Maak je klaar voor de koudere maanden

03-10-2018 15:11

De meest gezellige en sfeervolle maanden van het jaar breken aan.  De wintersportvakanties zijn al weer geboekt, langzaam wordt nagedacht over imponerende kerstdiners en het is lekker vroeg donker. De meeste woonkamers vullen zich met kaarsjes, warme bankdekens en de geur van winterse stoofpotten. Dat is helemaal super, maar hoe bereiden we ons nu zo goed mogelijk voor op deze periode? Lees hieronder 5 tips om zo fijn mogelijk de wintermaanden door te komen.

Een warm dagje sauna voor ontspanning!

De gure maanden voelen koud aan en daar kan je je op kleden. Maar het genot van een warm dagje sauna als het buiten zo koud is is natuurlijk niet te evenaren. Je lichaam krijgt de nodige warmte tijdens een luxe dagja spa, maar voor de geest is een dagje sauna natuurlijk ook genieten. Zo stoom je je klaar voor de drukke feestdagen. De aromatische geuren en opgietingen in de sauna zijn heerlijk en tussen de saunamomenten door kun je heerlijk genieten van een smoothie of kop thee in je badjas. Mocht je nu nog geen sauna badjas hebben? Klik hier voor sauna badjassen van topkwaliteit tegen betaalbare prijzen. Of je nu op zoek bent naar een klassiek model badjas of een waanzinnig gave badjas met print. Op badjasparadijs.nl hebben we alles onder één dak!

Doe de nieuwjaarsduik – een goed begin van 2019!

Wil je het nieuwe jaar nu echt stoer inluiden? Ja, dan doe je de nieuwjaarsduik. Wisten jullie trouwens dat mensen uit andere landen zelfs naar de Nederlandse kust komen om hier de nieuwjaarsduik te doen.  En menigeen vraagt zich af of de nieuwjaarsduik nu wel of niet gezond is? Bij een goede gezondheid, en dus geen last hebt van hart- of vaatziekten kan jij je met een gerust aansluiten bij de groep Unox-muts dragende ontblote helden. Kou stimuleert en activeert namelijk ons bruine vet. Dit vet houdt ons warm door verbranding van andere vetten en glucose. Des te beter kun jij het komende jaar dus zelf warm houden. Wat zo een heavy bibbermoment al niet op kan leveren! En na de duik kan je een heerlijke warme erwtensoep halen en je omhullen in een knuffelzachte badjas. Waar je die koop? Bij badjasparadijs.nl natuurlijk!

Shop online een persoonlijk & betaalbaar badjas cadeau

 Ieder jaar gaat menig Nederlander weer stad en land af om een persoonlijk cadeau te kopen voor dierbaren. Dat is natuurlijk onmisbaar met Kerst of Sinterklaas. Dit jaar weer sokken en kaarsen in een mooie kandelaar? Nee, wij vinden het een goed idee om te gaan voor een persoonlijk cadeau tegen een betaalbare prijs: een badjas met naam! Op badjasparadijs.nl hebben wij een rijke collectie kinderbadjassen, heren badjassen en dames badjassen. En vrijwel ieder badjas model kunnen wij voorzien van supergave borduring in moderne lettertypen. En de kleur borduring? We hebben alle kleuren die je maar kan bedenken, zelfs de nieuwe fluoriserende kleuren blauw, roze, groen en geel! Zo wordt je kerst helemaal onvergetelijk.

Zorg voor dé perfecte loungewear

Het wordt lekker vroeg donker en dat is maar een paar maanden per jaar aan de orde. Comfort & sfeer is goed voor iedereen, dus ook voor jou. Buiten de sfeerlichten en leuke winterfilms is het belangrijk dat je écht kan ontspannen. En dat doe je natuurlijk in een badjas. Een fleece badjas houdt in tegenstelling tot katoenen badjassen warmte vast en wil je nu echt helemaal wegkruipen. Ga dan voor een warme fleece badjas mét capuchon. Waar je die bestelt? Badjasparadijs.nl natuurlijk. Laat je meenemen in het paradijs van badjassen voor de waanzinnig mooie badjassen collectie! Jouw winter kan zo niet meer stuk.

De oplossing voor als je écht te veel heb gegeten

Ja, wellicht niet de leukste tip, maar helaas wel aan de orde. Met name rond de koude wintermaanden. Had jij al een maatje meer en kon je de verleiding van appelflappen, oliebollen, erwtensoep en romige stoofpotten niet weerstaan? Dan kan het zijn dat jij nu bent aangekomen in de categorie ‘grote maten’. Of je er dan nog leuk uit kan zien? Tuurlijk! Wij hebben voor jou een moderne range met supergave grote maten badjassen t/m 10 XL. Shop deze op badjasparadijs.nl!

Enne… misschien wel de meest belangrijke tip: Wees lief voor elkaar in 2019!