Badjassen voor het hele gezin
Winkelwagen

Online een badjas kopen? Wij hebben jouw merk!

Badjasparadijs.nl heeft zich de afgelopen jaren snel ontwikkelt tot de grootste online aanbieder van badjassen. Je vind bij ons een betaalbare badjas die u nog niet eerder in de winkel zag.

Uiteraard voeren wij ook de "bekende" badjassen merken zodat je bij ons beslist een badjas vindt die aan jouw wensen voldoet.

Meer informatie over alle badjas merken die wij voeren bij badjasparadijs.nl, klik hier.

Online badjassen bestellen

Een aantal badjas merken die wij voeren:

- Badrock badjassen

Sinds 2010 bestaat dit trendy badjassen label. Met als doel de badjassen markt eens wakker te schudden.

De ochtend begint pas goed met een badjas met aparte print of in een extreme kleur.

Dit badjassen label is begonnen met het produceren van fleece badjassen voor dames, heren en kinderen. En heeft sinds 2012 ook een "deluxe" lijn met badjassen van 100% velours katoen. Deze 'deLuxe" lijn heeft, op dit moment, een 4tal luxe heren badjassen die ideaal zijn voor sauna- en dagelijks gebruik.

U kunt van dit merk de komende jaren nog veel verwachten.

* Aegean Apparel badjassen

Wij noemen dit in Nederland ook wel de GTST badjas. De badjas is namelijk ook in deze bekende televisie serie gedragen door één van de acteurs. Daarnaast zijn de Aegean badjassen ook te zien geweest in Voetbalvrouwen, de film Costa, K3 de musical, etc.

Aegean apparel maakt badjassen van 100% Turks katoen en voorziet deze met leuke borduringen. Het jeugdsentiment komt naar boven bij het dragen van één van hun fantastische badjassen. Aegean Apparel maakt  waar je beslist vrolijk van wordt.

* Nonnasol badjassen

Exclusief online verkrijgbaar bij DE badjassen speciaalzaak, de badjassen van dit merk. Nonnasol is een Nederlands Label die de badjas net dat beetje extra's geeft. Badjassen waarin je gezien mag worden!

badjas nonnasol