Wat draag jij op dierendag? Een badjas met dierenprint natuurlijk!

04-10-2018 13:31

Rond 1927 is dierendag geïntroduceerd, een dag speciaal voor dieren. Het is misschien onder de populaire feestdagen in Nederland een ondergeschoven kindje. Echter voor échte dierenliefhebbers is het een uitgelezen kans om hun trouwe viervoeter, schattige schootpoes of willekeurig huisdier te verwennen. Waar de één een extra dentastick geeft als lekkernij pakt de ander groots uit met strikken in de vacht en/of aanschaf van nieuw speelgoed.

Online shoppen bij badjasparadijs.nl is een feestje en als dé online aanbieder in badjassen doen wij overal aan mee, dus ook aan dierendag. Wij hebben speciaal voor jou, uit onze rijke collectie kinderbadjassen, dames badjassen & heren badjassen, alle badjassen met dierenprints op een rij gezet!

Hondenpootjes

#Hondenpootjes

Houd niet alleen jij, maar ook je dochter van honden? Op badjasparadijs.nl hebben wij een pastel/zalm roze badjas model als dames badjas & meiden badjas. Waanzinnig gave print met hondenpootjes maken jou dierendag compleet!

Zebraprint

#Zebraprint

Een zebraprint is zwart/wit en vooral stijlvol. De strakke print geven je ontspannende momenten allure. En het is onvermijdelijk in een sjieke zebra badjas dat niet alleen je huisdieren op 4 oktober maar ook je partner gaat kwispelen als hij thuiskomt;-). Leverbaar voor moeder & kind.

Panterprint

#Panterprint

Een panter is meer dan alleen een gaaf roofdier. De panterprint is het misschien wel het boegbeeld van alle dierenprints. Supergaaf & tijdloos. Welke modestijl je ook hebt, overal kan een panterprint. Voor de kattenliefhebbers onder ons: hijs je in een trendy badjas met panterprint en wees op 4 oktober de verwenqueen van jouw eigen kattenkroost! Leverbaar voor moeder & kind.

Tijgerprint

#Tijgerprint

Als je nou écht een statement wil maken als dierenliefhebber op dierendag  ga dan voor een badjas met tijgerprint. Hé tijger! Best leuk om te horen als je partner thuiskomt. Beter dan.. hé schildpad, hoe was je dag? Dat is natuurlijk gekheid. Tijgers stralen kracht uit en de print is spannend. En als je kinderen hebt.. onze kinderbadjas met tijgerprint lijkt vrijwel identiek op de vacht van Tijgetje, uit de bekende Winnie de Pooh serie. Hoe leuk is dat?

Koeienprint

#Koeienprint

Nee, hij lijkt er niet alleen op, het is hem ook: de Ik hou van Holland badjas met koeienprint. Doe jij jezelf op dierendag deze gave koeien badjas cadeau . Waanzinnig gaaf & morgen in huis. En wil jouw kind ‘dezelfde als mama? Ook dit model hebben we voor moeder & kind!

 Verwen jezelf, je kind & niet te vergeten je huisdier op een dag als vandaag!