Zó maak je van je badjas de meest sexy outfit

11-12-2018 14:20

Wie zegt dat een badjas niet sexy kan zijn? Hoe spannend een badjas precies is hangt niet alleen af van het exemplaar, maar ook van de styling eromheen. Tijdens een romantisch avondje met je partner of date kun je dus ook prima een badjas dragen. Wij vertellen je graag hoe je van je badjas de meest sexy outfit maakt!

Als je haar maar goed zit

Als je haar maar goed zit

Natuurlijk: draag je een badjas terwijl je al dagen niet gedoucht bent en je haar alle kanten op staat, zie je eruit als ma Flodder (of haar mannelijke equivalent). Maar wanneer je fris onder de douche vandaan komt en je haar goed zit, staat die badjas ook gelijk een stuk leuker. Zorg dat je haar gewassen is en gebruik een goede conditioner. Daarna kun je je haar stylen zoals je gewend bent. Tip voor vrouwen: maak je haar eens helemaal glad als je krullen hebt, of zet wat sexy krullen als je steil haar hebt!

Badjas met rits

Badjas met rits

In een badjas met rits komt iedereen goed weg. Je bepaalt met een dergelijke badjas namelijk heel makkelijk wat je precies laat zien en wat je liever nog even aan de verbeelding overlaat. Een badjas met rits is supersexy, zowel voor hem als voor haar. Deze badjassen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, maten en lengtes. Er zit altijd wel iets voor je bij!

Vergeet je nagels niet

Vergeet je nagels niet

Heren: hoe goed jullie haar ook zit en hoe mooi en knuffelzacht die badjas ook is, lange teennagels ruïneren elke magie. Knip voor een romantisch avondje met je lief dan ook eerst die lange nagels af. Vijl ze zo nodig nog even na om eventuele scherpe hoekjes te verwijderen. Voor de dames onder ons geldt dat een leuk kleurtje op je nagels die badjas net even beter laat uitkomen. Zorg dat de kleur terugkomt in je badjas, dan zit je zeker goed.

Zorg voor een lekker luchtje

Zorg voor een lekker luchtje

Als er een romantische avond gepland staat, wil je natuurlijk wel zo lekker mogelijk ruiken. Daarvoor kun je natuurlijk wat parfum of aftershave dragen, maar een heerlijk geurende bodylotion is ook prima. Je kunt ook een lekker luchtje op je badjas spuiten. Zorg wel dat je niet teveel parfum gebruikt: je wilt je partner immers niet verstikken in een bloemengeur!

De juiste badjas

De juiste badjas

Natuurlijk kun je met onze tips zelfs in een standaard, beige badjas van fleece op je allersexyst zijn. Maar in de juiste badjas kom je nóg beter tot je recht. Bedenk van tevoren goed wat je gaat doen tijdens jullie avondje samen. Wanneer je samen in bad gaat is het bijvoorbeeld niet handig om je daarna in een badjas van fleece te wikkelen: deze stof neemt nauwelijks water op. Beter kun je dan kiezen voor een badjas van katoen. Kies daarnaast voor een badjas in een kleur die jou op je allermooist laat uitkomen. Met een hip patroon zit je altijd goed. Op zoek naar inspiratie? Kijk dan snel in onze webshop en vind de perfecte badjas voor jouw fijne avond!