Wat is dat toch met mannen in badjassen tijdens carnaval?

19-08-2018 16:08
Wat is dat toch met mannen in badjassen tijdens carnaval?

Misschien speelt datzelfde gemak de volgende dag ook mee. Met een flinke kater heeft hij misschien geen zin meer om een ingewikkeld kostuum aan te trekken. Hij kan nog even wat langer blijven liggen, badjas weer aan en gaan! Een badjas is ook optimaal ontspannend, en tijdens de carnaval is het best handig om lekker ontspannen te zijn, laat alles lekker over je heen komen en genieten maar. Hoewel een goede carnaval er uiteindelijk vanzelf wel voor zorgt dat je helemaal ontspannen bent.

Bekende badjassen voor carnaval

Bekende badjassen voor carnaval

Het is ook niet ondenkbaar dat mannen daadwerkelijk over hun outfit hebben nagedacht en dat de badjas er gewoon bij hoort. Denk bijvoorbeeld eens aan de grootste playboy die ooit geleefd heeft. Hugh Hefner had alles wat een man wilde, dus waarom zouden mannen hem niet willen zijn? Met carnaval is het de uitgelezen kans om eens in de schoenen van Hugh Hefner te stappen. Met zijn spraakmakende badjas voor mannen is het heel herkenbaar wie hij voor moet stellen, en als hij een paar vrouwen zo gek krijgt om mee te gaan als playboy bunny's heeft deze man het nog niet zo heel gek voor elkaar tijdens het jaarlijkse feest der zotten.

Maar ook wanneer een man verkleed wil gaan als (bekende) bokser is het dragen van een badjas zo gek nog niet. Veel boksers dragen net voor de wedstrijd een dunne badjas om zich warm te houden voordat de strijd begint. Ook tijdens de koude maand waarin carnaval plaatsvindt, is het dan niet gek om dit te dragen als outfit.

Funky badjas rood champ

Maar ook voor de man die een stoere outfit wil en tegelijk het gemak en comfort van een badjas wil ervaren is er een mooi kostuum te bedenken. Namelijk dat van een Jedi uit Star Wars. Het lange gewaad van de Jedi zou net zo goed een heerlijke badjas kunnen zijn. De eenvoudige onderkleding is ook niet moeilijk bij elkaar te zoeken en zo hebben ze toch een mooie outfit voor carnaval.  Sommige mensen trekken tijdens de carnaval alles uit de kast om er op hun mooist uit te zien. Ze zijn maanden van tevoren bezig met de voorbereiding en hebben alles tot in de puntjes voor elkaar. Er zijn zelfs mensen die helemaal zelf hun outfit maken. Dan heb je nog de mensen die op het laatste moment bedenken dat het wel leuk is om verkleed te gaan, die liever feesten met een gemakkelijke outfit waar ze zich volledig ontspannen en op hun gemak in voelen. Voor die mensen is een fijne heren badjas de ideale oplossing!

Gezellig dat je er bent! Welkom in hét badjas paradijs!