Zal ik een badjas kopen of niet?

Op de vraag of je een badjas zult kopen of niet zullen wij als badjasspeciaalzaak natuurlijk altijd volmondig ‘ja’ antwoorden. Dat is niet meer dan logisch, en niemand had waarschijnlijk anders van ons verwacht. Toch kunnen we dit antwoord ook perfect beargumenteren. En dat maakt het verschil. Veel klanten vragen zich af of ze nu wel of geen badjas zullen kopen. Ze hebben in een ver verleden (of misschien zelfs nooit) een badjas gedragen en weten niet precies wat ze daarvan vonden. De badjas lijkt voor deze groep mensen eigenlijk min of meer overbodig. Maar is dat ook zo? En waarom zou je eigenlijk een badjas kopen?


Badjas kopen

Badjas kopen

 1. Blauwe herenbadjas met kroonborduring borst – capuchon - fleece
  Blauwe herenbadjas met kroonborduring borst – capuchon - fleece
  € 74,90
 2. Grijze herenbadjas voorzien van kleine kroon borduring - fleece
  Grijze herenbadjas voorzien van kleine kroon borduring - fleece
  € 74,90
 3. Grijze damesbadjas voorzien van kleine kroon borduring - fleece
  Grijze damesbadjas voorzien van kleine kroon borduring - fleece
  € 64,90
 4. Zwarte badjas voorzien van kroon borduring - korte damesbadjas fleece
  Zwarte badjas voorzien van kroon borduring - korte damesbadjas fleece
  € 65,90
 5. Cawo herenbadjas met capuchon - katoenen badjas - groen
  Cawo herenbadjas met capuchon - katoenen badjas - groen
  € 129,90
 6. D-Robe badjas met capuchon - groen (witte bedrukking)
  D-Robe badjas met capuchon - groen (witte bedrukking)
  Normale prijs € 149,95 Speciale prijs € 99,90

 

 

Wanneer wordt een badjas gedragen?

Een badjas is wat ons betreft een essentieel onderdeel van elke garderobe. De badjas wordt gedragen in situaties waarin ontspanning nodig is voor jou. Dit kan thuis op de bank zijn terwijl je een film kijkt, of aan je bureau zit om een dagje thuis te werken. Maar ook in de sauna, op het strand of aan de rand van het zwembad is een badjas een onmisbaar kledingstuk. Iedereen die weleens een dagje spa heeft ervaren weet hoe belangrijk de badjas is tijdens deze happening. Je kunt je badjas immers in de sauna of na het douchen of baden dragen.

Ook wanneer je ‘m niet draagt wanneer je in de sauna zit, is het fijn om jezelf te kunnen bedekken op de gangen van het saunacomplex. Thuis na het douchen wordt de badjas overigens ook regelmatig gedragen. Veel mensen vinden het daarnaast fijn om een badjas te dragen wanneer ze een dagje naar het strand gaan. Het is eenvoudig om je tussen het zonnen door even te kunnen bedekken met een dunne badjas wanneer je een ijsje of andere versnapering gaat halen. Ook aan de ontbijttafel is de badjas niet weg te denken.

Vooral op luie zondagochtenden zien we vaak terug dat het hele gezin rustig de dag opstart in badjas. De badjas is dus in vele situaties te dragen. Maar wat voegt zo’n kledingstuk nu eigenlijk precies toe? Waarom zou je een badjas kopen als je ook gewoon in pyjama kunt zitten? We gaan er graag dieper op in voor je.

 1. Capuchon badjas in diverse kleuren
  Capuchon badjas in diverse kleuren
  € 54,95

Waarom je echt een badjas nodig hebt

Op het eerste gezicht lijkt een badjas wellicht een kledingstuk dat je niet echt nodig hebt. Je draagt immers een pyjama ’s nachts, en daarin ontbijt je misschien ook wel. Toch tilt een badjas het ontspanningsniveau wel echt naar een hoger niveau. De badjas kent vele gebruiksvormen. Zo wordt de fleece badjas voornamelijk binnenshuis gedragen. Fleece is een zachte, fijne stof die heerlijk op je huid aanvoelt. Vocht wordt niet geabsorbeerd door fleece, maar het wordt wel door fijne eigenschappen gekenmerkt die je relaxmomentjes op een prettige wijze onderstrepen.

De fleece badjas wordt dus vooral gedragen aan de ontbijttafel, voor de televisie of tijdens een dagje thuiswerken. Ook de katoenen badjas kan hiervoor echter worden gebruikt. Deze wordt echter op veel meer manieren ingezet. Zo draag je een katoenen badjas ook naar de sauna, op het strand of aan de rand van het zwembad. Ook na het douchen kan de badjas van badstofkatoen de handdoek eigenlijk volledig vervangen. Een katoenen badjas met capuchon zorgt er na het nemen van een hete douche of een warm bad voor dat je lichaam en haar in razendsnel tempo opdrogen.

Door een badjas te dragen kom je volledig tot rust. Waar je ook bent en wat je ook doet. Dit komt vooral door het draagcomfort dat een badjas biedt. Het materiaal voelt heerlijk aan op je huid en de associatie die we bij badjassen hebben is doorgaans positief. Om deze reden mag een badjas echt niet in je garderobe ontbreken. Wanneer je de luxe van een echte kwaliteitsbadjas eenmaal hebt ervaren wil je eigenlijk niets anders meer. Gun jezelf het allerbeste en shop jouw ideale badjas nu in onze webshop.

 1. Fleecebadjas met naam borduren - unisex
  Fleecebadjas met naam borduren - unisex
  € 45,00

Badjassen voor hem & haar online kopen

Ben je op zoek naar een goed adres om zowel dames- als herenbadjassen online te kopen? Dan ben je in de juiste webshop beland. Wij bieden een ruime sortering van damesbadjassen, herenbadjassen, kinderbadjassen en babybadjassen . Of je nu op zoek bent naar een katoenen exemplaar om in de sauna te kunnen dragen of naar een fleece badjas om in de privacy van je eigen huis te kunnen genieten: je vindt het bij ons. Badjassen voor het hele gezin koop je tegenwoordig snel en eenvoudig online. Dit biedt veel gemak.

Je geniet van een snelle service en ziet alle badjassen die aan jouw eisen voldoen binnen enkele muisklikken online staan. Onze webshop biedt een uitermate royaal assortiment. We verkopen badjassen in alle maten en designs. Badjassen met naam, grote maten badjassen...je vindt het allemaal hier. Heb je nog vragen over onze producten of over onze service? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag bij het vinden van de badjas die perfect bij je past. Houd onze webshop regelmatig in de gaten. Ons assortiment wordt steeds aangevuld en breidt zich meer en meer uit.

 1. olijfgroene badjas van fleece
  Olijfgroene badjas fleece - unisex
  € 37,50