Badjassen voor het hele gezin
Winkelwagen

Badjassen in kindermaten

In onze webshop kun je verschillende kinderbadjassen kopen. Badjassen in kindermaten verkopen wij voor kinderen van alle leeftijden. Of je nu op zoek bent naar een knuffelzachte babybadjas of naar een badjas voor een tiener: je vindt het zeker bij Badjasparadijs.nl. Maar wat is de maatvoering van kinderbadjassen nu eigenlijk precies? En hoe weet je welke maat je voor jouw kind uitzoekt? We leggen je graag het een en ander uit over de verschillende kindermaten.


Badjassen in kindermaten kopen

Badjassen in kindermaten kopen

Een badjas voor elk kind

Kinderen houden van comfort. Om deze reden is een badjas dan ook onmisbaar in elke kindergarderobe. Denk maar eens aan een baby die na een liefdevol, warm badje heerlijk in een zachte badjas gewikkeld wordt. Of aan een schoolkind dat voor hij naar bed moet nog lekker even op de bank kruipt in een comfortabele badjas. Badjasparadijs.nl heeft een badjas voor elk kind. Naast babybadjassen verkopen we ook badjassen voor peuters, schoolkinderen en tieners. Fantasievolle, kleurrijke badjassen of juist een wat meer ingetogen ontwerp: wat de stijl van je kind ook is, de perfecte badjas voor hem of haar zit er zeker tussen.

In onze webwinkel vind je kinderbadjassen van diverse badjasmerken. Een kinderbadjas moet aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen en helemaal veilig zijn. Je wilt immers wel het allerbeste voor je kind. Stevige en duurzame materialen die moeilijk stuk te krijgen zijn kenmerken onze kinderbadjassen al sinds jaar en dag. Deze materialen mogen beslist geen schadelijke (kleur)stoffen bevatten en moeten bovendien huidvriendelijk en pH-neutraal zijn. Onze badjassen voor kinderen voldoen aan deze eisen. En terecht: kinderen zijn immers kwetsbaar en hebben vaak nog een gevoelig huidje. Dit vraagt dan ook om een kwaliteitsbadjas.

Kinderbadjassen in diverse maten

Daarnaast worden kinderbadjassen dus in diverse maten gemaakt. Dat is ook logisch: niet elk kind heeft immers dezelfde maat. Twee kinderen van 8 jaar oud kunnen een andere lengte en lichaamsbouw hebben, waardoor het misschien lastig lijkt om de juiste maat te kiezen. Daarom helpen wij je graag een eindje op weg. Doorgaans worden kindermaten bij badjassen aangeduid met leeftijdscategorieën. Zo verkopen we kinderbadjassen van 0 tot 12 maanden, van 1 tot 2 jaar, van 2 tot 4 jaar, van 4 tot 6 jaar, van 6 tot 8 jaar, van 8 tot 10 jaar, van 10 tot 12 jaar en van 12 tot 14 jaar.

We begrijpen dat deze leeftijden ruim zijn genomen: een baby van 2 maanden heeft meestal een andere grootte dan een van 12 maanden. Kies bij twijfel altijd voor de kleinste maat bij deze maatvoering. Is je kind bijvoorbeeld 8 jaar? Dan kan hij bij een normaal postuur zeker een badjas van 6 tot 8 jaar aan. Is je kind wat groter of steviger gebouwd? Kies dan voor de maat van 8 tot 10 jaar. Badjassen, ook exemplaren voor kinderen, vallen altijd iets ruimer dan een ander kledingstuk in dezelfde maat. Dat komt omdat je in een badjas toch graag iets meer bewegingsruimte hebt.

Het kledingstuk staat immers voor comfort en ontspanning. Zo heb je voldoende ruimte in je badjas. In onze webwinkel vind je ook kinderbadjassen in “gewone” kindermaten, zoals maat 98/104 of maat 134/140. Bij deze maatvoering kun je gewoon de maat aanhouden die je kind van andere kledingstukken ook draagt. Nog steeds valt de badjas dan ietwat ruimer uit, maar dit is nog geen halve maat: het draait dus echt puur om het optimale draagcomfort. Voor volwassenen is dat belangrijk, maar bij kinderbadjassen zo mogelijk nog belangrijker.

Het voordeel van onze babybadjassen (maat 0 tot 12 maanden) is dat de badjas een lange tijd meegaat. Je kindje kan hem dragen als hij pas is geboren, maar ook wanneer hij wat groter is. Het zal je verbazen hoe goed de badjas gedurende deze hele periode past. We krijgen veel positieve feedback van ouders met jonge kinderen, dus zelf hebben we in ieder geval het volste vertrouwen in ons product. Heb je nog vragen over de maatvoering van onze kinderbadjassen? Neem dan gewoon even contact met ons op. We helpen je altijd met veel enthousiasme en plezier verder!

Kinderbadjassen met naam

Ook kinderbadjassen met naam zijn in elke kindermaat verkrijgbaar. Het werkt vrij eenvoudig: je kiest de kinderbadjas uit die het beste bij jouw kind past en laat deze op professionele wijze borduren in onze webwinkel. De meeste kinderbadjassen kunnen worden voorzien van naam, behalve als ze een erg drukke print hebben. Let er goed op dat je een letterkleur en lettertype uitkiest dat mooi uitkomt bij de kleur van de badjas. Een babybadjas met naam is zeer geschikt om als kraamcadeau aan een familielid of goede vriend(in) te geven die net een kindje heeft gekregen. Dit originele cadeau valt bij iedereen goed in de smaak!

Benieuwd naar onze kinderbadjassen? Kijk dan eens rustig rond in onze webshop. Zoals we al eerder aangaven verkopen we kinderbadjassen van diverse merken. Een bekend merk op het gebied van kinderbadjassen is Playshoes: dit merk staat bekend om zijn kleurrijke en fantasievolle designs. Ook Badrock maakt overigens duurzame kinderbadjassen in de hipste designs. Geef je ogen maar eens goed de kost in onze online winkel en laat je verrassen door de vele verschillende kinderbadjassen in elke denkbare maat!

Badjassen in diverse kindermaten online kopen

Het is tegenwoordig erg makkelijk om badjassen in alle denkbare kindermaten online te kopen. Natuurlijk kun je voor een kinderbadjas ook naar een warenhuis of andere kledingwinkel gaan, maar de keuze is daar vaak vrij beperkt, zeker wanneer je het vergelijkt met het aanbod in online winkels. Onze webwinkel staat erom bekend het grootste online assortiment van badjassen van heel Nederland te hebben. Daar zijn we uiteraard zeer trots op, en we doen er ook alles aan om onze collectie zo uitgebreid mogelijk te houden. Check daarom regelmatig onze webshop op nieuwe kinderbadjassen, want de collectie wordt geregeld aangevuld.

Heb je nog vragen over onze kinderbadjassen? Dan kun je altijd bij ons terecht. Ben je op zoek naar een , een herenbadjas of een uniseks badjas? Ook dan ben je hier aan het juiste adres. We wensen je alvast veel plezier met het shoppen voor een nieuwe, comfortabele badjas!