Badjas met rits ideaal als sauna badjas of zomer badjas

Waarom een badjas met rits? wat zijn de voordelen en waarom zien wij dit steeds vaker terug?

Badjas met rits

Een aantal jaren gelden maakte de "badjas met rits" zijn opkomst. Eigenlijk best raar. Al veel eerder werden deze badjassen aangeboden. De vraag naar deze handige badjassen was minimaal. Maar in één keer nam die vraag flink toe. Daar zijn gelukkig een flink aantal leverancier van ons goed op ingesprongen. Al snel kwamen zij met trendy modellen & diversen frisse kleuren. Zo liepen in 2014 de dames van het WK-Penalty trappen, op TV, in de korte badjasjes met rits van badjasparadijs.nl. En wat zagen ze er leuk uit. Het korte badjasje met rits hebben wij leverbaar in maar liefst 9 diversen kleuren en in een 5-tal maten. En sinds kort bestaat er ook de mogelijkheid deze rits badjas te bestellen als rits badjas met naam .

Waarom een badjas met rits?

Wij denken dat het grootste voordeel zit in het hoge draagcomfort. Onze badjassen met rits zijn namelijk zacht, licht in gewicht, vallen soepel, sluiten goed d.m.v. een ceintuur (geen open hangende badjas) + ze zijn leverbaar in de meest leuke kleuren.

Kijk en oordeel zelf.

Badjasparadijs.nl biedt je diversen modellen en kleuren. Ook te borduren met naam.

Een badjas met naam is al jarenlang een veel gevraagd product. Een aantal maanden geleden onstond de vraag naar een rits badjas met naam. Voor ons, als specialist, willen wij jullie dit uiteraard aanbieden. En dat kan dus ook vanaf nu. Je kunt kiezen uit maar liefst 9 kleuren en je kunt kiezen voor een borst en/of een rugborduring. Zoals je van ons gewend bent leveren wij onze badjassen met borduring binnen 1-3 werkdagen. Zijn er specifieke wensen m.b.t. een logo of een symbool, mail of bel ons dan.

Bestel dus vandaag nog een badjas met rits en heb nooit meer last van:

- een badjas die openvalt

- een ceintuur dat kwijt is!