Dames badjas

Naast heren badjassen hebben wij ook een groot assortiment aan dames badjassen.

Sinds 2008 timmeren wij elke dag, met het badjas team, aan de weg om jullie een overzichtelijke webshop te bieden vol met mooie badjassen en scherpe badjas aanbiedingen .

Ons assortiment aan dames badjassen is verreweg het grootst. Dat wordt dus moeilijk kiezen!

We bieden badjassen van onderstaande merken; Aegean Apparel, Nonnasol, VanDck, Pastunette, Badrock, etc.

Badjas dames

Of je nu op zoek bent naar een korte badjas , een lange badjas, een fleece badjas, een badjas van 100% katoen, een badjas met capuchon, een roze badjas , een paarse badjas , een badjas met knopen of een zwarte badjas . We hebben het echt allemaal. Alle badjassen zijn bij ons op voorraad en kunnen dus dezelfde dag nog worden uitgeleverd. Zo heb je jouw bestelling snel aan huis en kan het genieten gaan beginnen.

Wil je graag een badjas voorzien van naam en/of logo? ook deze mogelijkheid bestaat in onze webshop. Klik op badjas met naam en je kunt kiezen uit oneindig veel kleuren.

De meest voorkomende badjassen zijn van 100% katoen of 100% fleece. Een badjas van 100% fleece draagt licht en voelt zacht aan. De badjas geeft direct een warm gevoel.

Online dames badjas kopen

Een badjas van 100% katoen heeft als pluspunt dat deze een echte droog functionaliteit heeft, zoals je dit gewend bent van een handoek. Let op! katoen heeft de eigenschap te krimpen door het gebruik van de wasmachine en droogtrommel.

Comfort is het belangrijkst bij de zoektocht naar een badjas. Maar waarom zou iets wat heerlijk comfortabel zit er ook niet super leuk uit mogen zien? Het tijdperk van saaie badjassen laten we achter ons en wij bieden daarom een ruim overzicht van mooie badjassen met te gekke prints en designs.

Zo ben je zelfs in je badjas onweerstaanbaar.

Geniet van elk moment in een badjas van badjasparadijs. 's Ochtends bij het ontbijt, na een heerlijk warme douche of bad of 's avonds op de bank!

dames badjas