Waarom iedere vrouw meer dan één badjas nodig heeft

22-08-2018 17:14

Maar het is geen badjas waarvan u wilt dat andere hem zien. Daarom is het handig om meerdere badjassen in uw bezit te hebben. En het is ook handig om die tweede badjas in de buurt te hebben. Stel voor dat u lekker in je oude vertrouwde badjas door het huis loopt en iemand belt aan. Tijd om je  kleding aan te trekken heb je dan niet, maar je kunt wel even snel in een wat mooiere dames badjas schieten.

Back-up badjas kopen bij Badjasparadijs.nl

Back-up badjas

Badjassen moeten eens in de zoveel tijd ook wel gewassen worden. Wanneer je een badjas hebt die niet in de droger kan, of je bent niet in het bezit van een droger kan het soms een tijdje duren voordat de badjas weer droog is. Het is dan ook heel prettig als je een andere badjas achter de hand hebt. Want je moet er toch niet aan denken om een dag zonder badjas te moeten doen?

Ook wanneer je bijvoorbeeld naar de sauna gaat is het prettig om een mooie of nette badjas achter de hand te hebben. Als je er graag leuk en verzorgd bij loopt is het natuurlijk wel zo prettig als je ook een mooie badjas hebt waar je in gezien mag worden. Ja, zelfs in de sauna zullen mensen daar naar kijken en kun je misschien niet aan komen met een oude badjas.

En wat als je een partner hebt maar je woont nog niet samen? Dan zul je vast ook wel eens bij de ander overnachten en ook bij jouw partner is het fijn om badjas te hebben. Gezellig samen op de bank, allebei in badjas een heerlijk weekend samen!

Verwen jouw gasten met een badjas

Verwen jouw gasten

Ben je iemand die vaak gasten over de vloer heeft die ook wel eens blijven overnachten? Ook daarvoor is het handig om een extra dames- of heren badjas in huis te hebben. Dat zullen jouw gasten zeker weten te waarderen. Het is vaak zo dat mensen voor een overnachting geen eigen badjas meenemen, het is wel fijn als die dan alsnog beschikbaar is.

Kortom, er zijn veel verschillende redenen bedenken om één of meerdere badjassen in huis te hebben, niet alleen omdat het handig is, maar ook omdat het wel heel fijn is om een keuze te hebben in verschillende badjassen. We dragen immers ook niet altijd dezelfde kleding!

Gezellig dat je er bent! Welkom in hét badjas paradijs!