Kamerjas kopen

Kamerjas kopen

Kamerjas kopen? Klik hier!

Een kamerjas klinkt al snel als een luxueus kledingstuk. Misschien is het ook een enigszins ouderwetse benaming voor een badjas of ochtendjas, want de sfeer van grote landhuizen, dure sigaren en mannen die belangrijke dingen bespreken hangt er flink aan. Een blik in onze catalogus laat echter zien dat kamerjassen helemaal niet ouderwets zijn! Tegenwoordig kun je zelfs hele hippe kamerjassen kopen. In feite zijn kamerjassen ook gewoon hetzelfde als badjassen en ochtendjassen.

Kamerjas kiezen

Een kamerjas is meestal iets dat je aantrekt als je net uit bed komt in de ochtend, of juist ‘s middags of ‘s avonds, wanneer je terug komt van je werk en het juk van de dag van je af wilt gooien. Het belangrijkste aan een goede kamerjas is dus ook dat hij heel comfortabel zit. Bij Badjasparadijs kun je badjassen kopen van katoen of van fleece. Beide stoffen zijn heel zacht en makkelijk om in te bewegen.

Een katoenen ochtendjas kopen is handig als je je kamerjas ook echt als badjas wilt gebruiken, bijvoorbeeld na het douchen, in het zwembad of als sauna badjas. Katoen, of badstof, neemt gemakkelijk vocht op en droogt zelf ook weer snel. Fleece kan niet zo goed tegen water, maar is wel lekker licht en warm. Ideaal dus voor een luie ochtend en om mee te nemen op vakantie (je krijgt een badjas van fleece zo in je koffer). Beide stoffen hebben dus voordelen als kamerjas.

Kamerjas kiezen

Hippe kamerjas

Om nog maar eens te benadrukken dat badjassen kopen echt niet alleen iets is voor hele oude mensen: we hebben ook trendy badjassen van bekende merken in ons assortiment. Veel jonge meiden houden van de drukke printjes van Desigual badjassen. De zomerse, felle kleuren van deze ochtendjassen geven je gelijk een lente-gevoel. Wil je een wat rustigere, speelsere kamerjas kopen? Kijk dan eens naar de badjassen van Aegean Apparel: effen badjassen met vrolijke, opgeborduurde plaatjes.

Wie liever toch een wat klassiekere badjas kopen wil, kan terecht bij Vandyck. Dit merk maakt badjassen in rustige kleuren of patronen, maar met een prachtige pasvorm en van hoge kwaliteit. Klassiek, maar zeker niet ouderwets. Vandyck heeft bijvoorbeeld badjassen met rits of met een ceintuur, badjassen met capuchon of zonder… Ook het scala aan kleuren is groter dan alleen de witte of blauwe badjassen die je in de meeste winkels tegenkomt.

Kamerjas online kopen

Kamerjas online kopen

Heel veel mensen kopen tegenwoordig kun kleding online en er is echt geen reden om niet je kamerjas online te kopen. Een badjas kopen gaat bij Badjasparadijs heel snel en eenvoudig. In onze catalogus kun je de badjas vinden die het beste bij je past. Om het gemakkelijker te maken, kun je de filters links van de catalogus gebruiken om sneller te zoeken. Als je jouw badjas gevonden hebt, kun je de maat kiezen en hoeveel je er wilt hebben. Betalen gaat via vertrouwde wegen en je badjas wordt meestal binnen één of twee dagen bij je thuis bezorgd. Toch niet de goede maat? Retourneren kan bij ons binnen 14 dagen.