Badjas met naam kopen?

Badjas met naam kopen?

Een badjas is natuurlijk ontzettend leuk om zelf te hebben, of om cadeau te doen. Bij Badjasparadijs kun je badjassen in allerhande kleuren, maten en modellen kopen. Zo krijg je een badjas die echt helemaal bij jou past. Maar soms is dat nog net niet genoeg en wil je echt een persoonlijke touch aan je kleding. Waarom zou je in dat geval geen badjas met naam kopen? Een badjas met naam is heel leuk als cadeau of om gewoon zelf te dragen.

Een badjas met naam geeft de badjas echt iets persoonlijks. Met onze verscheidene methodes om een naam op een badjas te zetten bieden we zelfs daarin nog de keuze om er echt een persoonlijk kledingstuk van te maken. Kies je voor een charmante borduring in gekalligrafeerde letters, of toch voor een sportieve, dikke print, die iedereen duidelijk maakt dat het jouw badjas is?

Er zijn diverse methodes waarop een badjas, of kamerjas bedrukt kan worden. Weet je nog niet helemaal wat je hiervan kunt verwachten, lees dan even mee:
wij vertellen je graag meer over de door ons gebruikte methodes.

Bedrukken, printen en borduren van badjassen

Printen: Een badjas met print kan uit vele soorten prints bestaan, van teksten tot afbeeldingen. De klant kan er voor kiezen om een persoonlijke tekst te laten printen op iedere gewenste positie, in diverse kleuren. Inspiratie hiervoor doe je op binnen onze website! Ook voor bedrijven kunnen prints interessant zijn; commercieel gezien om het eigen bedrijf te benadrukken op de badjas (zoals in het geval van sauna's, hotels, resorts, bed-and-breakfasts) maar ook als relatiegeschenk is de geprinte badjas een zeer uniek geschenk. Daarnaast onderstreept het logo van het bedrijf op de badjas de professionaliteit en eenheid van het bedrijf; de doorgetrokken huisstijl komt zo goed tot zijn recht.

Printen badjas

Borduren: Ook voor de geborduurde badjas /kamerjas geldt dat dit in de meest uiteenlopende vormen uitgevoerd kan worden en in vele lettertype's en kleuren. De meerwaarde van een borduursel is dat dit onverwoestbaar is en net even wat klassieker oogt dan een print. Wij borduren iedere gewenste tekst, afbeelding of logo op de positie naar keuze.

Borduren badjas

Naam in mooie stof: Eén van de allernieuwste en zeer populaire methodes is het stikken van de naam in een mooie stof op de badjas. We hebben zeer mooie stoffen in onze collectie waarmee we iedere naam, of afbeelding kunnen stikken op de badjas van jouw keuze. Niet alleen voor volwassen erg mooi, maar ook onder kinderen uitermate populair! Je treft de verschillende stoffen bij onze  badjassen met naam en borduursels.

Naam in mooie stof badjas

3-D prints: Je naam, logo of afbeelding via een 3-d print op je badjas? Het effect is ongekend - deze revolutionaire vorm van afbeeldingen creëren zal je met stomheid verbazen. Afbeeldingen lijken levensecht en zijn als het ware 'tastbaar'. Voor sommige mensen is het echt even schrikken geblazen voorspellen wij! 3-d heeft de toekomst en binnenkort maak je kennis met ons fantastische aanbod van 3-d prints op badjassen en kamerjassen: maak je borst maar nat! Ideaal als cadeau, of gewoon voor jezelf. Iedere wens kan werkelijkheid worden met de 3-d technologie op kleding.

3D prints badjas

Alles is mogelijk!

Als je door onze collectie scrolt, kom je een aantal voorbeelden tegen van badjassen met naam. Zo bieden we borduring op verschillende soorten badjassen aan, prints en opgenaaide stof, maar het aanbod is enigszins beperkt. Dit komt zeker niet omdat wij niet meer aanbieden dan deze opties, maar puur omdat het onmogelijk zou zijn alle opties in de collectie te zetten. Mocht je een speciaal verzoek hebben, zoals een bedrijfslogo, een print op een plek die niet in de collectie te krijgen is, of lapjes stof genaaid op een badjas voor volwassenen, neem dan even contact met ons op. Wij zullen dan met jou gaan kijken naar de mogelijkheden en overeen komen over een prijs.

Ook als je badjassen in grote oplage wilt bestellen, bijvoorbeeld als relatiegeschenken, is het handig om contact op te nemen. Bij grote bestellingen of speciale verzoeken kan het wel wat langer duren voordat je badjas geleverd wordt, maar ook hier zijn wij transparant in. Je weet dus van tevoren precies wat je van ons mag verwachten. Van onze klanten horen we vaak terug dat ze dit heel prettig vinden.

À la carte

À la carte

Wil je gewoon snel een mooie, persoonlijke badjas? Maak je dan geen zorgen: in onze catalogus staan een heleboel opties om uit te kiezen, die over het algemeen binnen twee werkdagen bezorgd kunnen worden. Zo kunnen wij badjassen in verschillende kleuren en lettertypes borduren. Ook hebben we leuke, sportieve prints in de aanbieding. We borduren op badjassen van badstof. Lees hier meer over het verschil tussen katoen en fleece. Uiteraard kunnen we elke naam op de badjas zetten die jij wilt. Kies een mooie badjas uit en laat je verder leiden door ons overzichtelijke keuzemenu.

Koop een badjas met naam voor jezelf of als cadeau. Gepersonaliseerde badjassen zijn een geweldig geschenk voor een bruiloft, trouwdag, verjaardag, kraammand of jubileum. Wij hebben genoeg opties om een zeer formele of juist een heel sportieve badjas met naam te maken. Heb je een vriend of vriendin met wie je vaak gaat zwemmen of naar de sauna gaat? Koop een setje sauna badjassen met jullie eigen namen erop. Zo ziet iedereen dat jullie bij elkaar horen.

Nieuwsgierig geworden? Maak kennis met onze gave collectie. Je kunt al vanaf één badjas bestellen. Bestel & betaal eenvoudig. Alle badjassen zijn direct uit onze eigen voorraad leverbaar. Met een personaliseren is de levertijd 1 a 2 werkdagen (ruilen van badjassen met een print of borduring is helaas niet mogelijk). Wij maken gebruik van de meest geavanceerde borduur en print apparatuur om jouw badjas tot een super mooi uniek exemplaar om te toveren. Het resultaat zal je verbazen.