4 vakantiebestemmingen waar je badjas écht mee naartoe moet!

05-11-2018 11:45

Misschien denk je er niet direct bij na, maar een badjas is echt een item dat goed van pas kan komen wanneer je op vakantie gaat. Oké, misschien niet wanneer je met niets dan een backpack op je rug van huis vertrekt om de bergen in een koud land te gaan bestijgen. Maar wanneer je in een hotel verblijft kun je twee dingen doen. Of je vertrouwt blindelings op de kwaliteit van de hotelbadjas, als die al aanwezig is, óf je neemt je eigen badjas mee. Wij raden de tweede optie aan. Daarom brengen we je deze 4 vakantiebestemmingen waar je badjas écht mee naartoe moet!

Naar de camping met je badjas

Naar de camping

We hadden het over hotels, maar eigenlijk mag je badjas ook op de camping niet ontbreken. Of je nu naar zo’n luxe camping in Zuid-Frankrijk gaat of je tentje opzet op de camping in Zeeland: je badjas komt zeker van pas. ’s Avonds bij het kampvuur bijvoorbeeld, als het wat frisser is. Of wanneer je ’s nachts van je tentje naar de openbare toiletten loopt. Vergeet dus niet een lekkere badjas van fleece in te pakken voor je naar de camping vertrekt.

Op strandvakantie met je badjas

Op strandvakantie

Een badjas dragen op een warm strand? Ja! Waarom niet? Als je badjas van het juiste materiaal gemaakt is, kun je hem prima bij warmere temperaturen dragen. Een badjas van wafelkatoen is lichtgewicht, luchtdoorlatend en absorbeert overtollig zweet en vocht. Een badjas van bamboe katoen beschermt ook nog eens tegen de schadelijke UV-straling van de zon, dus doe er je voordeel mee. Als je snel even een ijsje gaat scoren en je wilt dat niet in je zwembroek of bikini doen, schiet je even snel in je badjas. Probleem opgelost!

In het hotel met je badjas

In het hotel

Ook in het hotel is je badjas onmisbaar. Niet elk hotel biedt tegenwoordig een luxueuze badjas aan. Hangt er wel eentje in je hotelkamer? Dan is het maar afwachten hoe de kwaliteit is. Van je eigen badjas weet je tenminste wat je eraan hebt, dus inpakken die handel. Na een lange dag van activiteiten plof jij op dat zachte hotelbed neer in je badjas om nog even televisie te kijken. En als je echt lef hebt, verschijn je er ’s ochtends mee bij het ontbijtbuffet. Met de badjassen die wij in ons assortiment hebben kun je je gerust vertonen in gezelschap!

Naar het vakantiepark met je badjas

Naar het vakantiepark

Ben je een liefhebber van vakantieparken? Dan kun je je voorstellen dat je verblijf daar nóg aangenamer wordt wanneer je een heerlijke, comfortabele badjas tot je beschikking hebt. De huisjes op dergelijke parken zijn als een tweede thuis: van alle gemakken voorzien. Dus wat is er beter om ’s ochtends in je badjas rond te lopen en een eitje te bakken? Zo start je je dag op een wel heel goede manier op, en heb je voldoende energie voor een dagje spetteren in het zwembad. Ook daar komt een katoenen badjas goed van pas! Na een frisse duik in het water droog je weer helemaal op in een badjas van 100% katoen.