Kinderbadjassen

Op Badjasparadijs worden de mooiste, meest comfortabele zachte badjassen verkocht, voor volwassenen en kinderen. Een kinderbadjas is het ideale kledingstuk voor kinderen van alle leeftijden. Wanneer ze ’s ochtends uit bed komen kunnen ze hun badjas over hun pyjama aantrekken en heerlijk ontspannen de dag beginnen. Een kinderbadjas geeft genoeg bewegingsvrijheid om lekker in te kunnen spelen. Je kind zal het met een badjas van fleece nooit meer koud hebben in huis. Heb je je baby of peuter in bad gedaan, dan kun je hem of haar na afloop direct in de katoenen kinderbadjas wikkelen, waarvan de stof als een handdoek fungeert: het droogt snel op. Daarom is het ook handig om de badjas mee te nemen naar zwemles.

Kinderbadjassen zijn comfortabel voor je kind, maar ook nog eens erg leuk. Schaf je een badjas aan voor je kind, dan zul je een glimlach op zijn of haar gezicht toveren, dat is een ding dat zeker is. In onze webshop vind je namelijk badjassen voor kinderen met de leukste dessins. Onze voetbalbadjas kind is leuk voor sportieve jongens en meisjes die ook als ze niet aan het voetballen zijn met hun favoriete sport bezig willen zijn. De kinderbadjas zebraprint is voor alle kinderen die van grappige, opvallende patronen houden. Kinderbadjas rood is een rode badjas met stippen die vooral bij de allerkleinsten in de smaak zal vallen. Kinderbadjas met capuchon is een badjas voor een kleine prins of prinses.

Kinderbadjas met naam

Een eigen badjas is tot daar aan toe, maar je kind zal waarschijnlijk helemaal enthousiast zijn over een kinderbadjas met zijn of haar naam erop! Een persoonlijke badjas is een geweldig verjaardags- of sinterklaascadeautje, om maar wat te noemen. In de webshop kun je zelf bepalen waar je de naam op de badjas wilt hebben en of je de badjas wilt laten borduren of bedrukken. Je kunt kiezen uit verschillende lettertypes en kleuren. Alle kinderbadjassen in onze webshop kun je voorzien van een naam. De naam kan op de rug, borst of mouw van een badjas komen te staan. De mogelijkheden zijn eindeloos, je kunt dus een uniek ontwerp creëren!

Kinderbadjas online

Alle kinderbadjassen zijn eenvoudig te bestellen via de webshop van Badjasparadijs.nl. Heb je eenmaal een keuze gemaakt uit ons uitgebreide assortiment, dan kun je snel en eenvoudig een bestelling plaatsen.

Kinderbadjas met naam

Vaak heb je je bestelling dan al de volgende dag in huis! Het leuke is dat veel van onze kinderbadjassen ook in grotere kindermaten te krijgen zijn. Je kunt dus in dezelfde badjas rondlopen als je kind! Ervaar samen het comfort van de badjassen van Badjasparadijs.nl. Kies je voor een zachte badjas van fleece voor in huis? Of voor een katoenen badjas om mee in de sauna rond te kunnen lopen?

Mocht je hulp nodig hebben, dan kun u altijd bij onze klantenservice terecht! Deze zal je zo goed mogelijk met je problemen proberen te helpen. Ook vinden we het leuk als je een reactie achterlaat op de site.