Who wore it better: Uniseks badjassen

 Uniseks badjassen

Hoewel we ook wel echt  damesbadjassen en  herenbadjassen hebben, zijn veel van onze  badjassen eigenlijk uniseks. Vooral bij basic badjassen maakt het echt niet uit of ze door een man of een vrouw gedragen worden. De vraag is dan natuurlijk: who wears them better: uniseks badjassen.

Velours badjas met kroon + naam borduring

  1. Velours badjas met kroon + naam borduring
    nieuw
    Velours badjas met kroon + naam borduring
    € 79,50

Hoe zitten uniseks badjassen?

Soms krijg ik wel eens de vraag of  uniseks badjassen wel lekker zitten. Ze zijn gemaakt voor dames en heren, dus sommige klanten vragen zich af of ze dan wel goed om je lichaam vallen. Daarin kan ik je alvast geruststellen: zolang je de juiste maat kiest, mag je ervan uitgaan dat de badjas prima zit. De ceintuur helpt daar natuurlijk ook bij, om de badjas strakker of losser om je taille te kunnen doen.

Een ding waar je wel rekening mee moet houden, is de lengte van de badjas. Uniseks badjassen zitten bij vrouwen (en korte mannen) meestal tot op hun kuiten. Mocht je een grote maat hebben, maar niet zo lang zijn, dan kan het handiger zijn om een kort model te kiezen, in plaats van een uniseks badjas.

Badjas fleece unisex – 8 kleuren

  1. Badjas fleece unisex – 6 kleuren
    Badjas fleece unisex – 8 kleuren
    € 37,50

Welke badjas staat jou goed?

De vraag ‘who wore it better’ gaat bij uniseks badjassen natuurlijk vooral om het kiezen van de juiste maat en een kleur die bij je past. Als je de maat kiest die je normaal voor confectiekleding hebt, dan zit je eigenlijk altijd wel goed. Sommige badjassen vallen wat kleiner. Dat zetten we er dan altijd bij in de beschrijving, dus lees die voor de zekerheid even door voor je bestelt.

Bij de kleur kun je natuurlijk afgaan op je lievelingskleur. Een  badjas draag je immers meestal thuis, dus wat jij er zelf van vindt, is het belangrijkste. Mocht je hem naar de sauna willen dragen, dan is een neutrale kleur vaak wel een goede keuze. Verder kun je ook kijken naar de ondertonen in je huid, haar en ogen. Als die koel zijn, dan staan koele kleuren zoals blauw en grijs je meestal beter. Heb je warme ondertonen, dan kun je het beste kiezen voor warme kleuren, zoals bruin of rood.

Witte badjas fleece - unisex

  1. witte badjassen fleece unisex
    Favoriet
    Witte badjas fleece - unisex
    € 37,50

Matchen met je partner!

Het dragen van een badjas is natuurlijk niet echt een wedstrijdje. Het kan juist heel leuk zijn om te matchen met je partner. Zo kun je elkaar in de sauna makkelijk terugvinden, haha. Vind je matchende badjassen wel heel erg ANWB-stel-achtig? Dan kun je allebei voor een andere kleur kiezen, maar hetzelfde model. Zo pas je alsnog bij elkaar, maar heb je wel allebei duidelijk je eigen badjas.

Een andere leuke tip als je dezelfde badjas als je partner koopt: laat allebei je naam borduren om de badjassen gemakkelijk uit elkaar te kunnen houden.

Groetjes!

SAS