Wat staat er op jouw badjas?

02-10-2018 14:47

Badjassen kunnen vaak met een tekst geborduurd worden. Meestal kiezen mensen voor hun naam, initialen of voor het logo van een bedrijf, als ze hun badjas laten versieren. Niet onlogisch, maar misschien ook wel een beetje voorspelbaar of saai. Soms is het veel leuker om een creatievere tekst op je badjas te hebben staan. Aangezien je bij Badjasparadijs zelf je tekst mag invullen om te laten borduren, kun je alle kanten op. Wij hebben in ieder geval wat leuke inspiratie voor je.

Grappige badjassen, omdat lachen ook ontspannend werk

Grappige badjassen, omdat lachen ook ontspannend werkt

Badjassen worden meestal geborduurd op de borst of op de rug. Sommige technieken, zoals badjassen bedrukken, worden ook op de mouwen gebruikt. Dit zorgt ervoor dat er vaak maak beperkte ruimte is voor een tekst. In onze catalogus zie je bijvoorbeeld dat je voor een borst-borduring 14 karakters en voor een rug-borduring 20 karakters mag gebruiken. Een grappige tekst die je op een badjas geborduurd wil zien, moet dus kort en pakkend zijn.

Het is natuurlijk ook leuk als de tekst aansluit op het moment waarop je je badjas draagt. Gebruik je die vooral als ochtendjas in het weekend? Dan kan bijvoorbeeld ‘Zondag!’ een leuke tekst zijn. Heb jij ‘s ochtends nog niet genoeg energie voor zo’n optimistisch uitroepteken? Kies dan iets droogs als ‘Eerst Koffie’ of zelfs een emoticon zoals ‘=.=”’. Een flauw woordgrapje doet het vaak ook goed. Wat dacht je van ‘‘Bad’ hair day’, op een badjas met capuchon?

Als je zelf even geen inspiratie hebt, kun je ook gewoon door ons assortiment scrollen. Badjassen met grappige teksten zijn namelijk ook standaard in onze winkel te vinden. Kijk bijvoorbeeld maar naar onze ochtendjas met de tekst: “Weet je wat leuk is in de ochtend? Mij met rust laten.” Verder zijn er ook genoeg badjassen met een leuk patroontje of grappige plaatjes.

Wees een echte ontwerper!

Wees een echte ontwerper!

Het kiezen van een leuke tekst is natuurlijk stap één, maar bij ons kun je je badjas nog veel verder customizen. Je kan bijvoorbeeld zelf de kleur van je badjas, de kleur van je borduring en het lettertype kiezen waarin je iets geborduurd wil hebben. Zo is het gemakkelijk nog meer humor toe te voegen. Een tekst als ‘Ga weg’ ziet er veel grappiger uit in zwierige roze letters. Of kies voor een lekker sportieve bedrukte badjas met een tekst als ‘Lekker uitslapen’ of ‘bankhanger’.

Een badjas met een grappige tekst is trouwens niet alleen leuk voor jezelf, maar ook een goed cadeau voor een vriend of vriendin. Zoek een badjas uit met een kleur of model die past bij jouw vriend of vriendin en ga los in het verzinnen van flauwe grappen om erop te zetten. Kom je er niet uit? Een bijnaam is natuurlijk ook leuk om te borduren op een badjas. Zo maak je een persoonlijke badjas nog net wat persoonlijker. Ik weet in ieder geval zeker dat zo’n cadeau gewaardeerd wordt, al is het maar omdat badjassen gewoon heel fijne kledingstukken zijn om te dragen.