Badjas met naam kopen?

Er zijn diverse methodes waarop een badjas, of kamerjas bedrukt kan worden. Weet je nog niet helemaal wat je hiervan kunt verwachten, lees dan even mee: wij vertellen je graag meer over de door ons gebruikte methodes.

Bedrukken, printen en borduren van badjassen

  • Printen: Een badjas met print kan uit vele soorten prints bestaan, van teksten tot afbeeldingen. De klant kan er voor kiezen om een persoonlijke tekst te laten printen op iedere gewenste positie, in diverse kleuren. Inspiratie hiervoor doe je op binnen onze website! Ook voor bedrijven kunnen prints interessant zijn; commercieel gezien om het eigen bedrijf te benadrukken op de badjas (zoals in het geval van sauna's, hotels, resorts, bed-and-breakfasts) maar ook als relatiegeschenk is de geprinte badjas een zeer uniek geschenk. Daarnaast onderstreept het logo van het bedrijf op de badjas de professionaliteit en eenheid van het bedrijf; de doorgetrokken huisstijl komt zo goed tot zijn recht.
  • Borduren: Ook voor degeborduurde badjas /kamerjas geldt dat dit in de meest uiteenlopende vormen uitgevoerd kan worden en in vele lettertype's en kleuren. De meerwaarde van een borduursel is dat dit onverwoestbaar is en net even wat klassieker oogt dan een print. Wij borduren iedere gewenste tekst, afbeelding of logo op de positie naar keuze.
  • Naam in mooie stof: Eén van de allernieuwste en zeer populaire methodes is het stikken van de naam in een mooie stof op de badjas. We hebben zeer mooie stoffen in onze collectie waarmee we iedere naam, of afbeelding kunnen stikken op de badjas van jouw keuze. Niet alleen voor volwassen erg mooi, maar ook onder kinderen uitermate populair! Je treft de verschillende stoffen bij onze badjassen met naam en borduursels.
  • 3-D prints: Je naam, logo of afbeelding via een 3-d print op je badjas? Het effect is ongekend - deze revolutionaire vorm van afbeeldingen creëren zal je met stomheid verbazen. Afbeeldingen lijken levensecht en zijn als het ware 'tastbaar'. Voor sommige mensen is het echt even schrikken geblazen voorspellen wij! 3-d heeft de toekomst en binnenkort maak je kennis met ons fantastische aanbod van 3-d prints op badjassen en kamerjassen: maak je borst maar nat! Ideaal als cadeau, of gewoon voor jezelf. Iedere wens kan werkelijkheid worden met de 3-d technologie op kleding.

Nieuwsgierig geworden? Maak kennis met onze gave collectie. Je kunt al vanaf één badjas bestellen. Bestel & betaal eenvoudig. Alle badjassen zijn direct uit onze eigen voorraad leverbaar. Met een personaliseren is de levertijd 1 a 2 werkdagen (ruilen van badjassen met een print of borduring is helaas niet mogelijk). Wij maken gebruik van de meest geavanceerde borduur en print apparatuur om jouw badjas tot een super mooi uniek exemplaar om te toveren. Het resultaat zal je verbazen.

badjas met borduringbadjas met naamKinderbadjas met naam