Badjas kopen zonder schuldgevoel? Dat kan!


Veel mensen kopen graag producten zonder daar een schuldgevoel aan over te houden. Consumenten willen terecht dat de producten die ze kopen met respect voor mens, dier en milieu zijn vervaardigd. Wij delen deze visie volledig. Om deze reden zijn al onze badjassen dan ook vrij van kinderarbeid. Bij Badjasparadijs kun je een badjas kopen zonder schuldgevoel. En dat voelt goed.


Badjas kopen

Badjas kopen zonder schuldgevoel? Dat kan!

Cawö
 1. Cawo herenbadjas met capuchon - katoenen badjas - groen
  Cawo herenbadjas met capuchon - katoenen badjas - groen
  € 129,90
 2. Cawo dames kimono met strepen – luxe katoen
  Cawo dames kimono met strepen – luxe katoen
  € 139,90
 3. cawo herenbadjas met capuchon sauna katoen
  Cawo herenbadjas donkergrijs - met capuchon
  Normale prijs € 129,90 Speciale prijs € 89,90
 4. Kimono heren - strepen - Cawo
  25% korting
  Kimono heren - strepen - Cawo
  Normale prijs € 129,90 Speciale prijs € 99,90
 5. Kimono heren katoen - Cawo
  Kimono heren katoen - Cawo
  Normale prijs € 149,90 Speciale prijs € 129,90
 6. Kimono heren katoen - denim
  Premium kwaliteit
  Kimono heren katoen - denim
  Normale prijs € 119,90 Speciale prijs € 89,95


Hoe worden jullie badjassen gemaakt?

In onze webwinkel bieden wij badjassen van diverse merken aan. Elk merk heeft zo zijn eigen beleid op het gebied van duurzaamheid en arbeidsomstandigheden. De badjasmerken die wij in onze webshop aanbieden voeren allen een beleid waar wij achter staan. De arbeidsomstandigheden waaronder de badjassen gemaakt worden zijn dus goed. Er is geen sprake van uitbuiting of kinderarbeid. Waar de badjassen gemaakt worden verschilt wel per merk. Zo worden de badjassen van het Duitse merk Cawö al sinds jaar en dag in hun familiebedrijf in Duitsland gemaakt. De badjassen van het Nederlandse label Badrock worden in Turkije vervaardigd onder prettige en veilige werkomstandigheden.

Sommige andere merken laten hun badjassen wel in landen als China maken. Dit gebeurt echter te allen tijde onder goede arbeidsomstandigheden. Er wordt dus een goede, eerlijke prijs betaald voor de vervaardigde badjassen. Daarnaast werken de mensen in deze fabrieken geen lange diensten en krijgen ze goed betaald. Alle werknemers zijn daarnaast volwassen. Kinderarbeid is iets dat wij volledig afkeuren. We betalen liever iets meer voor een goed product dat op een eerlijke manier is gemaakt. Winst maken ten koste van werknemers in minder rijke landen wordt dan ook altijd vermeden.

 1. Fleece kinderbadjas borduren
  TIP!
  Fleece kinderbadjas borduren
  € 32,50


Badrock
 1. Draagbare deken met capuchon & mouwen - paars
  Draagbare deken met capuchon & mouwen - paars
  Speciale prijs € 35,00 Normale prijs € 40,00
 2. Unicorn kinderbadjas capuchon - fleece
  Unicorn kinderbadjas capuchon - fleece
  € 28,50
 3. Fleece kinderbadjas panter zwart wit
  Fleece kinderbadjas panter zwart wit
  € 29,95
 4. Blauwe hamam badjas katoen – saunabadjas
  Blauwe hamam badjas katoen – saunabadjas
  € 59,95
 5. Sherpa badjas fleece - 3 kleuren
  Sherpa badjas fleece - 3 kleuren
  € 54,95
 6. fleece badjas kind unicorn print motief
  Unicorn kinderbadjas met capuchon - fleece
  € 28,50


Ik wil een badjas die zo duurzaam mogelijk is. Welke kies ik?

Bij Badjasparadijs houden we niet alleen rekening met de arbeidsomstandigheden van de medewerkers die de badjassen maken. Ook duurzaamheid en het milieu zijn voor ons belangrijke speerpunten. Wil je een duurzame badjas kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Zoals we al eerder lieten vallen zijn al onze badjassen gemaakt met respect voor mensen en dieren, maar ook voor het milieu. Dit geldt niet alleen voor het productieproces, maar ook voor het materiaal dat we gebruiken.

Badjassen van fleece zijn een goede keuze wanneer je op zoek bent naar een duurzame badjas. Fleece wordt gemaakt van gerecyclede plastic petflessen. Maar ook de katoenen badjassen die je bij ons kunt kopen zijn een prima optie wat betreft duurzaamheid. Het katoen waarvan onze badjassen worden gemaakt is verbouwd zonder chemische bestrijdingsmiddelen en pesticiden. Zo ontstaat er een mooi en duurzaam product dat je zonder schuldgevoel kunt kopen. Wie veel waarde aan het klimaat hecht kan ook kiezen voor badjassen van bamboekatoen. Deze zijn duurzamer en minder belastend voor het milieu dan gewone katoenen badjassen.

 1. Witte fleece badjas met capuchon
  Witte fleece badjas met capuchon unisex
  € 39,95

Dames badjassen
 1. Grijze damesbadjas voorzien van kleine kroon borduring - fleece
  Grijze damesbadjas voorzien van kleine kroon borduring - fleece
  € 64,90
 2. Zwarte badjas voorzien van kroon borduring - korte damesbadjas fleece
  Zwarte badjas voorzien van kroon borduring - korte damesbadjas fleece
  € 65,90
 3. Cawo dames kimono met strepen – luxe katoen
  Cawo dames kimono met strepen – luxe katoen
  € 139,90
 4. Dames badjas fleece - Noors dessin - Pastunette
  Dames badjas fleece - Noors dessin - Pastunette
  € 59,99
 5. D-Robe badjas met capuchon - groen (witte bedrukking)
  D-Robe badjas met capuchon - groen (witte bedrukking)
  Normale prijs € 149,95 Speciale prijs € 99,90
 6. D-Robe badjas met capuchon - panter - groen
  Limited edition
  D-Robe badjas met capuchon - panter - groen
  Normale prijs € 169,95 Speciale prijs € 99,90


Zijn al jullie badjassen vrij van kinderarbeid?

Ja, al onze badjassen zijn vrij van kinderarbeid. Hoewel de merken Badrock en Cawö hier al om bekendstaan, geldt dit ook voor alle andere merken. Zowel de damesbadjassen als de herenbadjassen, kinderbadjassen en unisex badjassen zijn duurzaam en onder goede werkomstandigheden geproduceerd. Alle badjassen die je bij ons koopt kun je dus zonder schuldgevoel dragen. Dat voelt niet alleen goed: je draagt ook op positieve wijze bij aan een beter milieu en eerlijke werkomstandigheden voor arbeiders. Daarnaast zijn onze badjassen ook nog eens van uitstekende kwaliteit en bieden ze het optimale draagcomfort.

Voor een duurzame, hippe badjas ben je bij ons dus aan het juiste adres. Koop hier jouw saunabadjas, badjas om mee op vakantie te nemen of gewoon een exemplaar om heerlijk thuis in te kunnen relaxen tijdens het ontbijt of een fijn avondje bankhangen.Zonder schuldgevoel een fijne badjas kopen? Geen probleem!

In slechts enkele muisklikken een fijne badjas online kopen zonder daar reen schuldgevoel aan over te houden? Dat is bij Badjasparadijs dus geen enkel probleem. Ga voor een luxueuze badjas van hotelkwaliteit, een luchtige saunabadjas of een fleece badjas om tijdens koude winteravonden heerlijk in weg te kruipen. Kies jouw perfecte badjas uit in onze webshop. Dat is trouwens beslist geen straf: bij Badjasparadijs heb je de meest ruime keuze aan badjassen in alle designs, dessins, kleuren en maten! We staan bekend om ons royale assortiment. Jouw ideale badjas zit er dus altijd tussen.

Wil je meer weten over onze mooie badjassen? Of heb je een servicevraag? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan niet alleen per mail: je kunt ons ook gewoon even bellen. Daarnaast is het mogelijk om live met ons te chatten in ons chatvenster. Kijk dus gerust even of we online zijn! We staan graag voor je klaar. Samen maken we de wereld nét even iets mooier!