Badjas met rits ideaal als sauna badjas of zomer badjas

Badjas met rits

Badjas met rits bestellen? Klik hier!

Waarom een badjas met rits? wat zijn de voordelen en waarom zien wij dit steeds vaker terug?

Badjas met rits

Een aantal jaren gelden maakte de "badjas met rits" zijn opkomst. Eigenlijk best raar. Al veel eerder werden deze badjassen aangeboden. De vraag naar deze handige badjassen was minimaal. Maar in één keer nam die vraag flink toe. Daar zijn gelukkig een flink aantal leverancier van ons goed op ingesprongen. Al snel kwamen zij met trendy modellen & diversen frisse kleuren. Zo liepen in 2014 de dames van het WK-Penalty trappen, op TV, in de korte badjasjes met rits van badjasparadijs.nl. En wat zagen ze er leuk uit. Het korte badjasje met rits hebben wij leverbaar in maar liefst 9 diversen kleuren en in een vijftal maten. En sinds kort bestaat er ook de mogelijkheid deze rits badjas te bestellen als rits badjas met naam .

Waarom een badjas met rits?

Wij denken dat het grootste voordeel zit in het hoge draagcomfort. Onze badjassen met rits zijn namelijk zacht, licht in gewicht, vallen soepel, sluiten goed d.m.v. een ceintuur (geen open hangende badjas) en ze zijn leverbaar in de meest leuke kleuren.

Onze badjassen met rits zijn te koop in allerlei leuke kleuren en met leuke printjes. Zo hebben we naast de normale badjas met rits bijvoorbeeld ook een geruiten badjas met een mooi ceintuur voor de sier. Deze badjas ziet er mooi luxe uit en zal door zijn rits nooit zomaar open vallen. Ook onze stoere herenbadjas van Fynn collections heeft een rits. Dit model gaat wat verder dan een normale badjas. Door de schuine rits is deze badjas niet alleen heel comfortabel, maar ook nog echt modieus!

Onze badjassen met rits zijn te koop als lange of korte badjassen en als badjassen van fleece of badjassen van katoen. Naar welke jouw voorkeur uitgaat, is natuurlijk niet aan ons om je te vertellen. Wel kunnen we je wat vertellen over de voordelen van lange badjassen, korte badjassen en van fleece of badstof.

Waarom een badjas met rits?

Verschillende soorten badjassen met rits

Een badjas met rits kan zowel lang als kort zijn. Een lange badjas is ideaal voor als het koud is en je je het liefst gewoon helemaal in een warme deken wilt wikkelen. Een lange badjas van fleece is een heerlijk alternatief voor een fleecedeken en is in de winter een bijna onmisbaar kledingstuk in je kast. Het voordeel van zo'n badjas met een rits, is dat de bovenkant van de badjas ook dicht blijft zitten. Bij een badjas die je om moet slaan, gebeurt het vaak dat hij daar open valt je nek alsnog koud wordt. Met een badjas met rits is dat probleem verleden tijd.

Ook een korte badjas van fleece is lekker warm en heerlijk om bijvoorbeeld te dragen bij een joggingbroek of pyjamabroek. Een korte badjas geef jet wat meer bewegingsruimte en fungeert in die zin meer als een lekker vest om thuis te dragen dan als een dekentje. Handig als je het lekker warm wilt hebben en ondertussen toch nog dingen wilt doen.

Winterbadjas met rits

Lange en korte badjassen van katoen zijn voornamelijk populair omdat ze zo goed vocht opnemen. Het katoen dat wij voor onze badjassen gebruiken is eigenlijk gewoon handdoekenstof, maar dan extra zacht. Een badjas van katoen kun je dus gebruiken in de sauna of na het zwemmen. Een voordeel dat je met onze trendy badjassen met rits al direct heeft, is dat ze goed opvallen. Met het opvallende design en de vrolijke kleuren die wij aanbieden, zul je jouw eigen badjas direct herkennen aan de kapstok. Dat scheelt in de sauna een hoop zoekwerk, dat je misschien met een witte badjas wel zou hebben.

Een badjas van katoen is niet alleen geschikt als sauna badjas, maar natuurlijk ook lekker om gewoon thuis te gebruiken. Na het douchen of badderen heb je in principe niet eens meer een handdoek nodig als je een goede katoenen badjas heeft hangen. Mocht je jouw badjas graag gebruiken als handdoek, dan is het handig om te kiezen voor een badjas met capuchon. Daarmee kun je ook direct je haren afdrogen. Een mooi alternatief voor het welbekende handdoekjurkje waar veel vrouwen na het douchen mee door de badkamer lopen.

Kijk en oordeel zelf.

Badjasparadijs.nl biedt je diversen modellen en kleuren. Ook te borduren met naam.

Badjasparadijs.nl biedt je diversen modellen en kleuren. Ook te borduren met naam.

Een  badjas met naam is al jarenlang een veel gevraagd product. Een aantal maanden geleden onstond de vraag naar een rits badjas met naam. Voor ons, als specialist, willen wij jullie dit uiteraard aanbieden. En dat kan dus ook vanaf nu. Je kunt kiezen uit maar liefst 9 kleuren en je kunt kiezen voor een borst en/of een rugborduring. Zoals je van ons gewend bent leveren wij onze badjassen met borduring binnen 1-3 werkdagen. Zijn er specifieke wensen m.b.t. een logo of een symbool, mail of bel ons dan.

Bestel dus vandaag nog een badjas met rits en heb nooit meer last van:

  • een badjas die openvalt
  • een ceintuur dat kwijt is!