Probeer eens een badjas met satijn!

12-06-2018 13:45

Er is geen stof die meer luxe en weelde uitstraalt dan satijn. In onze webwinkel vind je een mooie selectie van badjassen waarin satijn verwerkt is. Badjassen met satijn benadrukken je vrouwelijkheid en geven je een heerlijk, luxueus gevoel. Nog niet overtuigd? Lees dan snel verder om te ontdekken waarom jij een badjas met satijn nodig hebt!

Voel je sexy in een badjas met satijn - Badjasparadijs.nl

Voel je sexy in een badjas met satijn

Satijn wordt vaak in één adem genoemd met het woord sexy. Want dat is precies hoe je je in een badjas met satijn voelt. De dunne stof benadrukt je vrouwelijke vormen. Zo accentueert deze getailleerde Nonnasol badjas je taille op een schitterende manier. Het polkadot patroon van deze met satijn afgezette Carmen badjas doet burlesque aan en geeft je de vampy uitstraling van een flamencodanseres. Staat er een romantisch avondje binnenshuis gepland met je partner? Dan gooi je zeker hoge ogen in een badjas met satijn!

Je bent snel klaar voor een zinderende avond

Staat er last-minute een spannende date op de planning? Geen zorgen. Jij bent binnen no-time klaar. Alles wat je nodig hebt is een dames badjas met satijn. En rode lipstick. En misschien een paar high heels.

Ze zijn gemaakt voor comfort én stijl - Badjas van Desigual

Ze zijn gemaakt voor comfort én stijl

Vroeger zaten badjassen met satijn niet heel lekker. Vaak hadden ze een vreemde pasvorm en liet de stof te wensen over. Tegenwoordig is de kwaliteit van badjassen met satijn een stuk beter. Deze badjas van Desigual is aan de buitenkant van satijn gemaakt. De binnenkant is echter gemaakt van sneldrogend katoen. Dat voelt aangenaam op je huid en maakt de badjas ook geschikt voor een bezoekje aan de sauna. Combineer het beste van twee werelden: profiteer van het zachte comfort van katoen en rock tegelijkertijd de stylish look van satijn.

Een badjas met satijn geeft je een mysterieuze uitstraling

Niet voor niets dragen veel sexy verleidsters in Hollywoodfilms een satijnen jurkje of kamerjas. Het geeft je een mysterieuze, beminnelijke uitstraling. Je partner zal zijn ogen maar nauwelijks van je af kunnen houden. Een badjas met satijn geeft je iets statigs en geheimzinnigs. In een badjas met satijn loop je niet: nee, je schríjdt!

Een badjas met satijn geeft je zelfvertrouwen een boost!

Een badjas met satijn geeft je zelfvertrouwen een boost!

Nee, dat is geen grap. We zijn bloedserieus: een badjas waarin satijn verwerkt is geeft je zelfvertrouwen een enorme boost. Je benadrukt de mooie vormen van je lichaam, terwijl je eventuele lovehandles subtiel wegmoffelt onder de glanzende stof. Het aantrekkoord accentueert je taille en laat de badjas mooi soepel over de heupen vallen. Door de satijnen stof krijgt je huid bovendien een mooie glow. Het moge duidelijk zijn: niemand wordt lelijker door een badjas met satijn te dragen. En dat ontgaat je zelf ook niet wanneer je voor de spiegel staat in zo’n badjas. Dat komt je zelfvertrouwen zeker ten goede!

Overtuigd? Neem snel een kijkje op de online webshop van Badjasparadijs.nl. Hier vind je diverse luxueuze badjassen waarin satijn verwerkt is.

Gezellig dat je er bent!