Wintersportvakantie aan het plannen?

Wintersportvakantie

Ik heb nog maar pas een blog gepost over hoe lange vakanties in 2020 vaker zijn veranderd in weekendjes weg, maar nu het kouder begint te worden, merk ik dat veel mensen wel weer vooruit aan het kijken zijn naar hun wintersportvakantie. Mijn advies (uiteraard): neem een goede  badjas mee.

Badjas is de beste après-ski

Badjas is de beste après-ski

Ik moet eerlijk toegeven: zelf ben ik maar één keer op wintersportvakantie geweest en ik ben dus niet echt een expert. Wat ik er nog van weet is dat ik die week waarschijnlijk meer heb bewogen dan ik normaal in een maand doe, dat ik misschien wat meer glühwein op had dan verstandig was en dat ik erg blij was dat ik een  badjas bij me had. Na een hele dag op de piste is er niks fijner dan je skikleding uittrekken en je in een heerlijke, zachte  fleece badjas te hullen.

leuke badjassen

Goed, misschien is er één ding beter: als je hotelkamer een ingebouwde sauna heeft, want dan kun je beter een  katoenen badjas gebruiken. Dat is natuurlijk wel een beetje een droomscenario, want een skivakantie is vaak al duur genoeg! Een fleece badjas is gelukkig best goedkoop, gemakkelijk mee te nemen en voelt geweldig aan na een drukke dag. Voor mij is dat dus de absolute winnaar als we het hebben over wintersportkleding. Ja, goede skikleding is ook leuk, maar een fijne badjas – dat is pas echt onmisbaar!

badjas dames teddy

  1. capuchon badjas dames teddy
    Badjas dames teddy
    € 69,99

Leuke badjassen om mee te nemen

Als het gaat om een vakantie-badjas, ben ik best praktisch ingesteld. Mijn eerste criterium is altijd dat de badjas gemakkelijk in de koffer gaat. Fleece is wat dunner (en veel lichter) dan katoen, waardoor je het kleiner op kunt vouwen. Doordat er veel lucht in fleece zit, kun je een fleece badjas goed oprollen of in een vacuüm-zak stoppen. Je badjas neemt zo maar weinig ruimte in en voegt aan gewicht ook niet veel toe. Een lange kan ook hemels zijn om te dragen na een dagje skiën, maar zie die maar eens in je koffer te proppen!

Badjas zwart

We hebben in onze catalogus een heleboel verschillende soorten fleece badjassen, die vooral in kleur en patroon verschillen. Het fijne aan een is dat je hem alleen privé draagt en het dus niet zoveel uitmaakt hoe hij eruit ziet. Je kunt zelf de ochtendjas kiezen die je mooi vindt, zonder na te denken wat andere mensen ervan vinden. Wil je erbij lopen als een levende teddybeer, of liever als een rijke dame of heer? Alles kan! We hebben badjassen met kleurrijke bloemenpatronen, badjassen in neutrale, effen kleuren en alles ertussenin.

Stiekem lijkt het me best leuk om nog eens te gaan skiën, nu ik dit allemaal heb geschreven. De winter van 2020-2021 zal misschien niet het beste moment zijn, maar niets houdt me tegen om alvast wat te dromen over de winter van volgend jaar!

Groetjes

SAS