Tropische badjassen voor de winter

27-10-2018 10:09

Het begint winter en koud te worden en ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik verlang nu alweer terug naar de zomer. Lekker op vakantie naar een warm land, een mooie stad, rustige natuur… heerlijk. Ik zou wel willen dat dat het hele jaar door kon duren. Gelukkig zijn er wel manieren om die exotische stedentripjes wat dichter bij huis te halen, door buitenlandse gerechten te eten, de verwarming wat hoger te zetten of door je kleren erop aan te passen. Een van mijn favoriete manieren om het buitenland in huis te halen, zijn de badjassen van Desigual.

Een lekkere vakantie in je eigen kledingkast

Een lekkere vakantie in je eigen kledingkast

Veel mensen houden vooral van warme vakantiebestemmingen aan zee. Logisch ook, de hele dag lekker in de zon liggen en ‘s avonds gezellig uitgaan met vrienden of uitgebreid uit eten gaan, is een van de beste manieren om te ontspannen. Om dat gevoel in de winter een beetje vast te houden, zijn de badjassen van Desigual ideaal. Dit merk is opgericht op Ibiza en heeft zijn hoofdkantoor tegenwoordig in Barcelona. Niet alleen de herkomst van deze badjassen is mediterraan, maar ook in het ontwerp kun je goed zien in welke omgeving ze gemaakt zijn.

De badjassen van Desigual onderscheiden zich door hun gezellige, tropische kleuren en vrolijke motiefjes. Dit zijn dus zeker niet de standaard witte of blauwe badjassen die bijna iedereen heeft. Voor meiden die graag een beetje opvallen is Desigual een geweldig merk om te dragen. De meeste badjassen van Desigual zijn kort en hebben verschillende kleuren, felle kleuren maar ook pastelkleuren. Ze zijn super vrouwelijk en staan iedereen goed.

Waan jezelf in Barcelona

Waan jezelf in Barcelona

Barcelona staat natuurlijk niet alleen bekend om het lekkere weer en het strand, maar ook om de bijzondere architectuur. De meest bekende en opvallende gebouwen van Barcelona zijn ontworpen door Antoni Gaudi, die bekend staat om zijn organische vormen en flinke gebruik van kleuren en mozaïek. Wat heeft dit met badjassen te maken? Zelf vind ik de badjassen van Desigual altijd heel erg lijken op de ontwerpen van Gaudi, doordat ook deze patronen lijken op mozaïeken. Desigual badjassen zijn dus niet alleen tropisch, maar doen ook op andere manieren denken aan die favoriete vakantiebestemming van zoveel mensen.

Minivakantie in je eigen huis

Minivakantie in je eigen huis

Mocht je dus echt een keer toe zijn aan vakantie, maar geen tijd of geld hebben om echt weg te gaan, dan is een lekkere badjas van Desigual een prima optie. Neem de tijd om paella of een ander typisch mediterraans gerecht te maken, zet een gezellig muziekje op en trek deze mooie tropische badjas aan. Ook een leuk idee voor een feestje in de winter. Enne, mocht het nu toch te koud zijn met alleen een korte badjas, dan is er natuurlijk niks op tegen om een leuke pyjamabroek erbij aan te trekken. Uiteindelijk zijn we helaas toch gewoon in Nederland.