Matchende kinderbadjassen

Matchende kinderbadjassen

Er zijn best veel redenen om je kinderen dezelfde kleding te geven. Je voorkomt jaloezie, je kunt sneller shoppen en veel ouders vinden het er ook gewoon heel schattig uitzien. Vandaag schrijf ik een stukje over matchende kinderbadjassen.

Pink / Dames Badjas

  1. Pink / Dames Badjas
    Pink / Dames Badjas
    € 42,95

Badjassen uitkiezen met je kinderen

Kinderen willen heel vaak wat hun broer of zus ook heeft. Als je kinderen goed met elkaar omgaan, dan vinden ze het misschien superleuk om dezelfde spullen te hebben, zodat ze meer op elkaar lijken. Hebben je kinderen vaker ruzie, dan willen ze misschien dezelfde spullen omdat ze anders jaloers worden.

In beide gevallen is het geen slecht idee om  kinderbadjassen te kopen die hetzelfde zijn, of anders heel veel op elkaar lijken. Je kunt zelf voor kinderbadjassen shoppen, maar het is ook leuk om samen met je kinderen naar badjassen te zoeken. Dat verkleint de kans op jaloezie nog meer… al heb je natuurlijk altijd kinderen die elke twee minuten van mening veranderen, haha.

Witte kinderbadjas fleece

  1. Witte kinderbadjas fleece
    Witte kinderbadjas fleece
    € 24,95

Soms wil je ook gewoon snel klaar zijn

Maar matchende  badjassen kopen kan ook gewoon heel praktisch zijn. Shoppen kan leuk zijn, maar soms heb je er niet zo veel zin in of weinig tijd voor. Kinderbadjassen kopen gaat een stuk sneller als je gewoon hetzelfde model in een paar maten en kleuren bestelt. Hopen dat je van iedereen de lievelingskleur hebt onthouden!

Als je even niet meer weet welke lievelingskleur je kinderen nu hebben (zie: kinderen die elke twee minuten van mening veranderen), dan kun je ook kiezen om al je kinderen dezelfde kleur te geven (wit is altijd lekker neutraal) met hun namen erop geborduurd. Zo is het alsnog meteen duidelijk welke  badjas van wie is, zonder dat er grote verschillen tussen zitten.

Rebelle kinderbadjas fleece fluffy - roze

  1. Rebelle kinderbadjas fleece fluffy - roze
    Cadeau TIP!
    Rebelle kinderbadjas fleece fluffy - roze
    Normale prijs € 34,99 Speciale prijs € 29,99

Het is ook gewoon super schattig!

Je kunt dus matchende badjassen kiezen omdat de kids dat willen, of om snel klaar te zijn, maar er is nog een derde reden: het ziet er gewoon heel schattig uit. Veel ouders (vooral moeders, denk ik) vinden het geweldig om hun kinderen in matchende outfits te steken. Het ziet er natuurlijk ook superleuk uit!

Als dat je reden is dan heb ik helemaal goed nieuws: sommige van onze kinderbadjassen matchen ook met  damesbadjassen of  uniseksbadjassen voor volwassenen! Ons huismerk  Badrock maakt bijvoorbeeld leuke basic badjassen in verschillende kleuren die altijd goed bij elkaar passen. Het merk  Rebelle heeft vaak badjassen voor dames en meiden met hetzelfde ontwerp.

Kinderbadjas wasbeer met oortjes

  1. Kinderbadjas wasbeer met oortjes
    Kinderbadjas wasbeer met oortjes
    € 25,95

Opvallende matchende badjassen

We hebben heel veel verschillende kinderbadjassen. Sommige zijn lekker basic, maar anderen hebben juist een super schattig of stoer ontwerp. We hebben bijvoorbeeld verschillende badjassen met dierensnoetjes erop. Eén van de kinderen als dino en de andere als vos of wasbeer? Hoe leuk is dat?! Als je houdt van schattige badjassen, zijn onze eenhoorn-badjassen ook geweldig.

Als je kids gamers zijn, dan hebben we nog een paar superleuke kinderbadjassen met game-termen en controllers erop. Deze zijn te koop in het zwart en het blauw. Je kunt voor 2 kinderen dezelfde badjas kopen, of voor allebei een andere kleur kiezen. Dat kan trouwens ook als je kinderen van voetbal houden, want de voetbalbadjas van het merk  Playshoes is te koop in het donkerrood en lichtblauw!

Fleece kinderbadjas borduren

  1. Fleece kinderbadjas borduren
    TIP!
    Fleece kinderbadjas borduren
    € 32,50

Of juist iets simpels

Een basic badjas kan ook heel leuk zijn. Ik noemde net ons huismerk Badrock al. Badrock maakt badjassen in allerlei verschillende kleuren en van babymaten tot volwassenenmaten. Als je kiest voor een badjas van Badrock, kun je dus matchen met je hele familie! Deze badjassen zijn meestal gemaakt van katoen en dus perfect om mee te nemen naar zwemles of op vakantie.

Als je een  ochtendjas van fleece zoekt die matcht met de hele familie, dan zou ik ons andere huismerk  Relax Company aanraden. Daar vind je leuke basic ochtendjassen in rustige kleuren, zoals lichtblauw, olijfgroen en taupe-grijs. Lekker chillen in bij elkaar passende ochtendjassen , dat klinkt voor mij als de ideale familie-avond.

Badjas aquablauw

  1. badjas aquablauw badrock
    Badjas aquablauw
    € 57,95

Kinderbadjassen met naam

Het leuke aan de badjassen van Badrock en Relax Company is dat het voor ons heel gemakkelijk is om erop te borduren. We hebben een super uitgebreide borduurservice waarbij je zelf kunt kiezen welke kleur en welk model  badjas met naam je neemt, of je een borst- of rugborduring wilt en in welk lettertype je laat borduren.

Natuurlijk kun je ook zelf de tekst kiezen. Voornamen zijn populair, maar je achternaam groot op de rug van je badjas ziet er ook wel stoer uit – zeker als het in van die dikke sport-letters, zoals ons All Star lettertype, wordt geschreven. Je kunt ook bijvoorbeeld de achternaam op de rug van de badjas laten borduren en de voornaam op de borst. Zo heb je letterlijk een achter- en voornaam, haha.

Kinderbadjas met naam - 5 kleuren

  1. Kinderbadjas borduren met naam
    Kinderbadjas met naam - 5 kleuren
    € 32,50

Matchen met de hele familie?

Dus of je nu op zoek bent naar badjassen voor twee, drie of vier kinderen, of voor de hele familie, bij Badjasparadijs kun je vinden wat je zoekt. We hebben superveel badjassen die in verschillende kleuren worden gemaakt en ook een hoop badjassen die zowel in kindermaten als volwassenenmaten beschikbaar zijn. Met onze borduurservice kun je de badjassen nog verder personaliseren voor jouw familie.

Trouwens, het is bij badjassen helemaal niet zo’n probleem om ze een beetje op de groei te kopen. Onze badjassen kunnen lang mee, dus als ze je een maatje groter koopt, dan groeien de kinderen daar vanzelf in, haha. Let er wel op dat ze niet veel te lang zijn, want het is natuurlijk niet handig als je kleuter de hele tijd over de zoom struikelt…

Groetjes!

SAS