrijgbaar in de maten S/M en L/XL. Voor slechts 37,95 is deze roze badjas van jou. Ook met een kleiner budget kun je dus kiezen voor het luxe badjasleven. In deze roze badjas voel jij je zeker helemaal ontspannen. Let op: fleece is niet geschikt voor gebruik in de sauna. Ben je op zoek naar een roze saunabadjas? Kies dan voor een exemplaar van katoen. Kortere badjassen zijn daarnaast ook fijn om in de sauna te dragen.

Meer roze badjassen kopen bij Badjasparadijs.nl
Meer roze badjassen kopen bij Badjasparadijs.nl

Meer roze badjassen kopen bij Badjasparadijs.nl

Zijn deze 4 badjassen nu de enige roze badjassen in ons assortiment? Nee, beslist niet! In onze webshop vind je talloze roze badjassen in alle soorten en maten. Ook roze kinderbadjassen zijn ruimschoots vertegenwoordigd in onze webshop. Daarnaast kun je kiezen voor roze badjassen met of zonder capuchon, met ritssluiting of bindceintuur en in diverse stijlen & designs. Ook jouw perfecte roze badjas zit er zeker tussen! Kijk eens rond in onze webwinkel en laat je verrassen door ons ruime assortiment van roze badjassen. Of je nu op zoek bent naar een katoenen badjas of naar een roze exemplaar van fleece: hier vind je ‘m zeker.

Wie je ook bent, wat je ook doet en waar je ook vandaan komt: in een roze badjas van Badjasparadijs.nl kom je helemaal tot jezelf. Of je nu een roze badjas koopt om je binnenshuis in te wikkelen of op zoek bent naar een exemplaar om in de sauna, op het strand of op vakantie te dragen: het kan allemaal. Naast roze badjassen verkopen wij natuurlijk ook badjassen in alle andere kleuren van de regenboog. Ook voor badjassen in een kek dessin ben je bij ons aan het juiste adres.

Heb je nog vragen over onze roze badjassen, onze andere producten of over onze service? Schroom je niet en neem contact met ons op! Dit kan zowel telefonisch als per e-mail. Heb je een dringende vraag? Dan kun je tijdens bepaalde uren ook live met ons chatten in de webshop. We helpen je graag verder bij het vinden van de roze badjas die helemaal bij je past.