14-05-2018 09:36

Hallo en welkom op de blog van Badjasparadijs.nl! Misschien ken je ons al. Misschien kom je voor het eerst rondsnuffelen. Hoe dan ook vonden wij het tijd om ons (opnieuw) voor te stellen. Naast onze webshop hebben wij ook een blog waar je ons kunt volgen voor tips en weetjes om het meeste uit je badjas te halen. Wij hebben deze blog helaas een beetje laten versloffen. En dat is natuurlijk hartstikke zonde!

Lees meer
22-05-2018 14:04

Badjasminnend Nederland weet het al lang: de badjas staat niet alleen voor het ultieme comfort, maar ook voor stijl. Geen kledingstuk is meer fashionable dan een perfect passende badjas. Ook regisseurs in Hollywood zijn zich hiervan bewust, getuige deze 6 filmklassiekers waarin de badjas een belangrijke rol speelt!

Lees meer
24-05-2018 14:03

Ken je dat weelderige, ontspannen gevoel dat je bekruipt als je de hotelkamer op je favoriete vakantiebestemming binnenloopt? Alle dagelijkse beslommeringen verdwijnen naar de achtergrond en het gewicht van de wereld valt bijna letterlijk van je schouders. Je slaakt een diepe zucht. Kon je dit relaxte, overdadige gevoel thuis ook maar hebben. Goed nieuws: dat kan! In onze webshop vind je verschillende badjassen in die weldadige hotelkwaliteit. Met deze 5 badjassen waan je je gegarandeerd in een luxe vijfsterrenhotel!

Lees meer
30-05-2018 13:51

Is het ’s zomers te warm om een badjas te dragen? Als je het ons vraagt niet. Wij hebben namelijk voor elk seizoen geschikte badjassen in ons assortiment. Welke badjassen zijn geschikt om in de zomer te dragen? Alle badjassen hieronder kun je met een gerust hart inpakken voor een relaxte zonvakantie!

Lees meer
01-06-2018 13:13

Je denkt er misschien niet gelijk bij na, maar een badjas is eigenlijk één van de meest epische cadeaus om weg te geven. Als relatiegeschenk. Als kraamcadeau. Voor de verjaardag van je moeder. Met een badjas kun je altijd aankomen, lees hier waarom!

Lees meer
04-06-2018 12:49

Geloof het of niet: in het voorjaar van 2017 was het dragen van een badjas op straat voor korte tijd hip & happening. Diverse modellen paradeerden schaamteloos op de catwalk én op straat met badjassen aan. Zo werd de badjas gecombineerd met hoge hakken, een kek jurkje of zelfs geheel in stijl met bijpassende pyjamabroek en badslippers. Deze badjastrend bereikte Nederland jammer genoeg nooit. Is er een kansje dat dit alsnog gaat gebeuren?

Lees meer
06-06-2018 13:24

Wie zegt dat je niet stoer & mannelijk kunt zijn in een badjas? De badjas heeft in sommige kringen een wat duf imago. Geheel onterecht, als je het ons vraagt. Daarom showen wij je vandaag de coolste mannenbadjassen in ons assortiment. Deze exemplaren combineren comfort en mannelijkheid op een fijne manier.

Lees meer
07-06-2018 13:04

Ben je moeder, maar heb je nog geen badjas in de kast hangen? Hoogste tijd om daar verandering in te brengen! De badjas is het door moeders meest onderschatte kledingstuk. Wij presenteren vandaag 6 redenen waarom een badjas beslist onmisbaar is in de kledingkast van iedere mama!

Lees meer
12-06-2018 13:45

Er is geen stof die meer luxe en weelde uitstraalt dan satijn. In onze webwinkel vind je een mooie selectie van badjassen waarin satijn verwerkt is. Badjassen met satijn benadrukken je vrouwelijkheid en geven je een heerlijk, luxueus gevoel. Nog niet overtuigd? Lees dan snel verder om te ontdekken waarom jij een badjas met satijn nodig hebt!

Lees meer
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5