Een badjas die bij je leeftijd past


Een badjas die bij je leeftijd past? Ja, je leest het goed. Deze vraag wordt ons regelmatig gesteld door badjasliefhebbers: welke  badjas past goed bij mensen van mijn leeftijd? Allereerst willen we benadrukken dat wat ons betreft elke badjas bij elke leeftijdscategorie past. Een twintiger met een kwaliteitsbadjas in stemmige kleuren? Prima! Een zestiger in een sexy, rode badjas met satijn? Ook goed! Doe vooral waar jij je lekker bij voelt. De badjas is uitgevonden om je in te ontspannen, en dat doe je nu eenmaal het beste in een exemplaar waarin jij je mooi en prettig voelt.


Kinder badjas kopen

Een badjas die bij je leeftijd past

Kinder badjassen
 1. Vlinders badjas kind - roze- fleece - capuchon - Playshoes
  Kinderbadjas Vlinders - capuchon badjas kind - Playshoes
  € 25,50
 2. Voetbal badjas kind - oranje
  Voetbal badjas kind - oranje
  € 25,50
 3. Draagbare deken met capuchon en mouwen - maat 104 t/m 134
  Draagbare deken met capuchon en mouwen - maat 104 t/m 134
  € 32,00
 4. Fleece kinderbadjas dinosaurus – met capuchon
  Fleece kinderbadjas dinosaurus – met capuchon
  € 22,95
 5. Zwarte kinderbadjas spelcomputer - fleece
  Zwarte kinderbadjas spelcomputer - fleece
  € 29,95
 6. Roze kinderbadjas panter - fleece
  Roze kinderbadjas panter - fleece
  € 22,95


Badjas voor jonge of oudere mensen?

Maar voor wie toch benieuwd is naar welke  badjas nu precies age appropriate is, doen we graag uit de doeken welke badjassen over het algemeen voor jonge of juist oudere mensen geschikt is. Een  kinderbadjas is heel goed te onderscheiden van een badjas voor volwassen dames of heren. Niet alleen vanwege het design, maar vooral vanwege de maat. Bij badjassen voor volwassenen is die grens alweer een stuk minder duidelijk. Een maat M kan immers gedragen worden door iemand van 18, maar ook door iemand van 70. Het is dus niet altijd even duidelijk voor welke leeftijdscategorie een bepaalde badjas is bedoeld.

Over het algemeen gaan we ervan uit dat een knalroze badjas met gekleurde hartjes of dierenpootjes erop meer is geschikt voor iemand van begin 20 en minder voor een 50-plusser. Dit zijn echter conventies die door mensen zelf het leven in zijn geroepen. Wij weten als geen ander dat niet elke twintiger van kleurrijk houdt, en niet elke 50-plusser van stemmig. Mensen hebben zichzelf wijsgemaakt dat men bepaalde trends moet laten varen zodra een bepaalde leeftijd is bereikt. Als je daaraan wilt vasthouden is dat prima, maar als je je liever niets aantrekt van dergelijke conventies juichen wij dat uiteraard alleen maar toe.

 1. Lichtblauwe kinderbadjas fleece
  Lichtblauwe kinderbadjas fleece
  € 24,95


Welke badjas is geschikt voor jongeren?

Hippe badjassen  die aan de laatste trends voldoen worden voornamelijk aan jonge mensen verkocht. Neem bijvoorbeeld de badjassen van het merk Rebelle: deze vallen goed in de smaak bij dames in de 20. Rebelle is het jongere zusje van het merk Pastunette. Dit merk maak weer  damesbadjassen die het erg goed doen bij dames van middelbare leeftijd en oudere dames. Andere badjassen die goed bij jonge mannen en vrouwen in de smaak vallen zijn die van de merken Funky badjas , Badrock , Endless Mae, Melli Mello en Eskimo. Dat wil echter niet zeggen dat oudere mannen en vrouwen deze badjassen niet meer kopen.

Ook badjassen volgens de laatste trends worden voornamelijk door jonge mensen tot 40 jaar gekocht. Momenteel is de gestreepte badjas erg hip. We zien dat vooral deze groep graag badjassen met horizontale strepen koopt. Mensen van boven de 40 zijn immers niet altijd even trendgevoelig meer. Op deze leeftijd durf je meestal je eigen persoonlijkheid uit te dragen zonder rekening te houden met wat “wel en niet kan”. Alles kan immers, en alles mag. Je draagt waarin jij je mooi, sexy en comfortabel voelt. Of je nu gaat voor een praktische, degelijke badjas of voor een ongelofelijk sexy niemendalletje: het is allemaal goed.

Badjassen in felle kleuren zijn meestal ook erg geliefd bij jongere mensen tot 40. Niet alleen kinderen zijn gek op fantasievolle, grappige of kleurrijke badjassen: ook volwassenen kunnen er wat van. Ben jij iemand die dol is op badjassen in felle kleuren? Kijk dan zeker eens in onze webshop rond. We verkopen diverse badjassen in opvallende kleuren. Of je nu op zoek bent naar een badjas in één kleur of naar een exemplaar in multicolour: het kan allemaal. Je kunt de badjassen natuurlijke ook filteren op je favoriete kleur. Zo krijg je een handig overzicht van alleen badjassen naar jouw smaak te zien.

 1. Tiener badjas borduren - fleece
  Tiener badjas met naam - fleece
  € 42,50

Welke badjas is geschikt voor oudere mensen?

Dat is een lastige vraag. Ten eerste is het moeilijk om “oudere mensen” te definiëren. De een vindt namelijk al dat iemand van 50 oud is, terwijl een ander vindt dat je pas bij 75 op weg bent wat ouder te worden. Gemakshalve gaan we even uit van de leeftijdscategorie boven de 65. Voor deze groep zijn er geen speciale badjassen ontwikkeld. Wel is onze ervaring dat oudere mensen graag gaan voor comfort. Een badjas die lekker zit en waarin je heerlijk weg kunt kruipen op z’n tijd is voor ouderen vaak heel belangrijk.

Ook het uiterlijk van de badjas doet ertoe: veel ouderen zitten niet te wachten op felle, opvallende kleuren. Uitzonderingen daargelaten, natuurlijk. Badjassen van de merken  Cawö en Badrock vallen eigenlijk bij alle leeftijdscategorieën in de smaak. Cawö is een Duits merk dat wordt gekenmerkt door degelijke badjassen met een hippe touch. De kleuren en designs zijn echter nooit heel erg opvallend, waardoor de badjassen vaak bij dames en heren van elke leeftijd in de smaak valt. Comfortabele, katoenen badjassen met capuchon en bindceintuur zijn over het algemeen erg geliefd bij de groep 65-plussers.

Zolang je kiest voor kwaliteit, gemak en een optimaal draagcomfort zit je eigenlijk bij elke leeftijdsgroep goed. En gelukkig zijn dat precies de zaken waar Badjasparadijs.nl in uitblinkt. Kijk snel rond in onze webshop en laat je inspireren door onze fraaie badjassen in unieke designs.


Badjas kopen voor elke leeftijd

Of het nu een  babybadjas is die je zoekt of een badjas voor ouderen: je vindt het allemaal in onze webwinkel. We staan bekend om ons uitgebreide assortiment. Wil je een  badjas online kopen ? Dan zijn wij jouw betrouwbare partner. We verkopen badjassen voor mensen van elke leeftijd. Zolang je weet wat je wilt en wat je mooi vindt, komt het helemaal goed met je aankoop. Het allerbelangrijkste is immers dat je jezelf fijn voelt in een van onze kwaliteitsbadjassen. Heb je nog vragen over onze badjassen? Schroom je dan niet en neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Ons enthousiaste team helpt je graag bij het vinden van de juiste badjas. Wij zijn dé online stop voor badjassen voor jong én voor oud!

 1. Kimono katoen wafelstructuur sauna
  Sauna badjas wafelstof
  € 49,95