Vijf plekken waar een badjas echt van pas komt

14-08-2018 15:30

Sauna badjas - een dagje lekker naar de sauna

Sauna

Maar er zijn ook andere plekken waar een badjas van pas kan komen. Bijvoorbeeld wanneer je een dagje lekker naar de sauna gaat. Een sauna-badjas is dan echt onmisbaar. In de sauna gaat je toch bloot of in badkleding zitten, maar dat wil niet zeggen dat je buiten het sauna hok ook zo rond moet lopen. Het is fijn om buiten de sauna je lichaam te kunnen bedekken en uiteraard de warmte een beetje vast te houden. En je zit waarschijnlijk net iets lekkerder in de sauna wanneer u weet dat jouw oude vertrouwde badjas buiten aan een haak op je zit te wachten. Natuurlijk zou je erop kunnen vertrouwen dat er bij de sauna zelf badjassen beschikbaar zijn. En daar kunt je vanzelfsprekend ook gebruik van maken, maar is het niet veel fijner om je eigen badjas mee te nemen?

Wellness - Ook wanneer je naar een wellness resort gaat is jouw badjas onmisbaar

Wellness

Ook wanneer je naar een wellness resort gaat is jouw badjas onmisbaar. Deze resorts zijn er om volledig te ontspannen, en dat gaat beter in een badjas dan wanneer je de hele dag in uw spijkerbroek of andere dagelijkse kleding rondloopt. Je hoeft behalve jouw badjas en schoon ondergoed eigenlijk niets anders in jouw koffer te stoppen!

Strand & zwembad badjas - Badjasparadijs.nl

Strand & zwembad

Ga je wel eens naar het strand of het zwembad? Het klinkt misschien een beetje ongewoon, maar het is ook fijn om dan een zomer-badjas bij je te hebben. Wanneer je jezelf aan het strand om wilt kleden heb je met een badjas toch net wat meer privacy. Als je in het zwembad genoeg hebt gezwommen maar degene met wie je bent wil nog graag een paar baantjes wil zwemmen, is het ook heerlijk om in je warme badjas te wachten.

Vakantie - op vakantie is een badjas onmisbaar

Vakantie

Ook op vakantie is een badjas onmisbaar. Vakantie is immers om te ontspannen, en hoe kan dat nou beter dan met je eigen badjas? Misschien is jouw huisje of hotelkamer wat in het zicht, dan is het prettig als je even snel een badjas aan kunt schieten.

Ziekenhuis

Misschien een minder leuke gelegenheid, maar wel een waar het extra prettig is als je jouw eigen badjas bij hebt. Wanneer je één of een paar nachten in het ziekenhuis moet verblijven heb je met jouw eigen badjas toch iets vertrouwds mee en kun je jezelf bedekken wanneer je liever niet in je pyjama rond wil lopen. Een badjas staat voor ontspanning, en de plekken waar je echt ontspannen zou willen zijn, zijn de plekken waar de badjas echt van pas komt!

Gezellig dat je er bent!