Waarom je écht een badjas van wafelstof nodig hebt

02-11-2018 11:28

Wie kent ze niet: die mooie, zachte badjassen van wafelkatoen die je ook wel in de wat luxere sauna’s en hotels aantreft. Een dergelijke badjas voelt heerlijk aan op je huid en is ook nog eens mooi om te zien. Hij staat voor ontspanning maar is tegelijkertijd een tikkeltje chique. Daarnaast kent wafelkatoen meerdere voordelen. We vertellen je graag welke dit zijn en waarom je écht een badjas van wafelstof nodig hebt.

Met een badjas van wafelstof. Je kunt er álle kanten mee op

Je kunt er álle kanten mee op

Met een badjas van wafelstof kun je echt álle kanten op. Deze badjas heeft een zeer hoog absorptievermogen. Vocht en zweet worden probleemloos opgenomen door een badjas van wafelkatoen. Daardoor is hij niet alleen geschikt als saunabadjas, maar ook om te dragen wanneer je ligt te chillen aan de rand van het zwembad terwijl je van een veel te dure cocktail nipt. Of wanneer je langs de kustlijn schrijdt op het hagelwitte strand van je favoriete vakantiebestemming. En natuurlijk mag je deze badjas thuis dragen. Gewoon, omdat het kan. En om je de koning te rijk te voelen.

Je kunt ‘m laten personaliseren. Badjas van wafelstof

Je kunt ‘m laten personaliseren

Bij ons kun je een badjas van wafelstof ook nog eens laten personaliseren. Met de grootste zorg wordt jouw naam op een badjas naar keuze geborduurd. Je bepaalt zelf het lettertype en de kleur van de letters. Liever niet je naam op je badjas? Dan kun je ook voor je initialen gaan. Staat lekker deftig. Als dat ook niets voor je is, kun je altijd nog kiezen om een grappige tekst of je bedrijfslogo op de badjas te laten borduren.

Een badjas van wafelkatoen weegt (nagenoeg) niks

Een badjas van wafelkatoen weegt (nagenoeg) niks

Er is geen badjas die zó ontzettend licht draagt als een badjas van wafelkatoen. Wafelstof weegt namelijk helemaal niets. Oké, dat is niet helemaal waar, hij weegt natuurlijk wel iets, maar veel is het niet. Ook kun je ‘m heel klein opvouwen: handig voor als hij in je overvolle koffer gepropt moet worden wanneer je op reis gaat! Juist doordat hij zo licht en luchtig is, kun je hem zelfs in de sauna dragen. Of op een zonnig strand. Doe er je voordeel mee!

Een badjas in wafelstof is is verkrijgbaar in alle kleuren & maten

Hij is verkrijgbaar in alle kleuren & maten

Een badjas in wafelstof zie je vaak in het wit. Bij Badjasparadijs vind je ze van maat S tot en met maat 2XL echter in meerdere kleuren: wit, antraciet, petrol, taupe, marineblauw en kobaltblauw. Maar we stoppen niet bij maat 2XL. Heb je een maat ergens tussen 2XL en 10XL? Dan hebben we voor jou een klassieke, witte badjas van wafelstof voor je in de aanbieding. We gunnen iedereen namelijk dat lichte comfort van wafelkatoen!

Bij ons vind je de allerbeste badjassen van wafelkatoen

Bij ons vind je de allerbeste badjassen van wafelkatoen

Ben je nu toevallig op zoek naar zo’n geweldig exemplaar van wafelkatoen? Dan ben je hier aan het juiste adres. De badjassen van wafelstof die wij verkopen voldoen namelijk aan de allerhoogste kwaliteitseisen. Ze zijn niet alleen gemaakt van hoogwaardig katoen, maar ook nog op zorgvuldige manier geweven. Want ook dat bepaalt een groot deel van de kwaliteit van een badjas. Bij ons heb je daar geen omkijken naar: zolang je ‘m niet heter wast dan op 40 graden en niet op hoge temperaturen droogt blijft jouw wafelstof badjas nog een lange tijd mooi en comfortabel!