Badjassen Top 5!

Hieronder de top 5 aan best verkochte badjassen!

De mooiste badjassen volgens de laatste trend koop u eenvoudig & snel bij badjasparadijs.nl.

Op dit moment zijn onderstaande badjassen het best verkocht:

Badjas met naam 

badjas met naam

Een badjas personaliseert u binnen een handomdraai in onze webshop. U heeft de keuze uit badjassen met en zonder capuchon. Ook qua materiaal kunt u kiezen uit verlours of terry. Wij hebben badjassen met naam voor dames, heren en kinderen.

Badjas met rits

Rits badjas met naam

De rits is in opkomst. Zag u een aantal jaren geleden slechts badjassen met een bindceintuur. Tegenwoordige badjassen met rits in de meest trendy kleuren. Ook de badjassen van het Nederlandse label Fynn Collection, zijn badjassen met rits. Sommige van deze trendy badjassen hebben zelfs een rits in een contrasterende kleur.

Capuchon badjas

Marineblauwe badjas capuchon

€ 89,95

€ 64,95


Vooral onder de heren is de capuchon badjas niet meer weg te denken. Een capuchon geeft de badjas direct een wat stoerdere uitstraling. Naar verwachting zult u de capuchon niet of nauwelijks gebruiken, maar het oog wil ook wat. Wij bieden capuchon badjassen van topkwaliteit in o.a.: antraciet, zwart en blauw.

Kimono badjas

Deze lichtgewicht badjassen zijn gemaakt van 100% katoen, leverbaar in een 6-tal kleuren en een 5-tal maten. Liever een sauna badjas met naam? Geen probleem. Deze badjassen zijn uitermate geschikt voor ons om te borduren. Alles, zoals je gewend van ons bent, direct uit voorraad leverbaar.

Sauna badjas met naam

Sauna badjas

Geniet u af en toe van een dagje sauna? Dan is het aanschaffen van een sauna badjas beslist een goed idee. Let bij de eigenschappen op de lengte en materiaal. Zo heeft u in de sauna mogelijk liever een lange badjas en een badjas van 100% katoen. Wij hebben verschillende mooie sauna badjassen, direct leverbaar.

Online badjassen bestellen bij badjasparadijs.nl