18-04-2019 12:55

Waarom dragen veel celebrities zo nu en dan een witte badjas? Daar kunnen wij van Badjasparadijs je meer over vertellen. We sommen graag enkele grote namen op die zich al eerder in een zacht, luxe en wit exemplaar wikkelden. Ook vertellen we je waarom deze celebrities nu juist kiezen voor het comfort van de witte badjas. Want op deze mysterieuze vraag weten echte badjaskenners natuurlijk het antwoord…

Lees meer
18-04-2019 12:52

Wil je een damesbadjas kopen die je kunt meenemen op vakantie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! In onze webshop vind je de allerhipste damesbadjassen die je met een gerust hart in je koffer kunt stoppen aankomende zomervakantie. In de wat luxere hotelkamers hangen meestal wel twee badjassen voor de gasten, maar hoeveel fijner is het om je eigen exemplaar mee te nemen? Maar aan welke eisen moet de ideale badjas om mee te nemen op vakantie nu precies voldoen? We leggen het je haarfijn uit!

Lees meer
18-04-2019 12:47

Draag je een paar winterkilootjes teveel met je mee? Of ga je binnenkort naar de sauna en wil je er daar op je allerbest uitzien? Dan ben je vast nieuwsgierig in welke badjas je zo slank mogelijk lijkt. In onze online winkel kun je terecht voor een groot assortiment van badjassen in elke denkbare kleur, print en maat. Maar in welke soort badjas kom je het best tot je recht? We vertellen het je graag!

Lees meer
18-04-2019 12:44

Pasen staat weer voor de deur! Hoewel niet iedereen deze feestdag viert, vinden veel mensen het toch wel de ideale gelegenheid om eens gezellig uitgebreid te ontbijten met het hele gezin. En dat wil je natuurlijk wel in stijl doen. Daarom vertellen wij je graag wat onze beste badjassen voor het paasontbijt zijn. Laat je verrassen door de zachte lentekleuren en de fijne stofjes van deze geweldige badjassen!

Lees meer
18-04-2019 12:31

Op zoek naar een ondeugende en speelse damesbadjas? Dan ben je bij ons natuurlijk aan het juiste adres. Wij zijn jouw online specialist op het gebied van badjassen. Of je nu een degelijke, luxueuze en fraaie badjas van hotelkwaliteit zoekt of een ondeugend niemendalletje: iedereen kan bij ons zijn of haar badjasgeluk niet op! We presenteren je dan ook graag onze meest ondeugende badjassen voor vrouwen. Mannen, niet getreurd: binnenkort komen we weer met een blog over mooie herenbadjassen!

Lees meer
18-04-2019 12:27

Veel badjasliefhebbers vragen zich af of er badjasetiquette zijn. En zo ja: welke zijn dit dan precies? Kun je bijvoorbeeld tuinieren in een badjas? Of het vuilnis buiten zetten in badjas? Ja, dit soort vragen houdt de gemoederen flink bezig. We gaan er graag dieper op in. Na het lezen van deze blog weet jij precies waar je je wel en niet kunt vertonen in je mooie badjas en wat de ongeschreven regels zijn!

Lees meer
28-03-2019 12:09

Heb jij je (net als wij) weleens afgevraagd wat een badjas nu precies zou zeggen als-ie kon praten? Dat is straks voorbij, want in deze blog stellen onze hipste badjassen zich aan je voor. Maak op intieme wijze kennis met onze gaafste badjassen voor dames, heren en kinderen. Zit het exemplaar van jouw dromen erbij? Dan kun je direct door naar onze webshop om je perfecte badjas te bestellen!

Lees meer
28-03-2019 12:05

Regelmatig ontvangen we de vraag wat de allerleukste badjassen voor duo’s zijn. Want hoe leuk is het als jij en je eega een matchende badjas kunnen dragen tijdens jullie ontspannen avondje op de bank? Of misschien wil je kind wel dezelfde badjas als mama of papa dragen. Gelukkig zijn er voldoende keuzemogelijkheden op dit gebied. We showen je graag onze leukste duo badjassen! Al deze badjassen zijn verkrijgbaar in onze webshop.

Lees meer
28-03-2019 12:04

Veel mensen voelen zich op een bepaald punt in hun leven niet meer zo sexy. Bijvoorbeeld wanneer ze wat ouder zijn geworden, of net een baby hebben gehad. Of gewoon, omdat ze niet zo lekker in hun vel zitten na een stressvolle periode. Zit jij in deze situatie? Dan heb je misschien zin om heerlijk weg te kruipen in een comfortabele badjas. Niet het meest kledingstuk, zou je denken. Toch zijn er heel wat badjassen in onze webshop verkrijgbaar waarin jij weer net zo kan stralen als voorheen! Vraag je je af in welke badjas jij nog sexy bent? Lees dan snel verder!

Lees meer
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5