Sportieve badjassen

19-07-2018 15:08

Bij het woord ‘badjas’ denken de meeste mensen waarschijnlijk vooral aan ontspanning. De meeste ochtendjas-momenten hebben ook wel een ontspannen sfeer. Toch zijn er ook actieve momenten om een sportieve badjas te dragen. Wat dacht je van voor of na een zwemwedstrijd? Of bij een bokswedstrijd? Op zulke sportieve momenten is het ook wel fijn als je badjas er een beetje sportief uitziet. Gelukkig weten wij precies wat je daarvoor nodig hebt.

Sportieve badjassen met naam

Sportieve badjassen met naam

Een makkelijke manier om je badjas er wat sportiever uit te laten zien is door je naam erop te zetten. Natuurlijk moet je dan niet voor een klassieke badjas met naam geborduurd gaan, maar je naam met lekkere dikke letters erop laten printen. Een felgekleurde of juist zwarte badjas met bedrukking heeft meteen een uitstraling alsof jij weet waar je mee bezig bent. Bij Badjasparadijs.nl kun je badjassen van Badrock laten bedrukken met witte letters op de mouwen of rug. Het is natuurlijk helemaal stoer als je hele zwem- of waterpolo-team in dezelfde badjassen loopt. Je zou het logo van het team op de rug en de naam van de speler op de mouw kunnen laten drukken.

Het kan zijn dat je, na een blik in onze catalogus, wat teleurgesteld bent in ons aanbod bedrukte badjassen. Het klopt dat we hier relatief weinig standaard opties voor hebben, met de nadruk op ‘standaard’. We hebben namelijk de techniek in huis om alles te maken wat je wilt. Voor het drukken van een logo, of als je je naam op een korte badjas wilt (om het extra sportief te maken), kun je altijd even contact met ons opnemen. We laten je graag weten wat de mogelijkheden zijn. Wil je toch borduren in plaats van printen? Kies dan bijvoorbeeld voor ons All-Star lettertype in een felle kleur.

Badjas met rits

Badjas met rits

Een badjas met rits ziet er ook al snel wat sportiever uit dan een omslag-badjas. De rits geeft de badjas een onverwacht design, waardoor mensen het niet meer meteen associëren met luie ochtenden of sauna-dagjes. Een badjas met rits is ook handiger om in te bewegen, aangezien hij niet snel openvalt. Natuurlijk kun je ook hier je naam op laten zetten, zodat iedereen weet dat het jouw badjas is. Kies een badjas met rits en capuchon voor extra detail.

Badjas met grappige print

Badjas met grappige print

Een hele andere optie is natuurlijk gewoon een badjas te kiezen met een grappige (sportieve) print. Voor kinderen hebben we bijvoorbeeld de badjassen met voetbalprint, maar ook voor volwassenen hebben we leuke opties. Kijk bijvoorbeeld naar onze superman of batman heren badjassen – die ook prima door dames gedragen kunnen worden! De badjassen van Desigual of Aegean Apparel zijn misschien niet heel sportief, maar wel lekker vrolijk. Ook een prima optie als je op zoek bent naar een leuke badjas voor na het sporten. En mocht je nu echt wild willen gaan, hebben we altijd nog badjassen met leuke dierenprints.