Waar neem jij je saunabadjas mee naartoe?

Badjas voor sauna

Badjas voor sauna kopen? Klik hier!

Vlakbij onze landsgrenzen zijn er juweeltjes van thermaalbaden te vinden. Onze tip: Bezoek eens een heus thermaalbad, in plaats van de gebruikelijke gang naar de sauna te maken. Want wist je dat veel thermaalbaden ook gewoon saunaruimtes hebben!

Inlezen: wat is een thermaalbad?

Thermaalbaden hebben stuk voor stuk één ding gemeenschappelijk; het water waarin je baddert is direct afkomstig van een bron. Deze bronnen zijn vaak te vinden op breuklijnen in de aardkorst, vandaar dat thermaalbaden alleen aan de rand van Nederland voorkomen en over de grens in Duitsland en België bijvoorbeeld. Wie Aken (Duitsland) wel eens bezocht heeft kent waarschijnlijk 'Der Elisenbrunnen'. De 'rotte eieren' geur kan je niet ontgaan namelijk, als je de bron terloops passeert. Het gaat hier om zwavelhoudend water. Het water in thermaalbaden bestaat voor een groot deel uit mineralen, zoals zouten, jodium en magnesium. Het biedt een heilzame werking -en niet alleen voor reumapatiënten, maar voor iedereen- Huidproblemen worden vaak aanzienlijk minder door te badderen in thermaalwater.

Deze mag je niet missen natuurlijk. En vergeet je badjas niet! Bij ons koop je voor het hele gezin een trendy badjas van perfecte kwaliteit; al dan niet met naam geborduurd (want in druk bezochte plekken ben je je badjas kwijt voordat je er erg in hebt). En wist je dat kinderen thermaalbaden óók ontzettend leuk vinden? Er is namelijk genoeg te doen voor hen! Koop als verrassing voor je kids een hippe kinderbadjas in onze shop! Zorg er wel voor dat je een badjas van badstof hebt. Deze zijn namelijk het meest geschikt als sauna badjas.

Onze selectie thermaalbaden .. Lees je mee?

  • Spa Thermaalbad, België:Het thermaalbad in Spa is fabuleus gelegen tussen de heuvels in Spa. Hier vermaakt het hele gezin zich, er is eveneens een buitenbad en waterbaan. Spa is een mondaine plaats in Wallonië, waar het hele gezin zich uitstekend kan vermaken. Spa betekent oud-grandeur, waar eveneens een royaal, chique casino is gevestigd. Gelegen op circa 1 uur rijden vanaf Maastricht.
  • Thermaalbad Valkenburg, Nederland (Zuid-Limburg). Kom genieten van het prachtige, luxe en moderne thermaalbad in Valkenburg. Heerlijk vertoeven in een luxe omgeving. Eenmaal uit gebadderd gaat het genieten gewoon door in de binnenstad van mooi en heuvelachtig Valkenburg!
  • Thermaalbad Bad Bertrich, Duitsland (Zuid-Eiffel). Dit is een thermaalbad van de oude stempel, wat precies voldoet aan het klassieke beeld van een thermaalbad. Een ouderwets bad, waar de geur van jodium je tegemoet komt. Het deftige, klassieke Bad Bertrich is fabuleus gelegen, tussen heuvels, bergen en bos en heeft een hoog 'Schwarzwaldklinik' (tv-serie) gehalte. Gelegen op circa 2 uur rijden vanaf Maastricht.
  • Arcen Thermaalbad, Nederland (boven Venlo). Eén van Nederlands bekendste thermaalbad is dat van Arcen. Het is grootschalig van opzet en ook je kinderen vervelen zich hier geen moment. Er zijn vele faciliteiten aanwezig, zoals koude voetenbaden en meer. Bijzonder geliefd en populair thermaalbad.

Een badjas borduren

Een badjas borduren

Mocht je nu op korte termijn één thermaalbad of sauna gaan bezoeken, vergeet dan niet een sauna badjas mee te nemen. Een  sauna badjas kenmerkt zich door het materiaal. Een katoenen badjas wordt het meest gebruik en geniet de voorkeur. Katoen heeft namelijk de eigenschap goed vocht op te nemen. Bij badjasparadijs.nl vindt u een ruime keuze aan sauna badjassen. Voor hem & haar. En uiteraard kun je bij ons ook je badjas borduren. Vind de sauna badjas die bij jou past en ga genieten van een heerlijk ontspannen moment. Lees hier alles over je badjas borduren .