Badjassen Top 4!

De mooiste badjassen volgens de laatste trend koop je eenvoudig & snel bij badjasparadijs.nl.

Wij zetten de best verkochte badjassen op een rij! Op zoek naar een badjas? Badjasparadijs.nl heeft alle badjassen onder 1 dak! Zoek niet verder.

Op dit moment zijn onderstaande badjassen het best verkocht:


Badjas met naam 

Badjas met naam

Een badjas personaliseer je binnen een handomdraai in onze webshop. Je hebt de keuze uit badjassen met en zonder capuchon. Ook qua materiaal kun je kiezen uit verlours of terry. Wij hebben badjassen met naam voor dames, heren en kinderen.

Badjas met naam

Badjas met rits

Badjas met rits

De rits is in opkomst. Zag je een aantal jaren geleden slechts badjassen met een bindceintuur. Tegenwoordig zijn er badjassen met rits in de meest trendy kleuren. Ook de badjassen van Fynn Collection , zijn badjassen met rits. Sommige van deze trendy badjassen hebben zelfs een rits in een contrasterende kleur.

Badjas met rits

Capuchon badjas

Heren badjas met capuchon

Vooral onder heren is de capuchon badjas niet meer weg te denken. Een capuchon geeft de badjas direct een wat stoerdere uitstraling. Naar verwachting zul de capuchon niet of nauwelijks gebruiken, maar het oog wil ook wat. Wij bieden capuchon badjassen van topkwaliteit in o.a.: antraciet, zwart en blauw.

Capuchon badjas

Sauna badjas

Geniet jij af en toe van een dagje sauna? Dan is het aanschaffen van een sauna badjas beslist een goed idee. Let bij de eigenschappen op de lengte en materiaal. Zo heeft u in de sauna mogelijk liever een lange badjas en een badjas van 100% katoen. Wij hebben verschillende mooie 

, direct leverbaar.

Sauna badjas

Online badjassen bestellen bij badjasparadijs.nl