In welke badjas ben ik nog sexy?

28-03-2019 12:04

Veel mensen voelen zich op een bepaald punt in hun leven niet meer zo sexy. Bijvoorbeeld wanneer ze wat ouder zijn geworden, of net een baby hebben gehad. Of gewoon, omdat ze niet zo lekker in hun vel zitten na een stressvolle periode. Zit jij in deze situatie? Dan heb je misschien zin om heerlijk weg te kruipen in een comfortabele badjas. Niet het meest kledingstuk, zou je denken. Toch zijn er heel wat badjassen in onze webshop verkrijgbaar waarin jij weer net zo kan stralen als voorheen! Vraag je je af in welke badjas jij nog sexy bent? Lees dan snel verder!

Straal zelfverzekerdheid uit

Weet je wat misschien nog wel de meest sexy eigenschap is? Wanneer iemand zelfverzekerdheid uitstraalt. Ongeacht je looks, geslacht, je leeftijd of gewicht kun je bijzonder sexy zijn wanneer je laat zien dat je zeker bent van je zaak. Schoonheid bestaat immers in alle denkbare soorten, maten en kleuren (net als onze badjassen). Toch kan het een hele opgave zijn om zelfverzekerd over te komen wanneer je je niet meer zo mooi voelt. Een fraaie badjas kan in deze gevallen uitkomst bieden. Kies dan wel voor een exemplaar dat jouw lichaam, huidtype en haarkleur complimenteert.

Misschien vraag je je nu af: waarom zou ik me sexy moeten voelen in een badjas? Die draag ik toch alleen maar binnenshuis? En dat klopt: over het algemeen worden badjassen vooral thuis (en in de sauna!) gedragen. Je wordt dus niet altijd door anderen gezien wanneer je een badjas draagt. En dat is gelijk een van de meest gemaakte denkfouten: je hoeft namelijk helemaal niet sexy te zijn voor een ander. Het gaat erom dat je jezelf mooi en goed voelt. Als je jezelf sexy en aantrekkelijk kunt voelen, ga je dat uiteindelijk ook uitstralen.

Welke badjas is geschikt voor mij?

In principe kun je in elke badjas sexy zijn. Om je echt heerlijk comfortabel en aantrekkelijk te voelen raden wij echter een badjas met satijn aan. Voor dames zijn de kortere badjassen van de merken Endless Mae en Melli Mello erg sexy. Het materiaal valt soepel om je lichaam en omarmt elke curve. Daarnaast vrolijken de mooie kleuren van deze badjassen je ook nog eens helemaal op. Ook heren hebben voldoende keuze op het gebied van badjassen: een kwaliteitsexemplaar van Vandyck, Paul Hopkins of Fynn Collection doet het altijd goed. Je moet je namelijk niet alleen sexy voelen, maar ook heerlijk tot rust komen in het luxueuze materiaal.

Verder is het bewezen dat mensen die iets roods dragen als aantrekkelijker worden gezien. Een badjas in een rode kleur is dus zeker geen slecht idee! Werp zo nu en dan vooral eens een blik in de spiegel om je eigen schoonheid te aanschouwen! Wil je je helemaal op je mooist voelen? Draag je (katoenen) badjas dan na een heerlijk warm bad of een stomend hete douche. Spuit een vleugje van je favoriete parfum of aftershave op en je bent er helemaal klaar voor om jouw badjas te rocken op de meest sexy manier ooit!